péntek, július 26, 2024

Trending

Hasonlóak

Amazonra jöttem: 2021 márciusában érkezik az Amerikába jöttem második része

Az Amazon Studios megerősítette, hogy nemzetközi jogokat szerzett az Amerikába jöttem 2-höz a Paramount Pictures-től és ki is tűzte a premier dátumát az Amazon Prime Video-n, amely nem más, mint 2021. március 5-e.

A film John Landis 1988-as Amerikába jöttem című vígjátékának folytatása. Az első részben az elkényeztetett zamundai herceg, Akeem (Eddie Murphy) New Yorkba, azon belül is Queensbe utazik bizalmasával, Semmi-vel (Arsenio Hall). Mindezt inkognitóban teszi, hogy találhasson magának egy olyan feleséget, aki tiszteletre méltó és intelligens.



A folytatásban, melyet Craig Brewer (A nevem Dolemite) rendezett, az újrakoronázott Akeem király és Semmi új kalandra indulnak, melyben körbeutazzák a Földet Zamundától egészen Queensig. Az Amerikába jöttem első részéből Eddie Murphy-n és Arsenio Hallon kívül visszatér James Earl Jones, Shari Headley, John Amos és Louie Anderson, valamint újonnan érkező arcokkal is frissült a szereplők köre Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan, Jermaine Fowler, Bella Murphy, Rotimi, KiKi Layne, Nomzamo Mbatha és Teyana Taylor személyében.

„Az Amerikába jöttem egy kulturális jelenség volt, amely az egyik legünnepeltebb és szeretettebb vígjáték, amit valaha készítettek. Eddie Murphy komikusi zsenijének, a profi filmkészítőknek, íróknak és a legendás szereplőgárdának köszönhetően alig várjuk, hogy együtt ünnepelhessük ezt az új kalandot. Biztosak vagyunk benne, hogy a nézők világszerte imádni fogják ezt a túláradóan vidám és örömteli filmet, amely kétségkívül időtlen kedvenccé fog válni.” – mondta Jennifer Salke az Amazon Studios feje.

„Mi lehetne jobb, mint visszatérni Zamundába? Alig várjuk, hogy az Amazon Studios végre elhozza a rajongóknak világszerte Eddie Murphy-t és az Amerikába jöttem 2-t, hogy együtt nevethessenek azokkal a karakterekkel, akiket harminc éve megismertek és az újakkal, akiket még csak most fognak.” – mondta a producer, Kevin Misher.

Az Amerikába jöttem 2 premierje az Amazon Prime Video-n lesz látható 2021. március 5-től.


Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.