péntek, április 19, 2024

Trending

Hasonlóak

Ajánló: A mogyoró-meló 2. (The Nut Job 2: Nutty by Nature – 2017)

Magyar cím: A mogyoró-meló 2.
Eredeti cím: The Nut Job 2: Nutty by Nature
Műfaj: animációs, vígjáték
Gyártás éve: 2017
Szereplők: Will Arnett, Katherine Heigl, Jackie Chan, Maya Rudolph, Peter Stormare (szinkronhangok)
Rendező: Cal Brucker
Forgatókönyvíró: Bob Barlen
Játékidő: 88 perc
Amerikai mozipremier: 2017. augusztus 11.
Magyarországi mozipremier: 2017. augusztus 17.
Magyarországi moziforgalmazó: Freeman Film
Korhatár: 6+
Szinkronos előzetes:

https://youtu.be/gDr4ycmK4tI

Az idei év legjobban várt animációs filmje a Gru 3 (Despicable Me 3) a múlt hónapban debütál, múlt héten pedig megérkezett az Emoji-film (The Emoji Movie) is, de ezek után sem maradunk családi program nélkül. Ugyan is itt van a Mogyoró-meló 2 (The Nut Job 2: Nutty by nature). A kanadai-dél-koreai-amerikai rajzfilm első részét 2014 januárjában mutatták be nálunk. A Peter Lepeniotis által rendezett filmet a kritikusok minden újítást mellőző biztonsági játéknak nevezték, a nézők azonban sokkal pozitívabban nyilatkoztak róla, de a film így se kapott túlzottan nagy viszhangot, ennek ellenére a kedves rágcsálók hada újra próbát tehetnek a vásznakon. Az első részt rendező Peter Lepeniotis ezúttal csak forgatókönyvíróként vett részt a produkcióban és a film rendezését Callan Brunker-nek adta át, aki legutóbb A Szörny mentőakció című animációs filmet rendezte.

Grimbusz és barátai: Haver, Andie és Bizsu élnek, mint hal a vízben, jobban mondva, mint rágcsáló a mogyiboltban. Ám az idilli állapotnak egyszeriben vége szakad, amikor imádott éléskamrájuk a levegőbe repül. Fedél nélkül maradni még egy mókusnak is kemény dió, szerencsére azonban az árnyas Szabadság parkban hőseink hamarosan régi-új otthonra lelnek. Csak egy a bökkenő: a város pénzéhes polgármestere nagy profit reményében vidámparkot készül építeni, éppen ott, ahol Grimbuszék vertek tanyát.
A rágcsálóbagázsnak nincs más választása, mint összefogni a park többi állatával, és szembeszállni a polgármesterrel, a lányával és egy őrült sintérrel, hogy megmenthessék Mogyorországot.

Grimbusz és barátai előtt nagy feladat áll, vajon képesek lesznek felül múlni az előző részt? Augusztus 17-én kiderül.A mogyoró-meló 2.
Vélemény
A mogyoró-meló 2 egy átlagos családi kikapcsolódásnak tűnik, ami biztos hozni fogja a kötelezőt, amit egy ilyen filmtől elvárhatunk. Egy próbát mindenképpen megér. A kicsik egészen biztos, hogy élvezni fogják.
Pozitívumok
Negatívumok
70
Ennyire ajánljuk