12.6 C
Budapest
szombat, október 31, 2020
Kezdőlap Music-somnia Exkluzív Minden napra egy dal – 41. hét

Minden napra egy dal – 41. hét

Minden napnak megvan a maga baja. Hát még egy egész hétnek!

A zene szerelmesei talán tudják, hogy egy-egy rosszul sikerült napot mennyire fel lehet dobni a megfelelő dallammal, vagy hogy az örömet is nagyszerűen ki lehet vele fejezni. Repertoárból nincs hiány, de a megfelelő zene kiválasztása elsőre nem mindig sikerül jól. Legújabb sorozatunkban ebben nyújtunk segítséget, jöjjön hát az első teljes októberi hétre egy csokorral néhány kedvenc szerzeményünk!


Hétfő

A hét eleje többnyire nehézkes, az ezzel kapcsolatos mémekkel már a padlás is tele van. Ugyanakkor nem kötelező erre a vonatra felülni, sőt, érdemes derűlátással nekivágni az újabb naptári fordulónak. Mint például Pharrell Williams Happy-jével.

 

Kedd

A Daft Punk is tud olyat, ami a napi sietség közben is ritmusos lépésre késztet. Legyen ez kedden a Get Lucky.

 

Szerda

Kell a friss lendület, toljuk meg, mindjárt péntek! Ezen a héten Franz Ferdinand a Love Illuminationnal segít minket át a félidőn.

 

Csütörtök

A legjobb módszer a hétközepi felrázódásnak, ha olyan háttérzenét választunk, ami nem enged elkókadni. Ehhez az itthon kevéssé ismert Elephant Man nyújt segítséget (Busta Rhymes-szal és Shaggy-vel karöltve).

 

Péntek

…az én napom… Alacsony labda, de akkor is leütjük, a hétvégi lazulás felvezetőjét az Animal Cannibals és Somló Tamás szolgáltatja.

 

Szombat

Mark Knight júliusi újdonsága party-himnusz is lehetne, ha nem a pandémia kellős közepén jelent volna meg. Ettől még feldobhatja bármelyik estét, az tuti.

 

Vasárnap

Laza chill, angalgás, séta a szabadban, szerencsés esetben szabadnap. Kellemes háttérzene lehet hozzá Craig David klasszikusa 2000-ből.Majer Judit
Majer Judit
Műfajtól függetlenül képes vagyok rajongani filmekért és sorozatokért, igyekszem bennük meglátni a jót, és szeretem őket részletekbe menően is elemezni. Objektív kritika nem létezik, de törekedni kell rá.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB

Vadon (Wild – 2014) [Kritika]

Ha meghalljuk azt a szót, hogy zarándoklat, a legtöbb embernek valószínűleg az El Camino fog beugrani. Természetesen ezen kívül rengeteg hasonló zarándokút létezik, melyek...

Marvel maratont tartanál? Íme a teljes idővonal, hogy biztosan a helyes sorrendben nézd a stúdió filmjeit és sorozatait!

Cikkünkből megtudhatjátok, hogyan nézzétek kronológiailag helyes sorrendben a Marvel-moziuniverzum filmjeit, sorozatait és kisfilmjeit! 1. Amerika kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) 2. Carter...

A másik út – Minisorozat (Unorthodox: Limited Series – 2020) [Kritika]

Hogyan utasítsuk vissza gyökereinket? Erre a kérdésre ad választ a Netflix sorozata, mely négy részben lebbenti fel előttünk egy Ultra-Ortodox zsidó közösségtől „szökő” fiatal...

A nagy pénzrablás 1-2. évad (La casa de papel/Money Heist part 1-2.) [Kritika]

A nagy pénzrablás kapcsolata a szappanoperákkal, a kezdeti nehézségek és a hirtelen jött siker. Mi jut eszünkbe arról a szóösszetételről, hogy: Spanyol szappanopera!? A szappanopera,...