csütörtök, május 23, 2024

Trending

Hasonlóak

Jön a Shadow and Bone 2. évada!

A hazánkban forgatott és a tavasz nagy slágerének számító Shadow and Bone – Árnyék és csont visszatér egy második évaddal a Netflixre, jelentette be hétfőn a streamingóriás.

Eric Heisserer vezető producerrel a kormánynál ismét találkozhatunk kedvenc hőseinkkel, hiszen a második felvonásban minden bizonnyal szerepelni fog Jessie Mei Li, Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young, Danielle Galligan, Calahan Skogman és Ben Barnes is.

A Leigh Bardugo regényein alapuló széria hamar a nézők kedvence lett, közel 79 országban ugrott az első helyre a Netflix Top 10-es listájában. A streamingcég által közölt adatok szerint nagyjából 55 millió háztartás streamelte az árva ravkai lány történetét feldolgozó szériát.

Nem is véletlen, hogy visszatér a széria egy második évadra, hiszen ahogy láthattuk, az évadzáró (1. évados ajánlónkat itt olvashatjátok) elég sok ajtót és történeti szálat hagyott nyitva, így külön öröm, hogy tovább izgulhatunk majd kedvenc hőseinkért a közeljövőben.

Érsek Ádám
Érsek Ádám
Üdv a fedélzeten! A filmek világa már akkor elragadott, amikor még azt hittem, hogy a filmeket apró emberek csinálják élőben a televízióban. A film számomra egy lelki utazás, szenvedély és hivatás. Azért munkálkodom, hogy minél többekkel megosszam azokat a csodákat, amik a képernyőn nyújtózkodnak felém.