Ütős videoklippel indítja az évet Justin Bieber

Az énekes szerint a dal egy reménnyel és lehetőségekkel teli új évet vetít előre.

Justin Bieber az Anyone című dalához készült videoklip premierjével indította az új évet, melyet a T-Mobile által szponzorált szilveszteri koncertjén prezentált.

A videóban, melyet Colin Tilley rendezett, Bieber egy bokszolót alakít, aki a ringben szökdécsel, nyers tojást iszik és elcsábítja Zoey Deutch (Zombieland: A második lövés) színésznőt. „Nem is tudom elképzelni, hogyan lehetne annál jobban lezárni a 2020-as évet és beindítani 2021-et, minthogy a rajongóimmal ünnepelhetek szerte a világból és megoszthatom ezt az új dalt velük” – mondta Bieber egy közleményben.

„A zene sokat segített abban, hogy könnyebben tudjunk átlendülni ezen az éven, számomra pedig gyógyító és átalakító hatása volt. Az Anyone egy különleges, reményteli, himnuszszerű dal, mely egy fényesebb, reménytelibb új évet vetít előre, tele lehetőségekkel.”A szilveszteri volt Bieber első koncertje 2017 óta. Az énekes legfrissebb albuma, a Changes tavaly februárban jelent meg. A lemez azóta az alábbi négy Grammy jelölést zsebelte be: A legjobb popalbum, a Legjobb szóló popénekes teljesítmény (Yummy) a Legjobb pop duó/csapatteljesítmény (Intentions, amelyet Quavo-val hoztak tető alá) és a Legjobb country duó/csapatteljesítmény (10.000 Hours, Dan+Shay közreműködésével).

Bieber a Changes megjelenése után nem állt le és 2020-ban további dalai is megjelentek. Először Chance The Rapperrel dolgozott együtt a Holy című szerzeményen, majd pedig Benny Blanco Lonely című számán működött közre. Továbbá feltűnt még Shawn Mendes slágerében is, melynek címe Monster.


Friss

Star Wars: Thrawn-trilógia – Legendák – a legjobb történetek könyvajánló: Mindenki kedvenc Star Wars folytatása újra a boltokban!

Ezúttal kemény kötetes változatban jelent meg a Szukits gondozásában Timothy Zahn remekműve, a Thrawn-trilógia,...

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

Lemezbemutató koncertet ad a 20 éves Szent Efrém Férfikar

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli 2022-ben a Szent Efrém Férfikar. Ebből az alkalomból két félidős...

Bukásra ítélt gépek: All Machines Will Fail debütlemez

Az All Machines Will Fail formáció ékes bizonyítéka Yank kísérletezőkedvének. And We címmel jelent...

Idén újra megölheted a Hétfőt: Második Kill Monday Management tehetségkutató

Idén második alkalommal rendez tehetségkutatót a Kill Monday Management, kifejezetten a rock/metal közegből érkező...