péntek, május 24, 2024

Trending

Hasonlóak

Mackenzie Davis elmesélte, hogy visszatért volna Grace-ként a Terminátor következő felvonásában

A hír nyomokban spoilert tartalmaz!

A terminátor-franchise már megélt hideget-meleget az elmúlt két évtizedben. A két klasszikus után három folytatást is kapott a széria, ám a Genisys bukása után belátták az alkotók, hogy bizony gödörbe kerültek, és sokan már temették a terminátorokat. 2019-ben azonban rebootot kapott a sorozat, ugyanis a Sötét Végzettel törölték az összes folytatást, ami az Ítélet napja után látott napvilágot, ezzel speciel újraélesztve az univerzumot. Nyílt titok, hogy ezzel egy új trilógiát szerettek volna indítani, ám az új rész fogadtatása minden szempontból alulteljesített a mozipénztáraknál: a megközelítőleg 200 milliós büdzséből készült rész mindössze 261 milliót hozott a konyhára, ezzel pedig egy határozott lendülettel ütöttek a rajongók egy hatalmas szeget a franchise koporsójába.Az egyik főszereplő, Mackenzie Davis egy mostanában adott interjújában elmesélte, hogy annak ellenére, hogy SPOILER a Sötét Végzet végén karaktere meghal, lettek volna opciók arra, hogy az újonnan készülő filmben is nagy szerepe legyen.

Elmondása szerint az új részben egy alternatív idősíkból utazhatott volna vissza a múltba, így csatlakozva Danihoz és Sarah Connorhoz. Azonban nyilatkozatában kitért arra is, hogy bár élete egyik legjobb lehetőségének tartotta Grace szerepét, reálisan nézve nincs sok esély arra, hogy belátható időn belül új rész készülhessen, ugyanis szerinte erre jelenleg egyáltalán nincs igény.


Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.