A Bridgerton család Simon-ja új filmszerepet kapott

2020 decemberében startolt a Netflixen A Bridgerton család című sorozat, amely hatalmas sikert aratott a nézők körében. Az első évad férfi főszereplője nők millióinak szívét rabolta el. Hamarosan másik szerepben is láthatjuk őt.

A Bridgerton család című Netflix sorozatban Simon-t alakító Regé-Jean Page nagy visszhangot vert az utóbbi időben világszerte a nézők körében, s most felröppent a hír, hogy újabb filmszerepet kapott.

Míg a sorozat első évada az egyik Bridgerton lány, Daphne köré épült, akinek viharos szerelmi története került a középpontba Simon-nal, addig a második évad a legidősebb Bridgerton fiú, Anthony élettörténetét fogja a rivaldafénybe lökni. Ám aki esetleg csak Regé-Jean Page (Ragadozó városok, Bridgerton család) miatt szerette volna a sorozatot – amit egyébként kétlek, mert egy nagyon jól felépített, látványvilágában, történetében, díszleteiben és egész szereplőgárdájában kifejezetten remek alkotásról van szó –, annak sem kell csüggednie, hogy nem kap annyi játékidőt a színész a második évadban, hiszen szerepet kapott a Dungeons & Dragons című filmben Chris Pine, Michelle Rodriguez és Justice Smith oldalán.

Ez a Regé-Jean Page iránti hirtelen felkapottság lehetne váratlan és meglepetésszerű, de a színész tehetsége kétségkívül megállja a helyét: ezt mi sem bizonyítja jobban, mint A Bridgerton családban nyújtott alakításáért járó SAG-díjra való jelölés, emellett pedig felkérték a Saturday Night Live műsorvezetőjének is.

A Dungeons & Dragons című alkotásról egyelőre még nem szivárogtak ki bővebb információk, de az már biztos, hogy a forgatókönyvért Jonathan Goldstein és John Francis Daley felelnek.


Friss

Alice Határországban kritika (Alice in Borderland 2022, Netflix) – Meglehet-e menekülni a haláltól?

Életre halálra szóló játékok. Logika, kitartás, csapatmunka és erő. Ezek kellenek ahhoz, hogy valaki...

A titokzatos nő kritika (Decision to Leave/Heojil kyolshim, 2022) – A bűn, és a szerelem összefonódása

Ez az alkotás, annak a Park Chan-wooknak a legújabb műve, akinek az életművében már...

Babylon kritika (Babylon, 2022) – Betekintés Hollywood legmélyebb bugyraiba

Damien Chazelle korunk egyik legnagyobb tehetsége. Még csak 37 éves, de már olyan nagyszabású...

Az ember, akit Ottónak hívnak kritika (A Man Called Otto, 2022) – Egy svéd film nem „svédelt” változata

Ha valaki olvasta Fredrik Backman „Az ember, akit Ovenak hívnak” cím könyvét, az valószínűleg...
Nagy Dóra
Nagy Dóra
Dóri vagyok, a magyar irodalom szerelmese, a kortárs magyar filmek és sorozatok lelkes nézője. Az irodalmat nemcsak olvasni, de művelni is szeretem, évek óta próbálkozom versekkel, novellákkal, regényekkel, tanulmányaim során pedig az utóbbi időben forgatókönyvvel is - ugyanis filmelméletet hallgatok a Pázmányon. Hiszek abban, hogy a kultúrát gondozni kell: olvasni és írni róla, de legfőképp csinálni. Ez utóbbiak miatt vagyok én itt.

Hasonlóak

Így lett vírusvideó a gyilkos robot tánca

Elárvul egy kislány, Cady, ám nagynénje, Gemma szerencsére robotmérnök és feltaláló, ezért összeszerkeszt neki...

Díjeső hullhat a Babylonra

Öt Arany Glóbuszra jelölték a Babylon című gigantikus filmeposzt – több mint háromórás időtartamával, a nagyszabású...

A Vérapó kihagyhatatlan, mert a Mikulás drágán adja az életét

Bevallottan a Drágán add az életed! volt az egyik ihletforrás a Vérapó című vidám karácsonyi gyilkolászás alkotói számára:...