Mackenzie Davis elmesélte, hogy visszatért volna Grace-ként a Terminátor következő felvonásában

A hír nyomokban spoilert tartalmaz!

A terminátor-franchise már megélt hideget-meleget az elmúlt két évtizedben. A két klasszikus után három folytatást is kapott a széria, ám a Genisys bukása után belátták az alkotók, hogy bizony gödörbe kerültek, és sokan már temették a terminátorokat. 2019-ben azonban rebootot kapott a sorozat, ugyanis a Sötét Végzettel törölték az összes folytatást, ami az Ítélet napja után látott napvilágot, ezzel speciel újraélesztve az univerzumot. Nyílt titok, hogy ezzel egy új trilógiát szerettek volna indítani, ám az új rész fogadtatása minden szempontból alulteljesített a mozipénztáraknál: a megközelítőleg 200 milliós büdzséből készült rész mindössze 261 milliót hozott a konyhára, ezzel pedig egy határozott lendülettel ütöttek a rajongók egy hatalmas szeget a franchise koporsójába.Az egyik főszereplő, Mackenzie Davis egy mostanában adott interjújában elmesélte, hogy annak ellenére, hogy SPOILER a Sötét Végzet végén karaktere meghal, lettek volna opciók arra, hogy az újonnan készülő filmben is nagy szerepe legyen.

Elmondása szerint az új részben egy alternatív idősíkból utazhatott volna vissza a múltba, így csatlakozva Danihoz és Sarah Connorhoz. Azonban nyilatkozatában kitért arra is, hogy bár élete egyik legjobb lehetőségének tartotta Grace szerepét, reálisan nézve nincs sok esély arra, hogy belátható időn belül új rész készülhessen, ugyanis szerinte erre jelenleg egyáltalán nincs igény.


Friss

Star Wars: Thrawn-trilógia – Legendák – a legjobb történetek könyvajánló: Mindenki kedvenc Star Wars folytatása újra a boltokban!

Ezúttal kemény kötetes változatban jelent meg a Szukits gondozásában Timothy Zahn remekműve, a Thrawn-trilógia,...

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....
Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.

Hasonlóak

Vérszemet kapott Nicolas Cage, saját Drakula-filmet akar

Hamarosan Drakula grófként láthatjuk Nicolas Cage-et a Renfield című vidám thrillerben, amelyben a címszereplő (Nicholas Hoult), aki a...

„Hollywood mára elmerült önmaga kényeztetésében” – mondja a sikerrendező

Miközben a nagy stúdiók igyekeznek biztosra menni, és sok esetben használt ötletekből építkező sorozatokban,...

Így lett vírusvideó a gyilkos robot tánca

Elárvul egy kislány, Cady, ám nagynénje, Gemma szerencsére robotmérnök és feltaláló, ezért összeszerkeszt neki...