péntek, április 19, 2024

Trending

Hasonlóak

Robert De Niro és John Boyega is leszerződött a The Formula című Netflix-filmre

A Netflix nemrégiben bejelentette, hogy idén minden eddiginél több tartalmat kapnak majd az előfizetőik, ugyanis hetente szeretnének majd valamilyen új filmet bemutatni. Kétségtelen, hogy a streamingszolgáltató egyre nagyobb hangsúlyt fektet a filmek finanszírozására, köszönhető ez többek között a mozik mostani helyzetének is. Sorra kapunk újabb és újabb filmcímeket, amik a Netflix jóvoltából kerülnek majd a nagyközönség elé.

A héten egy újabb nagyobb produkciójukról rántották le a leplet, melyre John Boyegát és a színészveteránt, Robert De Nirót is sikerült leszerződtetniük. A filmről sok mindent nem árultak el, viszont annyit megtudhattunk, hogy a produkció a The Formula címet kapta, és a történet központjában a Boyega által játszott autóversenyző áll majd, aki a családja védelme érdekében szakít addigi életével és egy olyan sofőrnek áll, aki bankrablóknak segít hamar elhagyni a tett helyszínét. De Niro szerepéről egyelőre nem árultak el semmit, azt viszont tudjuk, hogy a rendezői székbe Gerard McMurray (The First Purge) kerül majd.

De Niro
Gerard McMurray/ Kép: Deadline

A sztori mindenesetre érdekesnek hangzik, és bőven lehet benne potenciál. Az alapkoncepció erősen hajaz egyébként a 2011-es Drive című filmre, melyben Ryan Gosling végzett hasonló „munkát”. Premierdátum még nincs, de valószínűleg 2022 második felében kerülhet majd bemutatásra.


Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.