Ez a nap is eljött: élőszereplős Harry Potter-sorozaton dolgozik az HBO

Ha elkészül, a szolgáltató HBO Max nevű streamingplatformján landol majd.

Nagyot dobbanhat most a Harry Potter-franchise rajongóinak szíve. A Hollywood Reporter névtelen forrásokra hivatkozva nemrég arról számolt be, hogy az HBO Max vezetősége több potenciális íróval is megbeszéléseket folytat egy tervezett élőszereplős sorozat apropóján, mely a Harry Potter univerzumában játszódik majd.Arról, hogy pontosan mi is ez a készülő projekt, vagy hogy a nyolc rendkívül sikeres mozifilm címszereplője feltűnik-e majd benne, jelenleg nincs hír. A beszámolók szerint még csupán nagyon korai, tapogatódzó szakaszban tartanak a munkálatok: egyetlen sornyi forgatókönyvet sem vetettek papírra, sőt, jelenleg csupán a lehetséges irányvonalak felfedezése, kijelölése zajlik. Jó esély van tehát arra, hogy a fenti kérdésekre még a széria alkotói sem tudják jelenleg a választ. Ez egyben azt is jelenti, hogy valószínűleg még jó sok időnek kell eltelnie, mire az HBO Max-en feltűnnek az első epizódok.

A tavaly májusban startolt HBO Max egyébként Magyarországon egyelőre nem elérhető, ám pánikra semmi ok! A szolgáltatás 2021 második felében várhatóan hozzánk is megérkezik majd. Felesleges tehát attól tartanunk, hogy mi esetleg lemaradunk a Harry Potter-univerzum szereplőinek első tv-s kalandjáról.


Friss

Star Wars: Thrawn-trilógia – Legendák – a legjobb történetek könyvajánló: Mindenki kedvenc Star Wars folytatása újra a boltokban!

Ezúttal kemény kötetes változatban jelent meg a Szukits gondozásában Timothy Zahn remekműve, a Thrawn-trilógia,...

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....
Gulácsi Bence
Gulácsi Bence
Üdv, Bence vagyok. A Pázmány végzős Filmelmélet és filmtörténet szakos hallgatója. Tizenöt éves korom körül határoztam el, hogy filmkritikus leszek. Azóta aktívan művelem magam, olvasok és írok a témában. Igyekszem átlátni, alaposan megvizsgálni és megérteni mind filmeket, mind a mozi világát.

Hasonlóak

A szolgálólány meséjének 5. évada szeptember 15-én érkezik az HBO Maxra

June-nak szembe kell néznie Waterford parancsnok megölésének következményeivel, miközben azzal küzd, hogy újra meghatározza...

Sárkányok háza – bárki nevelhet saját sárkányt a DracARys appal

A Sárkányok háza című új, saját gyártású sorozat augusztus 22-i premierjére készülve az HBO Max ugyanis...

Megvan a Rick és Morty hatodik évadának premierdátuma

A felnőtteknek szóló animációk műfajában élenjáró Adult Swim csatorna bejelentette, hogy a kétszeres Emmy-nyertes Rick...