hétfő, május 20, 2024

Trending

Hasonlóak

Folytatódik a Hókusz Pókusz!

A Hókusz Pókusz (Hocus Pocus) a maga idején, de még mostanában is a halloweeni moziestek rendszeres vendége, ha valaki nem a kaszabolós-nagyon ijesztő horrorra szavaz, hanem inkább családi filmet keres.

Az 1993-as film főszereplői és egyben boszorkány antihősei, vagyis a Sanderson nővérek, Bette Midler (Winifred), Sarah Jessica Parker (Sarah) és Kathy Najimy (Mary) is megerősítették, hogy valóban dolgoznak a második részen és mindannyian visszatérnek eredeti szerepükbe.

Hókusz Pókusz
Kép: Syfy Wire

A forgatást ősszel kezdik, a film 2022-ben debütál majd a Disney+-on. A rendezői székbe Anne Fletcher került, aki többek között a Nász-ajánlatot, a 27 idegen igent és a Csábítunk és végünk-et is készítette.

Most, jobban mint valaha, az embereknek nevetésre van szüksége. Minden nap nevetnünk kellene, és most sokkal viccesebb lesz ezekkel a hihetetlen nőkkel. Hálás vagyok, hogy részese lehetek a projektnek, ami visszahozza a boszorkákat az életbe, és hogy újra a barátaimmal dolgozhatok a Disney-nél, hogy valami különlegeset készítsünk. Ez egy film mindenkinek: a rajongóknak, akik felnőttek az első részen, és a következő generációnak is, és alig várom, hogy elkezdjük! – nyilatkozta Fletcher.

A történetről egyelőre annyit tudunk, hogy három barátnő véletlenül visszahozza a Sanders nővéreket a modern kori Salembe és ki kell találniuk, hogyan állítsák meg a gyerek-evő nővéreket, akik újfajta pusztítást terveznek a világ ellen.

Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.