hétfő, április 15, 2024

Trending

Hasonlóak

Életvidám tinimusicallel köszönti a tavaszt a Netflix

Az eddig szinte kizárólag rövidfilmeket rendező Roman White nagyjátékfilmes bemutatkozása lesz az Életem nyara (A Week Away), mely egy igazi életvidám, tavaszköszöntő musicalnek ígérkezik. A történet szerint a problémákkal küszködő fiatal srác, Will Hawkins (Kevin Quinn – Hubie, a halloween hőse) akarata ellenére egy keresztény tinitáborba utazik a nyárra. Mivel arra számít, hogy utálni fogja az egészet, kezdetben nem valami lelkes, ám ez hamar megváltozik: a fiú nemcsak barátokra és megértő közösségre lel a többi táborlakó személyében, hanem a szerelemre is rátalál, sőt, még egy útmutatást nyújtó apafigurával is megismerkedik. Will azonban nem egészen az, akinek mondja és mutatja magát, ezzel pedig veszélybe sodorja a nyarat, mely megváltoztathatja az egész életét.A készülőben lévő alkotáshoz egyébként már egy előzetes is érkezett, mely alapján az Életem nyara, bár valószínűleg nem lesz a világ legeredetibb tinifilmje, azért igen látványosnak ígérkezik, és jó pár fülbemászó muzsikával is biztosan megörvendeztet majd minket kora tavaszi megjelenésekor.

Netflix
Kép: OtakuKart

Az alkotásban Kevin Quinn mellett fontos szerepben láthatjuk majd a fiatal kora ellenére igen tekintélyes mennyiségű referenciával rendelkező Bailee Madisont (Egyszer volt, hol nem volt), de szintén feltűnik majd a főleg a legendás Office sorozatból ismert David Koechner is.

Az Életem nyara várhatóan kevesebb, mint három hét múlva, március 26-án érkezik a Netflixre.Gulácsi Bence
Gulácsi Bence
Üdv, Bence vagyok. A Pázmány végzős Filmelmélet és filmtörténet szakos hallgatója. Tizenöt éves korom körül határoztam el, hogy filmkritikus leszek. Azóta aktívan művelem magam, olvasok és írok a témában. Igyekszem átlátni, alaposan megvizsgálni és megérteni mind filmeket, mind a mozi világát.