Megvan a Rick és Morty hatodik évadának premierdátuma

A sikersorozatot idén harmadszor is Emmy-díjra jelölték. Az új epizódok szeptember 5-étől kerülnek adásba.

A felnőtteknek szóló animációk műfajában élenjáró Adult Swim csatorna bejelentette, hogy a kétszeres Emmy-nyertes Rick és Morty című sorozat új évada világ- és multiverzumszerte szeptember 5-étől, hétfőtől kezdődően indul.

„Nehéz volna túlbecsülni a Rick és Morty hatását. Több mint sikersorozat, igazi globális jelenség” – mondta Michael Ouweleen, az Adult Swim és a Cartoon Network elnöke. „Miközben erre a hamarosan ikonikussá váló új évadra készülünk, lehetőséget biztosítunk a rajongóknak, hogy teljesen egyedi módon vegyenek részt az élményben – úgyhogy érdemes mostanában követni a híreket.”

Rick és Morty 2017-ben, 2019-ben és 2021-ben is a legnépszerűbb kábeltévés vígjátékok egyike volt Amerikában. Egyesült Államok és világszinten pedig az egyik első számú HBO Max-on elérhető sorozat. Bemutatása óta a Rick és Morty-t világszerte több mint tízmilliárd alkalommal tekintették meg hagyományos tévéműsorként, digitális formában és streaming oldalakon. 

A nagy sikerű, Emmy-díjas Rick és Morty az Adult Swim csatornán futó animációs vígjátéksorozat, amely félórás epizódjaiban egy zseniális, szociopata tudóst követ, aki őrületesen veszélyes kalandokba rángatja bele félénk unokáját univerzumszerte. Rick Sanchez Beth nevű lányával és családjával él, és folyamatosan intergalaktikus kiruccanásokra viszi magával Beth-t, a vejét, Jerryt és két unokáját, Summert és Mortyt.

Itt a hatodik évad, így Rick és Morty végre visszatér! Történetük ott folytatódik, ahol abbamaradt: megviseltek, és kibabrált velük a sors. Vajon össze tudják kapni magukat egy új kalandhoz? Vagy elmossa őket a pisióceán? Ki tudja? Pisi! Család! Rejtély! Egy csomó dinoszaurusz! És még több pisi! Jön a kedvenc sorozatod legújabb, kihagyhatatlan évada.

Rick és Morty főszereplői: Justin Roiland (Solar Opposites), Sarah Chalke (Dokik), Chris Parnell (Saturday Night Live) és Spencer Grammer (Greek). A sorozat két alkotója és egyben executive producere Dan Harmon (Balfékek) és Justin Roiland.

ForrásHBO Max

Friss

Dungeons and Dragons: Betyárbecsület kritika (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, 2023)

Hogy megfelelő ívvel indítsam ezt a kritikát (ugyanakkor elhelyezzem magamat a „mi köze van...

Star Wars: Thrawn-trilógia – Legendák – a legjobb történetek könyvajánló: Mindenki kedvenc Star Wars folytatása újra a boltokban!

Ezúttal kemény kötetes változatban jelent meg a Szukits gondozásában Timothy Zahn remekműve, a Thrawn-trilógia,...

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

A szolgálólány meséjének 5. évada szeptember 15-én érkezik az HBO Maxra

June-nak szembe kell néznie Waterford parancsnok megölésének következményeivel, miközben azzal küzd, hogy újra meghatározza...

Sárkányok háza – bárki nevelhet saját sárkányt a DracARys appal

A Sárkányok háza című új, saját gyártású sorozat augusztus 22-i premierjére készülve az HBO Max ugyanis...

Magyarország nevezetes helyszíneit látogatta meg a Family Guy

Magyar nagyvárosok főterein szúrták ki a Family Guy szereplőit. A huszadik évadjára készülő animációs...