Jön a Shadow and Bone 2. évada!

A hazánkban forgatott és a tavasz nagy slágerének számító Shadow and Bone – Árnyék és csont visszatér egy második évaddal a Netflixre, jelentette be hétfőn a streamingóriás.

Eric Heisserer vezető producerrel a kormánynál ismét találkozhatunk kedvenc hőseinkkel, hiszen a második felvonásban minden bizonnyal szerepelni fog Jessie Mei Li, Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young, Danielle Galligan, Calahan Skogman és Ben Barnes is.

A Leigh Bardugo regényein alapuló széria hamar a nézők kedvence lett, közel 79 országban ugrott az első helyre a Netflix Top 10-es listájában. A streamingcég által közölt adatok szerint nagyjából 55 millió háztartás streamelte az árva ravkai lány történetét feldolgozó szériát.

Nem is véletlen, hogy visszatér a széria egy második évadra, hiszen ahogy láthattuk, az évadzáró (1. évados ajánlónkat itt olvashatjátok) elég sok ajtót és történeti szálat hagyott nyitva, így külön öröm, hogy tovább izgulhatunk majd kedvenc hőseinkért a közeljövőben.

Friss

Kurosawa és társai: A 20 legjobb szamurájfilm, amit muszáj megnézni legalább egyszer

A japán történelem mindig is lenyűgözött. Mondhatni abba a korosztályba tartozom, akiknek gyerekként a...

A fehér ember igenis tud ugrani, avagy ilyen egy szórakoztató remake! – Zsákolj, ha tudsz! (White Men Can’t Jump, 2023 – Disney+) kritika

Kifejezetten rossz előérzetem volt, amikor megláttam, hogy az 1992-es Zsákolj, ha tudsz-ból, ami nem...

A kis hableány (The Little Mermaid, 2023) kritika

Van egy jó hírem, meg egy rossz. A jó hír az, hogy A kis...

Megvédték Tom Cruise-t nagy covidos botránya miatt

Hatalmas feltűnést keltett világszerte 2020 karácsonya közeledtével az a hangfelvétel, amelyben Tom Cruise magából kikelve...
Érsek Ádám
Érsek Ádám
Üdv a fedélzeten! A filmek világa már akkor elragadott, amikor még azt hittem, hogy a filmeket apró emberek csinálják élőben a televízióban. A film számomra egy lelki utazás, szenvedély és hivatás. Azért munkálkodom, hogy minél többekkel megosszam azokat a csodákat, amik a képernyőn nyújtózkodnak felém.

Hasonlóak

Kurosawa és társai: A 20 legjobb szamurájfilm, amit muszáj megnézni legalább egyszer

A japán történelem mindig is lenyűgözött. Mondhatni abba a korosztályba tartozom, akiknek gyerekként a...

Spy/Master – Nemzetközi – magyar koprodukcióban készült kém thriller érkezik májusban az HBO Maxra

Az Adina Sădeanu és Kirsten Peters kreátori közreműködésével készült Spy/Master a hidegháború tetőpontján játszódik, és egy kitalált karakter, az Alec Secăreanu (Isten...

6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Mark Hamillről

Mark Hamill legismertebb szerepe valószínűleg élete végéig Luke Skywalker jedi lovag (majd későbbi mester...