péntek, május 24, 2024

Trending

Hasonlóak

Trónok Harca – Sárkányok háza: Megérkezett az első exkluzív teaser videó az HBO várva várt sorozatához

Az HBO MAX európai bevezetésére szervezett virtuális esemény keretében mutatták be az HBO világhírű fantasyje, a Trónok harca első spin-off sorozatának exkluzív teaser videóját. A Sárkányok háza 2022-ben érkezik az HBO MAX kínálatába. 

A sorozat, amely George R. R. Martin Tűz & Vér című írása nyomán keletkezett, 200 évvel a Trónok harca cselekménye előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el.

A teaser a várva várt sorozatból származó első hivatalos jeleneteket tartalmazza, amelyben néhány korábban már beharangozott szereplő is látható az alábbi, csak most bejelentett szereplők mellett:

Wil Johnson Ser Vaemond Velaryon szerepében – Coryls Velaryon öccse, a Velaryon-ház hadiflottájának parancsnoka

John Macmillan Ser Laenor Velaryon szerepében – Corlys Velaryon és Rhaenys Targaryen fia

Savannah Steyn Lady Laena Velaryon szerepében – Corlys Velaryon és Rhaenys Targaryen lánya 

Theo Nate Ser Laenor Velaryon szerepében – Corlys Velaryon és Rhaenys Targaryen fia

  • Trónok harca
  • Trónok harca
  • Sárkányok háza

Társalkotó és executive producer: George R.R. Martin; Társalkotó, co-showrunner, executive producer és forgatókönyvíró: Ryan Condal; co-showrunner, a pilotepizód és további epizódok rendezője, executive producer: Miguel Sapochnik; executive producerek: Vince Gerardis, Ron Schmid; executive producer, forgatókönyvíró: Sara Hess; rendezők: Clare Kilner, Geeta V. Patel; rendező, co-executive-producer: Greg Yaitanes. George R.R. Martin „Tűz & vér” című írása nyomán.

Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.