csütörtök, február 29, 2024

Trending

Hasonlóak

Chris Evans tiszta vizet önt a pohárba a készülő Lightyear-film kapcsán

A Pixar történelmének egyik, hanem a legékesebb köve a Toy Story-széria. Huszonöt év alatt négy felvonást is megélt a játékok titkos élete, tette ezt úgy, hogy mindegyik résznek megvoltak a saját maga erősségei, és egyik sem lógott ki a többi közül minőség szempontból, ezt pedig csak nagyon kevés franchise mondhatja el magáról.A múltheti Disney hírdömping egyik legnagyobb meglepetése az volt, hogy a Toy Story-ból ismert Buzz Lightyear önálló filmet kap, akinek hangját ezúttal nem Buzz örökös hangja, Tim Allen, hanem az utóbbi évek egyik legnagyobb Marvel-sztárja, Chris Evans kölcsönzi majd.

A rajongók rögtön felhúzták a szemöldöküket, hogyan is képzeli a Pixar, hogy nem Tim Allen hangján szólal majd meg Andy egyik legkedvesebb játéka. Chris Evans azonban tiszta vizet öntött a pohárba, ugyanis elmondta, hogy ez a Buzz nem a Toy Storyból ismert Buzz Lightyear, az akciófigura, hanem a valódi asztronauta Buzz, akiről később a figurát mintázták.

Lightyear
Lightyear logo / Kép: Disney

 

Chris Evans maga is elmondta, hogy teljesen meglepődött, amikor a Pixar csak annyit mondott neki, hogy szeretnének vele tárgyalni egy szerepről, mégpedig Buzz kapcsán. Ugyanis a rajongókhoz hasonlóan ő is úgy gondolja, hogy senki nem helyettesítheti Tim Allent ebben a szerepben. Viszont így, hogy kvázi egy eredettörténetről van szó, szó sincs trónfosztásról.

Pete Docter a Pixartól szintén azt nyilatkozta, hogy bár lehet, hogy elsőnek ez egy Toy Story-filmnek tűnhet, egyáltalán nem az! Még anno, amikor megalkották a játékfigurát, mindig úgy tekintettek rá, mintha Buzz karakterének egy menő blockbuster film szolgáltatta volna az alapot. Most, ennyi év után úgy döntöttek, hogy elkészítik ezt a bizonyos filmet.

A koncepció igen pikánsan hangzik, és mivel egy Pixar-filmről van szó, a minőségre biztosan nem lehet majd panaszunk. A mozi bemutatására azonban még aludnunk kell párat, hiszen jelen helyzet szerint csak 2022 nyarán kerül a mozikba a Lightyear.


Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.