szombat, július 13, 2024

Trending

Hasonlóak

Nézhető az Életem nyarának, a Netflix hamarosan érkező keresztény tinimusicaljének egy teljes jelenete

A Netflix saját Youtube csatornáján tette közzé az Életem nyara (A Week Away) egy nagyjából három perc hosszú részletét. Azt eddig is erősen lehetett sejteni, hogy az életvidám, tavaszköszöntő musical egy határozottan vallásos töltetű alkotás lesz, ezt pedig csak megerősíti a nemrég nyilvánosság elé tárt jelenet. Ebben ugyanis a film két központi karaktere, Will Hawkins (Kevin Quinn) és Avery (Bailee Madison) adják elő Michael W. Smith 1991-es slágerét, a Place In This Worldöt, mely a kortárs keresztény zene egyik kifejezetten sikeres dalának számít. Emellett még több szintén keresztény zenét játszó előadó – név szerint a for KING & COUNTRY, Amy Grant és Steven Curtis Chapman – számai is felbukkannak majd az alkotásban.

A vallásos tematika egyébként várhatóan az Életem nyara történetében is fontos szerepet tölt majd be, hiszen a problémákkal küzdő fiatal főszereplő, Will Hawkins, egy keresztény nyári táborban talál rá mentorára, a szerelemre és önmagára is.

A Roman White rendezésében készülő Életem nyara várhatóan egy hét múlva, március 26-án érkezik a Netflixre.


Gulácsi Bence
Gulácsi Bence
Üdv, Bence vagyok. A Pázmány végzős Filmelmélet és filmtörténet szakos hallgatója. Tizenöt éves korom körül határoztam el, hogy filmkritikus leszek. Azóta aktívan művelem magam, olvasok és írok a témában. Igyekszem átlátni, alaposan megvizsgálni és megérteni mind filmeket, mind a mozi világát.