Visszatért a Doom Patrol, a DC legfurább szuperhőscsapata az HBO GO-ra

Már elérhető az HBO GO-n a Doom Patrol 3. évadának első 3 része magyar felirattal, majd ezt követően minden héten egy új epizód érkezik.

A DOOM PATROL a DC-szuperhősök egyik legnépszerűbb csoportjának történetét gondolja újra: szereplői a Robotember, azaz Cliff Steele (Brendan Fraser), a Negatív Ember, azaz Larry Trainor (Matt Bomer), az Elasztilány, azaz Rita Farr (April Bowlby), Zakkant Jane (Diane Guerrero) és a Kiborg, azaz Victor Stone (Joivan Wade), akiket a modernkori őrült tudós, Niles Caulder, azaz A Főnök (Timothy Dalton) vezet. A Doom Patrol minden tagja borzalmas balesetet szenvedett a múltban, aminek során emberfeletti képességekre tettek szert, de ami miatt testüket szörnyű sebhelyek és egyéb elváltozások csúfítják. A Doom Patrol egyszerre támogató csoport és szuperhőscsapat: emberfeletti képességekkel rendelkező fura szerzetek közössége, akik egy olyan világért harcolnak, amely hallani sem akar róluk.

A harmadik évad különlegesen feszült pillanatban kezdődik: Dorothy (Abi Monterey) szembekerül a Gyertyaöntővel, ami hamarosan pusztító veszteséghez vezet. A Doom Patrol csapata nehéz válaszút elé kerül, és minden tagjának meg kell küzdenie a szembenézéssel: ki is ő, és ki akar lenni? A dolgok ráadásul még bonyolultabbá válnak, amikor egy időgép segítségével megérkezik Madame Rouge (Michelle Gomez), aki különleges küldetésre indult, de nem emlékszik, mi is az. 

A DOOM PATROL a Berlanti Productions gyártásában készült a Warner Bros. Televisionnel való együttműködésben. Az executive producerei Jeremy Carver, Geoff Johns, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Chris Dingess és Tamara Becher-Wilkinson. A sorozat karaktereit eredetileg Arnold Drake, Bob Haney és Bruno Premiani alkotta meg a DC számára.

Friss

A MűvészTerem pályázat lezárult

Nyáron írtunk a MűvészTerem nevű pályázatról. A kétfordulós verseny eredménye megvan, a második forduló...

Megérkezett az Outlander szakácskönyv

Történt már veled olyan, hogy néztél egy filmet/sorozatot, amiben jóízűen falatoztak és te nyál...

A vérszívó diktátor – A gróf (El Conde, 2023 – Netflix) kritika

Pablo Larraín világhírű chilei rendező konzervatív politikus szülők gyermekeként látta meg a napvilágot és...

“Tehetsz méh többet!” a Magyar Természettudományi Múzeum rendezvénye kisgyermekeknek

A Magyar Természettudományi Múzeum, Tehetsz méh többet! című rendezvénye főként a kisgyermekeket célozza meg....
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

Kurosawa és társai: A 20 legjobb szamurájfilm, amit muszáj megnézni legalább egyszer

A japán történelem mindig is lenyűgözött. Mondhatni abba a korosztályba tartozom, akiknek gyerekként a...

Spy/Master – Nemzetközi – magyar koprodukcióban készült kém thriller érkezik májusban az HBO Maxra

Az Adina Sădeanu és Kirsten Peters kreátori közreműködésével készült Spy/Master a hidegháború tetőpontján játszódik, és egy kitalált karakter, az Alec Secăreanu (Isten...

6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Mark Hamillről

Mark Hamill legismertebb szerepe valószínűleg élete végéig Luke Skywalker jedi lovag (majd későbbi mester...