Hivatalos – érkezik A Bridgerton család spinoff!

A Netflix nem adja alább, ha megvan a siker receptje, akkor nem hagyja veszendőbe.

A tavalyi ég legnézettebb sorozata volt, a Julia Quinn regénysorozatának első része alapján készült A Bridgerton család (Bridgerton), aminek alig pár hete kezdték el forgatni a 2. évadát.

Nemrég bombaként robbant a hír, hogy az 1. évad férfi főszereplőjét, Hastings hercegét alakító Regé-Jean Page nem tér vissza a későbbi évadokban, ami rajongói körökben hatalmas csalódást keltett. 

Most viszont egy jó hírt hozott a Netflix: berendelték a Bridgerton testvérsorozatát, aminek a főszereplője a fiatal Charlotte királyné lesz!

Bridgerton
Kép: essence.com

A szereposztás egyelőre még nem ismert, de a fiatal Charlotte mellett Violet Bridgerton és Lady Danbury életét és fiatalságát is nyomon követhetjük majd. 

A spinoff-ot is a Shondaland készíti, az executive produceri feladatok mellett Shonda Rhimes íróként is közreműködik majd. Mint tudjuk Shondának kiváló érzéke van a drámához, elég ha csak egy pillanatra átgondoljuk a Grace klinika (tetemes mennyiségű) haláleseteit. Reméljük persze, hogy a spinoff is olyan remekül sikerül majd, mint A Bridgerton család! 

Friss

The Last of Us 1-3. rész kritika (The Last of Us, 2023 – HBO Max)

Kevés olyan film, pláne sorozat van, amit az ún. mozaikcsalád képes együtt nézni. A...

Kopogás a kunyhóban kritika (Knock at the Cabin, 2023): Kipp-Kopp

M. Night Shyamalan az egyik legnagyobb kérdőjel Hollywoodban. Tehetsége kétségtelen, hiszen olyan klasszikusok fűződnek...

„Hollywood mára elmerült önmaga kényeztetésében” – mondja a sikerrendező

Miközben a nagy stúdiók igyekeznek biztosra menni, és sok esetben használt ötletekből építkező sorozatokban,...

Közös nevező: Farkas Attila és Farkas Éva kiállításán jártunk

2021-ben nyitotta meg kapuit a Bura Károly Galéria. Itt élt a híres prímás, Bura...
Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.

Hasonlóak

A szolgálólány meséjének 5. évada szeptember 15-én érkezik az HBO Maxra

June-nak szembe kell néznie Waterford parancsnok megölésének következményeivel, miközben azzal küzd, hogy újra meghatározza...

Sárkányok háza – bárki nevelhet saját sárkányt a DracARys appal

A Sárkányok háza című új, saját gyártású sorozat augusztus 22-i premierjére készülve az HBO Max ugyanis...

Megvan a Rick és Morty hatodik évadának premierdátuma

A felnőtteknek szóló animációk műfajában élenjáró Adult Swim csatorna bejelentette, hogy a kétszeres Emmy-nyertes Rick...