péntek, július 19, 2024

Trending

Hasonlóak

Enola és Sherlock visszatér – zöld utat kapott a Netflix Holmes-adaptációjának 2. része!

A Stranger Things sztárja ismét magára ölti Enola kosztümjét, hogy minden bizonnyal az 1. résznél is nagyobb bajokba keveredjen.

A Netflix megerősítette, hogy már készülőben van az Enola Holmes folytatása, amiben a címszerepet alakító Millie Bobby Brown és a Sherlockot játszó Henry Cavill is visszatér. A rendezői székbe ismét Harry Bradbeer ül, a tollat most is Jack Thorne fogja majd a kezében.

Alig várom, hogy ismét együtt dolgozzak az Enola Holmes „családommal”. Enola különleges helyet foglal el a szívemben: Ő egy erős, bátor, intelligens és rettenthetetlen lány. Várom, hogy a rajongók láthassák, hogyan folytatódik Enola sorsa. – nyilatkozta Brown.

Az első részben Brown és Cavill mellett fontos szerepet kapott Helena Bonham-Carter (mint az édesanya) és Sam Claflin is (Mycroft Holmes), ám az az ő visszatérésüket még nem erősítették meg.

A 16 éves színésznő nemcsak főszereplője, hanem producere is volt az első résznek, ahogy a másodiknak is lesz.

Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.