hétfő, május 20, 2024

Trending

Hasonlóak

Netflix filmben játszik együtt újra Denzel Washington és Julia Roberts

A médiaóriás ismét jól a zsebébe nyúlt és nem kisebb neveket szerződtetett készülő filmjéhez, mint Denzel Washingtont és Julia Roberts-et. A Leave The World Behind címen futó filmet, a Mr. Robot kreátora, Sam Esmail jegyzi, aki mellesleg a film rendezője és producere is egyben.A Rumaan Alam legújabb könyve alapján készülő mű központi szereplői Amanda és Clay, akik éppen tinédzser korú gyerekeikkel töltik felhőtlen nyaralásukat, míg a nyaraló tulajdonosai, a várost sújtó áramszünet elől menekülve, félbe nem szakítják a meghitt perceket. Az internet, a rádió és a vezetékes hálózatok bedöglöttek, esély arra, hogy információhoz jutnak szinte minimális. A katasztrófát jelző szirénák monoton búgása az állatok mellett a két családot is az őrületbe kergeti. Felszínre törve a faji és egyéb ellentéteket, elterelve a figyelmet a köröttük zajló, aggasztó tényekről.

Julia Roberts Amanda szerepét ölti majd magára, míg Denzel Washington a nyaraló tulajdonosának a bőrébe bújik. Az 1993-as, A Pelikán ügyirat után ez a következő film, melyben a két sztár ismét együtt szerepel.


Érsek Ádám
Érsek Ádám
Üdv a fedélzeten! A filmek világa már akkor elragadott, amikor még azt hittem, hogy a filmeket apró emberek csinálják élőben a televízióban. A film számomra egy lelki utazás, szenvedély és hivatás. Azért munkálkodom, hogy minél többekkel megosszam azokat a csodákat, amik a képernyőn nyújtózkodnak felém.