A Bridgerton család Simon-ja új filmszerepet kapott

2020 decemberében startolt a Netflixen A Bridgerton család című sorozat, amely hatalmas sikert aratott a nézők körében. Az első évad férfi főszereplője nők millióinak szívét rabolta el. Hamarosan másik szerepben is láthatjuk őt.

A Bridgerton család című Netflix sorozatban Simon-t alakító Regé-Jean Page nagy visszhangot vert az utóbbi időben világszerte a nézők körében, s most felröppent a hír, hogy újabb filmszerepet kapott.

Míg a sorozat első évada az egyik Bridgerton lány, Daphne köré épült, akinek viharos szerelmi története került a középpontba Simon-nal, addig a második évad a legidősebb Bridgerton fiú, Anthony élettörténetét fogja a rivaldafénybe lökni. Ám aki esetleg csak Regé-Jean Page (Ragadozó városok, Bridgerton család) miatt szerette volna a sorozatot – amit egyébként kétlek, mert egy nagyon jól felépített, látványvilágában, történetében, díszleteiben és egész szereplőgárdájában kifejezetten remek alkotásról van szó –, annak sem kell csüggednie, hogy nem kap annyi játékidőt a színész a második évadban, hiszen szerepet kapott a Dungeons & Dragons című filmben Chris Pine, Michelle Rodriguez és Justice Smith oldalán.

Ez a Regé-Jean Page iránti hirtelen felkapottság lehetne váratlan és meglepetésszerű, de a színész tehetsége kétségkívül megállja a helyét: ezt mi sem bizonyítja jobban, mint A Bridgerton családban nyújtott alakításáért járó SAG-díjra való jelölés, emellett pedig felkérték a Saturday Night Live műsorvezetőjének is.

A Dungeons & Dragons című alkotásról egyelőre még nem szivárogtak ki bővebb információk, de az már biztos, hogy a forgatókönyvért Jonathan Goldstein és John Francis Daley felelnek.


Friss

Gerlóczy Sári: Társas mező című kiállításán jártunk a Fugában

Gerlóczy Sári ecsettel a kezében mutatja meg mindennapi gondjait és problémáit. Az emberek társas...

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...

Olescher Tamás: Az igazságnak és a szeretetnek című kiállításán jártunk

Olescher Tamás festő, népművelő emlék kiállítását a Műcsarnokban láthatjuk. A tárlat körülbelül harminc éves...

Repülj vissza az ókori Rómába – Thermae Romae Novae 1. évad kritika (2022 – Netflix)

A Netflix manapság elég híres arról, hogy szinte ontja magából az animéket, a lehető...
Nagy Dóra
Nagy Dóra
Dóri vagyok, a magyar irodalom szerelmese, a kortárs magyar filmek és sorozatok lelkes nézője. Az irodalmat nemcsak olvasni, de művelni is szeretem, évek óta próbálkozom versekkel, novellákkal, regényekkel, tanulmányaim során pedig az utóbbi időben forgatókönyvvel is - ugyanis filmelméletet hallgatok a Pázmányon. Hiszek abban, hogy a kultúrát gondozni kell: olvasni és írni róla, de legfőképp csinálni. Ez utóbbiak miatt vagyok én itt.

Hasonlóak

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...

Skandináv filmek a cannes-i programban és a Vertigo hazai megjelenésében!

A világ legrangosabb filmfesztiválja, az ’A’ kategóriás Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában három skandináv film...

Mit mondjunk a gyereknek, ha macskanőnek öltözött call girl várja apát otthon?

Előzetest kapott Rohonyi Gábor és Vékes Csaba filmje, a Szia Életem!, amelyből kiderül, hogy...