péntek, július 19, 2024

Trending

Hasonlóak

Steven Knight lezáró filmet készít a Peaky Blindershez

A napokban hideg zuhany érte a Peaky Blinders (Birmingham bandája) rajongóit, ugyanis bejelentették, hogy a 6. évaddal befejezéséhez ér a BAFTA-díjas széria. „A Covid keresztülhúzta a számításainkat. Az elejétől kezdve az volt a tervem, hogy egy filmmel fogom lezárni a Peaky Blinderst. Ez is fog történni.” – nyilatkozta Steven Knight a Deadline megkeresésére.

Régóta keringtek pletykák egy esetleges film elkészültéről, ami nem meglepő, hiszen a népszerű sorozat jócskán túlnőtt magán. Megannyi könyv, ruházati cikk, egy hivatalos filmzene és egy videojáték készült, melyek tovább bővítették az univerzumot. A széria készítőjét még egy balett- és egy West End-musical átirattal is megkeresték.

„Az általunk is nagy imádatnak örvendő Peaky Blinders utolsó évada lesz az eddigi legjobb. Steve-nek van egy hátborzongató képessége, hogy előre látja a világot meghatározó eseményeket, ennél már csak az nyugtalanítóbb, amilyen precizitással megalkotta Tommy Shelby karakterét és meghatározóvá, emlékezetessé tette a mai kor számára.” – mondta a sorozat executive producere, Caryn Mandabach.

A hatodik és egyben záró évadnak a forgatása hétfőn kezdődött, mely a pandémia miatt egy picivel több mint egy évet csúszott. 

Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.