Megvan a Rick és Morty hatodik évadának premierdátuma

A sikersorozatot idén harmadszor is Emmy-díjra jelölték. Az új epizódok szeptember 5-étől kerülnek adásba.

A felnőtteknek szóló animációk műfajában élenjáró Adult Swim csatorna bejelentette, hogy a kétszeres Emmy-nyertes Rick és Morty című sorozat új évada világ- és multiverzumszerte szeptember 5-étől, hétfőtől kezdődően indul.

„Nehéz volna túlbecsülni a Rick és Morty hatását. Több mint sikersorozat, igazi globális jelenség” – mondta Michael Ouweleen, az Adult Swim és a Cartoon Network elnöke. „Miközben erre a hamarosan ikonikussá váló új évadra készülünk, lehetőséget biztosítunk a rajongóknak, hogy teljesen egyedi módon vegyenek részt az élményben – úgyhogy érdemes mostanában követni a híreket.”

Rick és Morty 2017-ben, 2019-ben és 2021-ben is a legnépszerűbb kábeltévés vígjátékok egyike volt Amerikában. Egyesült Államok és világszinten pedig az egyik első számú HBO Max-on elérhető sorozat. Bemutatása óta a Rick és Morty-t világszerte több mint tízmilliárd alkalommal tekintették meg hagyományos tévéműsorként, digitális formában és streaming oldalakon. 

A nagy sikerű, Emmy-díjas Rick és Morty az Adult Swim csatornán futó animációs vígjátéksorozat, amely félórás epizódjaiban egy zseniális, szociopata tudóst követ, aki őrületesen veszélyes kalandokba rángatja bele félénk unokáját univerzumszerte. Rick Sanchez Beth nevű lányával és családjával él, és folyamatosan intergalaktikus kiruccanásokra viszi magával Beth-t, a vejét, Jerryt és két unokáját, Summert és Mortyt.

Itt a hatodik évad, így Rick és Morty végre visszatér! Történetük ott folytatódik, ahol abbamaradt: megviseltek, és kibabrált velük a sors. Vajon össze tudják kapni magukat egy új kalandhoz? Vagy elmossa őket a pisióceán? Ki tudja? Pisi! Család! Rejtély! Egy csomó dinoszaurusz! És még több pisi! Jön a kedvenc sorozatod legújabb, kihagyhatatlan évada.

Rick és Morty főszereplői: Justin Roiland (Solar Opposites), Sarah Chalke (Dokik), Chris Parnell (Saturday Night Live) és Spencer Grammer (Greek). A sorozat két alkotója és egyben executive producere Dan Harmon (Balfékek) és Justin Roiland.

ForrásHBO Max

Friss

Sandman – Az álmok fejedelme 1. évad kritika (The Sandman, 2022 – Netflix)

Olyankor szoktam magamat fiatalosnak gondolni, mikor a gyerek rákérdez, hogy mit nézek, aztán a)...

Összezárva a szörnyeteggel: Fekete madár évadkritika (Black Bird, 2022 – Apple TV+)

Augusztus ötödike óta már megtekinthető az Apple TV+-on az év egyik, hanem a legmegrázóbb...

Magyar film világpremierje Miskolcon!

A CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál mindig büszke volt rá, hogy a legnagyobb nemzetközi fesztiválsikerek...

Varga József Zsolt kiállításán jártunk az Aranytíz Kultúrházban

Különös világgal találja magát szemközt az, aki felsétál az Aranytíz Kultúrház felső emeletére. Varga...
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

Sárkányok háza – bárki nevelhet saját sárkányt a DracARys appal

A Sárkányok háza című új, saját gyártású sorozat augusztus 22-i premierjére készülve az HBO Max ugyanis...

Magyarország nevezetes helyszíneit látogatta meg a Family Guy

Magyar nagyvárosok főterein szúrták ki a Family Guy szereplőit. A huszadik évadjára készülő animációs...

Befutott a Westworld 4. évadának baljós hangulatú előzetese

A Westworld 4. évada nyolc részes lesz és június 27-én tér vissza az HBO...