Ütős videoklippel indítja az évet Justin Bieber

Az énekes szerint a dal egy reménnyel és lehetőségekkel teli új évet vetít előre.

Justin Bieber az Anyone című dalához készült videoklip premierjével indította az új évet, melyet a T-Mobile által szponzorált szilveszteri koncertjén prezentált.

A videóban, melyet Colin Tilley rendezett, Bieber egy bokszolót alakít, aki a ringben szökdécsel, nyers tojást iszik és elcsábítja Zoey Deutch (Zombieland: A második lövés) színésznőt. „Nem is tudom elképzelni, hogyan lehetne annál jobban lezárni a 2020-as évet és beindítani 2021-et, minthogy a rajongóimmal ünnepelhetek szerte a világból és megoszthatom ezt az új dalt velük” – mondta Bieber egy közleményben.

„A zene sokat segített abban, hogy könnyebben tudjunk átlendülni ezen az éven, számomra pedig gyógyító és átalakító hatása volt. Az Anyone egy különleges, reményteli, himnuszszerű dal, mely egy fényesebb, reménytelibb új évet vetít előre, tele lehetőségekkel.”A szilveszteri volt Bieber első koncertje 2017 óta. Az énekes legfrissebb albuma, a Changes tavaly februárban jelent meg. A lemez azóta az alábbi négy Grammy jelölést zsebelte be: A legjobb popalbum, a Legjobb szóló popénekes teljesítmény (Yummy) a Legjobb pop duó/csapatteljesítmény (Intentions, amelyet Quavo-val hoztak tető alá) és a Legjobb country duó/csapatteljesítmény (10.000 Hours, Dan+Shay közreműködésével).

Bieber a Changes megjelenése után nem állt le és 2020-ban további dalai is megjelentek. Először Chance The Rapperrel dolgozott együtt a Holy című szerzeményen, majd pedig Benny Blanco Lonely című számán működött közre. Továbbá feltűnt még Shawn Mendes slágerében is, melynek címe Monster.


Friss

Az utolsó Halloween-filmen, lehet, csodálkozni fognak a rajongók

Lehet, hogy Stephen King is bele fog kavarni az utolsó Halloween-filmbe, ezzel még kegyetlenebb véget...

Gerlóczy Sári: Társas mező című kiállításán jártunk a Fugában

Gerlóczy Sári ecsettel a kezében mutatja meg mindennapi gondjait és problémáit. Az emberek társas...

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...

Olescher Tamás: Az igazságnak és a szeretetnek című kiállításán jártunk

Olescher Tamás festő, népművelő emlék kiállítását a Műcsarnokban láthatjuk. A tárlat körülbelül harminc éves...
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

Lemezbemutató koncertet ad a 20 éves Szent Efrém Férfikar

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepli 2022-ben a Szent Efrém Férfikar. Ebből az alkalomból két félidős...

Bukásra ítélt gépek: All Machines Will Fail debütlemez

Az All Machines Will Fail formáció ékes bizonyítéka Yank kísérletezőkedvének. And We címmel jelent...

Idén újra megölheted a Hétfőt: Második Kill Monday Management tehetségkutató

Idén második alkalommal rendez tehetségkutatót a Kill Monday Management, kifejezetten a rock/metal közegből érkező...