Amazonra jöttem: 2021 márciusában érkezik az Amerikába jöttem második része

Az Amazon Studios megerősítette, hogy nemzetközi jogokat szerzett az Amerikába jöttem 2-höz a Paramount Pictures-től és ki is tűzte a premier dátumát az Amazon Prime Video-n, amely nem más, mint 2021. március 5-e.

A film John Landis 1988-as Amerikába jöttem című vígjátékának folytatása. Az első részben az elkényeztetett zamundai herceg, Akeem (Eddie Murphy) New Yorkba, azon belül is Queensbe utazik bizalmasával, Semmi-vel (Arsenio Hall). Mindezt inkognitóban teszi, hogy találhasson magának egy olyan feleséget, aki tiszteletre méltó és intelligens.A folytatásban, melyet Craig Brewer (A nevem Dolemite) rendezett, az újrakoronázott Akeem király és Semmi új kalandra indulnak, melyben körbeutazzák a Földet Zamundától egészen Queensig. Az Amerikába jöttem első részéből Eddie Murphy-n és Arsenio Hallon kívül visszatér James Earl Jones, Shari Headley, John Amos és Louie Anderson, valamint újonnan érkező arcokkal is frissült a szereplők köre Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan, Jermaine Fowler, Bella Murphy, Rotimi, KiKi Layne, Nomzamo Mbatha és Teyana Taylor személyében.

„Az Amerikába jöttem egy kulturális jelenség volt, amely az egyik legünnepeltebb és szeretettebb vígjáték, amit valaha készítettek. Eddie Murphy komikusi zsenijének, a profi filmkészítőknek, íróknak és a legendás szereplőgárdának köszönhetően alig várjuk, hogy együtt ünnepelhessük ezt az új kalandot. Biztosak vagyunk benne, hogy a nézők világszerte imádni fogják ezt a túláradóan vidám és örömteli filmet, amely kétségkívül időtlen kedvenccé fog válni.” – mondta Jennifer Salke az Amazon Studios feje.

„Mi lehetne jobb, mint visszatérni Zamundába? Alig várjuk, hogy az Amazon Studios végre elhozza a rajongóknak világszerte Eddie Murphy-t és az Amerikába jöttem 2-t, hogy együtt nevethessenek azokkal a karakterekkel, akiket harminc éve megismertek és az újakkal, akiket még csak most fognak.” – mondta a producer, Kevin Misher.

Az Amerikába jöttem 2 premierje az Amazon Prime Video-n lesz látható 2021. március 5-től.


ForrásVariety

Friss

A csoda kritika (The Wonder – 2022, Netflix): Florence Pugh egy csoda

Florence Pugh egyértelműen napjaink egyik legtehetségesebb színésznője. A csoda című kosztümös thriller már elérhető...

Engedetlen hősök kritika (SAS: Rogue Heroes, 2022 – HBO Max)

Az olyan háborús mozimonstrumok, mint pl. a Nyugaton helyzet változatlan mellett szépen csendesen bekúszott...

Enola Holmes 2 kritika (Enola Holmes 2, 2022 – Netflix): Egy detektív nő igaz története

Korábban már foglalkoztam a legújabb Holmes történettel, vagyis az Enola Holmes című filmmel. Így...

A menü kritika (The Menu, 2022) – A szatírák wellingtonja, vagy a wellingtonok szatírája?

Sok mindent el lehet mondani, erről a filmről, csak azt nem hogy lapos. Lesz,...
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

Margot Robbie Oscar-esélyes a Babylonnal

Már kétszer jelölték Oscarra Margot Robbie-t (Botrány, Én, Tonya), és lehet, hogy harmadszorra meg is...

Szombaton kezdődik a 20. Olasz Filmfesztivál

November 5-én kezdődik és 16-áig tart az immár 20. Olasz Filmfesztivál – Mittelcinemafest -...

Rekordszámú filmmel ünneplik a 15. Koreai Filmfesztivált

Október 14-21. között 38 dél-koreai alkotással várja a nézőket a Koreai Filmfesztivál a budapesti...