Steven Knight lezáró filmet készít a Peaky Blindershez

A napokban hideg zuhany érte a Peaky Blinders (Birmingham bandája) rajongóit, ugyanis bejelentették, hogy a 6. évaddal befejezéséhez ér a BAFTA-díjas széria. „A Covid keresztülhúzta a számításainkat. Az elejétől kezdve az volt a tervem, hogy egy filmmel fogom lezárni a Peaky Blinderst. Ez is fog történni.” – nyilatkozta Steven Knight a Deadline megkeresésére.

Régóta keringtek pletykák egy esetleges film elkészültéről, ami nem meglepő, hiszen a népszerű sorozat jócskán túlnőtt magán. Megannyi könyv, ruházati cikk, egy hivatalos filmzene és egy videojáték készült, melyek tovább bővítették az univerzumot. A széria készítőjét még egy balett- és egy West End-musical átirattal is megkeresték.

„Az általunk is nagy imádatnak örvendő Peaky Blinders utolsó évada lesz az eddigi legjobb. Steve-nek van egy hátborzongató képessége, hogy előre látja a világot meghatározó eseményeket, ennél már csak az nyugtalanítóbb, amilyen precizitással megalkotta Tommy Shelby karakterét és meghatározóvá, emlékezetessé tette a mai kor számára.” – mondta a sorozat executive producere, Caryn Mandabach.

A hatodik és egyben záró évadnak a forgatása hétfőn kezdődött, mely a pandémia miatt egy picivel több mint egy évet csúszott. 

Friss

Gerlóczy Sári: Társas mező című kiállításán jártunk a Fugában

Gerlóczy Sári ecsettel a kezében mutatja meg mindennapi gondjait és problémáit. Az emberek társas...

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...

Olescher Tamás: Az igazságnak és a szeretetnek című kiállításán jártunk

Olescher Tamás festő, népművelő emlék kiállítását a Műcsarnokban láthatjuk. A tárlat körülbelül harminc éves...

Repülj vissza az ókori Rómába – Thermae Romae Novae 1. évad kritika (2022 – Netflix)

A Netflix manapság elég híres arról, hogy szinte ontja magából az animéket, a lehető...
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...

Magyarország nevezetes helyszíneit látogatta meg a Family Guy

Magyar nagyvárosok főterein szúrták ki a Family Guy szereplőit. A huszadik évadjára készülő animációs...

Befutott a Westworld 4. évadának baljós hangulatú előzetese

A Westworld 4. évada nyolc részes lesz és június 27-én tér vissza az HBO...