csütörtök, május 23, 2024

Trending

Hasonlóak

Ez a nap is eljött: élőszereplős Harry Potter-sorozaton dolgozik az HBO

Nagyot dobbanhat most a Harry Potter-franchise rajongóinak szíve. A Hollywood Reporter névtelen forrásokra hivatkozva nemrég arról számolt be, hogy az HBO Max vezetősége több potenciális íróval is megbeszéléseket folytat egy tervezett élőszereplős sorozat apropóján, mely a Harry Potter univerzumában játszódik majd.Arról, hogy pontosan mi is ez a készülő projekt, vagy hogy a nyolc rendkívül sikeres mozifilm címszereplője feltűnik-e majd benne, jelenleg nincs hír. A beszámolók szerint még csupán nagyon korai, tapogatódzó szakaszban tartanak a munkálatok: egyetlen sornyi forgatókönyvet sem vetettek papírra, sőt, jelenleg csupán a lehetséges irányvonalak felfedezése, kijelölése zajlik. Jó esély van tehát arra, hogy a fenti kérdésekre még a széria alkotói sem tudják jelenleg a választ. Ez egyben azt is jelenti, hogy valószínűleg még jó sok időnek kell eltelnie, mire az HBO Max-en feltűnnek az első epizódok.

A tavaly májusban startolt HBO Max egyébként Magyarországon egyelőre nem elérhető, ám pánikra semmi ok! A szolgáltatás 2021 második felében várhatóan hozzánk is megérkezik majd. Felesleges tehát attól tartanunk, hogy mi esetleg lemaradunk a Harry Potter-univerzum szereplőinek első tv-s kalandjáról.


Gulácsi Bence
Gulácsi Bence
Üdv, Bence vagyok. A Pázmány végzős Filmelmélet és filmtörténet szakos hallgatója. Tizenöt éves korom körül határoztam el, hogy filmkritikus leszek. Azóta aktívan művelem magam, olvasok és írok a témában. Igyekszem átlátni, alaposan megvizsgálni és megérteni mind filmeket, mind a mozi világát.