Chris Evans tiszta vizet önt a pohárba a készülő Lightyear-film kapcsán

A Pixar történelmének egyik, hanem a legékesebb köve a Toy Story-széria. Huszonöt év alatt négy felvonást is megélt a játékok titkos élete, tette ezt úgy, hogy mindegyik résznek megvoltak a saját maga erősségei, és egyik sem lógott ki a többi közül minőség szempontból, ezt pedig csak nagyon kevés franchise mondhatja el magáról.A múltheti Disney hírdömping egyik legnagyobb meglepetése az volt, hogy a Toy Story-ból ismert Buzz Lightyear önálló filmet kap, akinek hangját ezúttal nem Buzz örökös hangja, Tim Allen, hanem az utóbbi évek egyik legnagyobb Marvel-sztárja, Chris Evans kölcsönzi majd.

A rajongók rögtön felhúzták a szemöldöküket, hogyan is képzeli a Pixar, hogy nem Tim Allen hangján szólal majd meg Andy egyik legkedvesebb játéka. Chris Evans azonban tiszta vizet öntött a pohárba, ugyanis elmondta, hogy ez a Buzz nem a Toy Storyból ismert Buzz Lightyear, az akciófigura, hanem a valódi asztronauta Buzz, akiről később a figurát mintázták.

Lightyear
Lightyear logo / Kép: Disney

 

Chris Evans maga is elmondta, hogy teljesen meglepődött, amikor a Pixar csak annyit mondott neki, hogy szeretnének vele tárgyalni egy szerepről, mégpedig Buzz kapcsán. Ugyanis a rajongókhoz hasonlóan ő is úgy gondolja, hogy senki nem helyettesítheti Tim Allent ebben a szerepben. Viszont így, hogy kvázi egy eredettörténetről van szó, szó sincs trónfosztásról.

Pete Docter a Pixartól szintén azt nyilatkozta, hogy bár lehet, hogy elsőnek ez egy Toy Story-filmnek tűnhet, egyáltalán nem az! Még anno, amikor megalkották a játékfigurát, mindig úgy tekintettek rá, mintha Buzz karakterének egy menő blockbuster film szolgáltatta volna az alapot. Most, ennyi év után úgy döntöttek, hogy elkészítik ezt a bizonyos filmet.

A koncepció igen pikánsan hangzik, és mivel egy Pixar-filmről van szó, a minőségre biztosan nem lehet majd panaszunk. A mozi bemutatására azonban még aludnunk kell párat, hiszen jelen helyzet szerint csak 2022 nyarán kerül a mozikba a Lightyear.


ForrásCollider

Friss

A MűvészTerem pályázat lezárult

Nyáron írtunk a MűvészTerem nevű pályázatról. A kétfordulós verseny eredménye megvan, a második forduló...

Megérkezett az Outlander szakácskönyv

Történt már veled olyan, hogy néztél egy filmet/sorozatot, amiben jóízűen falatoztak és te nyál...

A vérszívó diktátor – A gróf (El Conde, 2023 – Netflix) kritika

Pablo Larraín világhírű chilei rendező konzervatív politikus szülők gyermekeként látta meg a napvilágot és...

“Tehetsz méh többet!” a Magyar Természettudományi Múzeum rendezvénye kisgyermekeknek

A Magyar Természettudományi Múzeum, Tehetsz méh többet! című rendezvénye főként a kisgyermekeket célozza meg....
Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.

Hasonlóak

Barbie, a diadalmas

Vajon ki 2023 legnagyobb, legerősebb, legvonzóbb mozilénye? Hát egy tágra nyílt szemű, vékony, szőke...

Ott ér véget, ahol elkezdődött – Insidious – A vörös ajtó holnaptól a mozikban!

Az immár legendás Insidious horrorfranchise záródarabjában a teljes eredeti stáb visszatér, hogy újabb hátborzongató, álomszerű vízióval...

Kurosawa és társai: A 20 legjobb szamurájfilm, amit muszáj megnézni legalább egyszer

A japán történelem mindig is lenyűgözött. Mondhatni abba a korosztályba tartozom, akiknek gyerekként a...