csütörtök, május 23, 2024

Trending

Hasonlóak

Kövesd velünk az idei Oscar-gálát élőben az Artsomnia Facebook-oldalán!

2021. április 25-én (magyar idő szerin 26-án hajnalban) ismét Oscar-díjátadó gála. 93. alkalommal adják át Hollywoodban a filmművészet legrangosabbnak számító aranyszobrocskáit. Az idei év több szempontból is rendhagyó lesz, ugyanis a pandémia miatt nem lesz teltházas a Dolby Theater, ám a többi díjátadótól eltérően most ott lehetnek a helyszínen a jelöltek, betartva a szigorú óvintézkedéseket. A különbség annyi lesz, hogy kicsit ritkábban kell majd helyet foglalni a művészeknek, ezért kevesebb hozzátartozót is hívhattak meg.

Idén először az Artsomnia Facebook-oldalán élőben is követhetitek velünk az eseményeket, ugyanis szerkesztőségünk pár tagja élő közvetítésben lesz egész este, hogy beszámoljanak minden történésről. A három szakértőnk mindegyike jelen van a hazai YouTube világában, ugyanis Bence és Gábor a Sávval Szemben nevű podcast csatornájukról lehet egyeseknek ismerős, míg Norbi a FilmPole nevű csatornáján szokott filmkritikákkal és filmajánlókkal jelentkezni.

Ha te is szeretnél részt venni egy jó hangulatú, beszélgetős estén, ahol minden az idei Oscar-gála körül forog majd, akkor az Artsomnia Facebook-oldalán várunk téged is. A közvetítésünk pontos kezdéséről és egyéb infókról a következő napokban a Facebookon jelentkezünk majd!

Popcornt kipattogtatni, üdítőket behűteni, és április 26-án hajnalban találkozunk!

Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.