péntek, április 19, 2024

Trending

Hasonlóak

Ajánló: Sokkal több mint testőr (The Hitman’s Bodyguard – 2017)

Magyar cím: Sokkal több mint testőr
Eredeti cím: The Hitman’s Bodyguard
Műfaj: akció, vígjáték
Gyártás éve: 2017
Szereplők: Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Salma Hayek, Elodie Yung
Rendező: Patrick Hughes
Forgatókönyvíró: Tom O’Connor
Játékidő: 118 perc
Amerikai mozipremier: 2017. augusztus 18.
Magyarországi mozipremier: 2017. augusztus 24.
Magyarországi moziforgalmazó: Freeman Film
Korhatár: 16+
Szinkronos előzetes:

https://goo.gl/qbh4x8

Két nagyon különböző személyiségű ember (általában egy „jófiú” és egy „rosszfiú”) kénytelen együttműködni valamilyen közös cél érdekében, melynek során megtanulják elfogadni egymást és jó haverokká válnak. Az ún. „buddy cop” filmek (például 48 óra, Starsky és Hutch) a 80-as és a 90es években élték virágkorukat, és bár manapság is akad belőlük egy-egy, a fényük igencsak megkopott. Patrick Hughes arra vállalkozott, hogy a tragikus sorsú énekesnő, Whitney Houston főszereplésével készült Több mint testőr paródiájára felfűzve próbál új életet lehelni a műfajba, két igazi „buddy arc”-cal a főszerepben. Samuel L. „Motherfucker” Jacksont senkinek nem kell bemutatni és tavaly Ryan Reynolds is nagyot tarolt a mocskosszájú szájú antihős karakterével a Deadpoolban. Finom humorra itt se számítson senki, Samuel L. Jackson már az előzetesben többet káromkodik, mint az összes Tarantino filmben együttvéve. Úgyhogy az The Expendables – Feláldozhatók 3 után Patrick Hughes ezúttal is korhatáros bulit rendezett, amire egyébként olyan sztárok is meghívást kaptak mint Salma Hayek és Gary Oldman.

A világ egyik legjobb védelmi ügynökét (Ryan Reynolds) arra kérik fel, hogy vegye oltalmába legnagyobb ellenségét, a híres bérgyilkost (Samuel L. Jackson) annak érdekében, hogy az épségben eljusson Angliából Hágába tanúskodni a könyörtelen fehérorosz diktátor (Gary Oldman) ellen. Bár a két fél eddig egymás torkának tartotta a kést, most mégis kénytelenek lesznek együttműködni egy gyötrelmesen hosszú napon át, nyomukban a fél gengsztervilággal és a kuncsaft szintén hírhedt feleségével (Salma Hayek). Mindez sok humorral, látványos autós üldözéssel és akcióval tarkítva, melyhez a hátteret Európa városai adják. A történet tehát a már bejáratott panelokból építkezik, ezért a két főszereplőre hárul a feladat, hogy a közönség figyelmét eltereljék az unalomig ismert klisékről. Reynolds és Jackson szemmel láthatóan örömmel tesz eleget ennek a feladatnak és úgy tűnik, hogy a kémia is működik köztük.Sokkal több mint testőr
Vélemény
Mit várunk a Sokkal több mint testőrtől? Sok poént és látványos akciójeleneteket. Meg fogjuk kapni? Valószínűleg igen. Sokkal többet viszont ne várjon senki.
Pozitívumok
Negatívumok
75
Ennyire ajánljuk