vasárnap, június 16, 2024

Trending

Hasonlóak

“R” besorolást kapott az igazság ligája Snyder-féle változata

Megkapta korhatár besorolását a 2017-ben csúfosat bukott Igazság Ligája mozi Zack Snyder rendező által újragondolt verziója. Annyit már eddig is tudni lehetett, hogy a márciusban érkező, sokak által várt alkotás 4 órás, egészen maratoni hosszúságú lesz, illetve hogy a négy éve mozikba került változatnál jóval sötétebb színezetet kap. Ez igazolódott be azáltal, hogy a film nemrég „elnyerte” az „R”, tehát kizárólag felnőtteknek szóló korhatár besorolást, mégpedig a benne megjelenő erőszak és nyelvezet miatt. Annak fényében, hogy Snyder már egy korábbi nyilatkozatában is ezt jósolta, nagy meglepetésről nem beszélhetünk. Minden esetre az már biztossá vált, hogy a rendező nem a levegőbe beszélt, mikor kettévágott embereket vagy vulgáris nyelvezetet emlegetett.

A film egészen pontosan március 18-án érkezik majd az HBO Max platformra, mégpedig egészen patinás színészgárdával: többek között Ben Affleck, Henry Cavill, Jason Momoa, Gal Gadot, Ray Fisher, Ezra Miller, Jared Leto, Kiersey Clemons, Amy Adams, Amber Heard, Connie Nielsen, Robin Wright, J.K. Simmons, Joe Manganiello, Jesse Eisenberg és Jeremy Irons is feltűnik majd benne.


Gulácsi Bence
Gulácsi Bence
Üdv, Bence vagyok. A Pázmány végzős Filmelmélet és filmtörténet szakos hallgatója. Tizenöt éves korom körül határoztam el, hogy filmkritikus leszek. Azóta aktívan művelem magam, olvasok és írok a témában. Igyekszem átlátni, alaposan megvizsgálni és megérteni mind filmeket, mind a mozi világát.