fbpx
19.1 C
Budapest
vasárnap, június 20, 2021

Casting: A Poldark sorozat George Warleggan-je lesz Károly herceg a Spencer-ben

A korona (The Crown) után úgy tűnik, újabb botrányra számíthat a királyi család.

A brit királyi család tökéletes alapanyag, ha filmekről és sorozatokról van szó – és minden bizonnyal a pletykalapok is ezen a véleményen vannak már több, mint fél évszázada. Ha csak az előző évtizedet vesszük alapul, abban volt egy igen pikáns szex botrány András herceggel (Erzsébet királynő legfiatalabb gyermeke) és persze már 2016 óta tart Harry és Meghan tündérmeséje – kinek pokol, kinek tündérmese, kinek remek színészi alakítás-, ami nem várt kálváriákat okozott és okoz a mai napig.

Mégis valahogy mindig visszatérünk Lady Diana-hoz, Károly herceg előző feleségéhez, Vilmos és Harry herceg tragikus módon elhunyt édesanyjához. A korona 4. évada tavaly már erősen borzolta a kedélyeket, ahol megismerhettük Diana és Károly boldogságát, viharos kapcsolatát és a szakításig vezető utat. Most Pablo Larraín vállalkozott arra, hogy filmet készít Diana-ról Spencer című filmjében. A történet arra a karácsonyi hétvégére fókuszál majd, amikor a Wales-i hercegné eldöntötte, hogy elválik Károlytól. A forgatókönyvet a Birmingham bandája (Peaky Blinders) írója, Steven Knight írta.

Károly herceg
Jack Farthing a leendő Károly herceg és Kristen Stewart a leendő Diana hercegnő. Kép: IndieWire

A munkálatok már tartanak egy ideje, így már képeket is láthattunk a készülő produkcióból. Diana-t az Alkonyatból ismert Kristen Stewart alakítja, Károly herceget pedig a Poldark sorozat egyik főszereplője, Jack Farthing.   

Larraín korábban már rendezte Natalie Portman-t is a Jackie című 2016-os filmben, ami Oscar jelölést hozott Portmannek, vajon Kristen Stewart lesz ilyen szerencsés?    

Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Hírdetés

LEGFRISSEBB