szerda, június 12, 2024

Trending

Hasonlóak

Hivatalos – érkezik A Bridgerton család spinoff!

A tavalyi ég legnézettebb sorozata volt, a Julia Quinn regénysorozatának első része alapján készült A Bridgerton család (Bridgerton), aminek alig pár hete kezdték el forgatni a 2. évadát.

Nemrég bombaként robbant a hír, hogy az 1. évad férfi főszereplőjét, Hastings hercegét alakító Regé-Jean Page nem tér vissza a későbbi évadokban, ami rajongói körökben hatalmas csalódást keltett. 

Most viszont egy jó hírt hozott a Netflix: berendelték a Bridgerton testvérsorozatát, aminek a főszereplője a fiatal Charlotte királyné lesz!

Bridgerton
Kép: essence.com

A szereposztás egyelőre még nem ismert, de a fiatal Charlotte mellett Violet Bridgerton és Lady Danbury életét és fiatalságát is nyomon követhetjük majd. 

A spinoff-ot is a Shondaland készíti, az executive produceri feladatok mellett Shonda Rhimes íróként is közreműködik majd. Mint tudjuk Shondának kiváló érzéke van a drámához, elég ha csak egy pillanatra átgondoljuk a Grace klinika (tetemes mennyiségű) haláleseteit. Reméljük persze, hogy a spinoff is olyan remekül sikerül majd, mint A Bridgerton család! 

Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.