vasárnap, április 21, 2024

Trending

Hasonlóak

Minden napra egy dal – 41. hét

A zene szerelmesei talán tudják, hogy egy-egy rosszul sikerült napot mennyire fel lehet dobni a megfelelő dallammal, vagy hogy az örömet is nagyszerűen ki lehet vele fejezni. Repertoárból nincs hiány, de a megfelelő zene kiválasztása elsőre nem mindig sikerül jól. Legújabb sorozatunkban ebben nyújtunk segítséget, jöjjön hát az első teljes októberi hétre egy csokorral néhány kedvenc szerzeményünk!


Hétfő

A hét eleje többnyire nehézkes, az ezzel kapcsolatos mémekkel már a padlás is tele van. Ugyanakkor nem kötelező erre a vonatra felülni, sőt, érdemes derűlátással nekivágni az újabb naptári fordulónak. Mint például Pharrell Williams Happy-jével.

 

Kedd

A Daft Punk is tud olyat, ami a napi sietség közben is ritmusos lépésre késztet. Legyen ez kedden a Get Lucky.

 

Szerda

Kell a friss lendület, toljuk meg, mindjárt péntek! Ezen a héten Franz Ferdinand a Love Illuminationnal segít minket át a félidőn.

 

Csütörtök

A legjobb módszer a hétközepi felrázódásnak, ha olyan háttérzenét választunk, ami nem enged elkókadni. Ehhez az itthon kevéssé ismert Elephant Man nyújt segítséget (Busta Rhymes-szal és Shaggy-vel karöltve).

 

Péntek

…az én napom… Alacsony labda, de akkor is leütjük, a hétvégi lazulás felvezetőjét az Animal Cannibals és Somló Tamás szolgáltatja.

 

Szombat

Mark Knight júliusi újdonsága party-himnusz is lehetne, ha nem a pandémia kellős közepén jelent volna meg. Ettől még feldobhatja bármelyik estét, az tuti.

 

Vasárnap

Laza chill, angalgás, séta a szabadban, szerencsés esetben szabadnap. Kellemes háttérzene lehet hozzá Craig David klasszikusa 2000-ből.Majer Judit
Majer Judit
Műfajtól függetlenül képes vagyok rajongani filmekért és sorozatokért, igyekszem bennük meglátni a jót, és szeretem őket részletekbe menően is elemezni. Objektív kritika nem létezik, de törekedni kell rá.