A Disney elárasztotta az internetet közelgő Star Wars-projektekkel: íme a teljes lista

A csütörtöki Investor’s Day-en a médiaóriás beharangozta, hogy a közeljövőben 10 Star Wars sorozat, 10 Marvel sorozat és 15 Disney és Pixar animációs sorozat érkezik majd a streaming platformra.A Kathleen Kennedy által bejelentett SW projektek:

Rogue Squadron – Zsivány osztag

Star Wars
Rogue Squadron – Zsivány Osztag / Kép: Disney

A következő Csillagok Háborúja élőszereplős mozifilm Patty Jenkins (Wonder Woman-franchise) rendezésében a vadászpilóták egy új generációjának kalandjaiba nyújt majd bepillantást. A mozifilm várhatóan 2023 karácsonyán érkezik a mozikba.

Obi-Wan Kenobi sorozat

Star Wars
Obi-Wan Kenobi / Kép: Disney

A Lucasfilm már augusztusban bejelentette, hogy Ewan McGregor visszatér Obi-Wan Kenobi ikonikus szerepében a készülő spin-off sorozatban. Az eseményen megerősítették a hírt, miszerint az Anakint alakító Hayden Christensen is meg fog jelenni a szériában Darth Vaderként. A hatepizódos széria története 10 évvel A Sith-ek bosszúja után indít, a projekt direktora pedig az a Deborah Chow lesz, aki a The Mandalorian első évadjának néhány epizódját rendezte.

Ahsoka

Star Wars
Ahsoka / Kép: Disney

Miután nagy várakozások után végre megjelent a The Mandalorianban, Ahsoka saját szériát fog kapni Rosario Dawson főszereplésével. A limitált széria írója és producere Dave Filoni, másik producere Jon Favreau lesz.

Rangers of the New Republic

Star Wars
Rangers of the New Republic / Kép: Disney

A The Mandalorian idővonalán belül elhelyezkedő Jon Favreau és Dave Filoni producerek új élőszereplős sorozata az Új Köztársaság „sheriffjeit” helyezi a középpontba. A széria történeti szálai a The Mandalorian és az Ahsoka sorozattal többször keresztezni fogják majd egymást, és a végére hatalmas katartikus eseményekké kulminálódnak majd a hírek szerint.

Lando

Star Wars
Lando / Kép: The Verge

Mindenki kedvenc zsiványa, Lando Calrissian egy sorozatban tér vissza a Disney+- ra. Justin Simien a kritikusok által méltatott Kedves fehér emberek című Netflix-széria alkotója fejleszti a történetet. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Solo – Egy Star Wars történetben Landót alakító Donald Glover alakítja-e majd a kalandort.

Cassian Andor

Star Wars
Andor / Kép: Disney

A Tony Gilroy irányítása alatt készülő Andor egy izgalmas kémthriller-sorozat, mely 2022-ben érkezik a Disney+-ra.

Diego Luna a Zsivány Egyes után újra magára ölti a lázadó kém, Cassian Andor szerepét, olyan új szereplők mellett, mint Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller és Genevieve O’Reilly mint Mon Mothma. A széria már három hete forog Londonban.

The Acolyte

Star Wars
The Acolyte / Kép: Comicbook

Leslye Headland, az Emmy-díjra jelölt Végtelen matrjoska alkotója egy új Star Wars-sorozatot készít a Disney+-ra, Acolyte címmel. Az Acolyte egy rejtélyes thriller, amely a titkok és a feltörekvő Sötét oldal galaxisába kalauzolja el a nézőit. A széria a High Rebuclic időszakának végnapjait dolgozza fel, a hírek szerint női főszereplővel és sok-sok harcművészeti elemmel.

Star Wars: The Bad Batch
Star Wars
The Bad Batch / Kép: Disney

Az animációs sorozat a Clone Warsban megismert elitkommandós klónok történetét dolgozza fel, folytatva a Clone Wars utolsó évadjában abbahagyott szálakkal. A széria története az előzetes alapján a 66-os parancs utáni zavaros időszakot is feldolgozza.

 

Star Wars: Visions

Star Wars
Visions / Kép: Disney

A vadonatúj animációs rövidfilmsorozat anime alkotók szemüvegén keresztül igyekszik majd bemutatni a messzi-messzi galaxist. Az antológiai gyűjtemény 10 fantasztikus víziót tartalmaz majd a vezető japán anime stúdiók közreműködésével, friss és változatos kulturális perspektívát kínálva a Star Wars világában.

A Droid Story

Star Wars
A Droid Story / Kép: Attractions Magazine

A Lucasfilm Animation és Lucasfilm Visual Effects csapata együttműködve különleges Star Wars-kalanddal jelentkezik majd a Disney+-on. Ebben a sztoriban megismerhetünk egy új droidot R2-D2 és C-3PO mellett.

Az már biztos, hogy az elkövetkező időszakban nem maradunk Star Wars nélkül, és galaktikus rajongásunk univerzális méreteket ölt majd.


ForrásStar Wars

Friss

Star Wars: Thrawn-trilógia – Legendák – a legjobb történetek könyvajánló: Mindenki kedvenc Star Wars folytatása újra a boltokban!

Ezúttal kemény kötetes változatban jelent meg a Szukits gondozásában Timothy Zahn remekműve, a Thrawn-trilógia,...

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....
Érsek Ádám
Érsek Ádám
Üdv a fedélzeten! A filmek világa már akkor elragadott, amikor még azt hittem, hogy a filmeket apró emberek csinálják élőben a televízióban. A film számomra egy lelki utazás, szenvedély és hivatás. Azért munkálkodom, hogy minél többekkel megosszam azokat a csodákat, amik a képernyőn nyújtózkodnak felém.

Hasonlóak

Vérszemet kapott Nicolas Cage, saját Drakula-filmet akar

Hamarosan Drakula grófként láthatjuk Nicolas Cage-et a Renfield című vidám thrillerben, amelyben a címszereplő (Nicholas Hoult), aki a...

„Hollywood mára elmerült önmaga kényeztetésében” – mondja a sikerrendező

Miközben a nagy stúdiók igyekeznek biztosra menni, és sok esetben használt ötletekből építkező sorozatokban,...

Így lett vírusvideó a gyilkos robot tánca

Elárvul egy kislány, Cady, ám nagynénje, Gemma szerencsére robotmérnök és feltaláló, ezért összeszerkeszt neki...