szombat, április 20, 2024

Trending

Hasonlóak

Hónapokat tolódik a 2021-es Grammy díjátadó

A Grammy egyik hivatalos képviselője megerősítette a felreppenő hírt, miszerint idén nem a megszokott időpontban tartják meg a díjátadó gálát. A neves ünnepély március 14-ére lett eltolva (magyar idő szerint március 15-e éjszakára), ahol a The Daily Show házigazdája, Trevor Noah fogja betölteni a konferáló szerepét.

A járványügyi intézkedések mellett feltételezhető, hogy a Grammy időpontja eltolásának hátterében az is állhat, hogy The Weeknd a közismert díjátadó mellett elvállalt egy fellépést a Super Bowl félidejében is, a két rendezvény pedig egy hét különbséggel lett volna megtartva. Feltehetőleg a szervezők felpaprikázták magukat a tényen, miszerint a híres előadó nemcsak a díjátadó ünnepségre való kíváncsiságot erősítette volna, hanem azzal együtt a nevezetes amerikaifutball-bajnokság rendezvényét is. Éppen ezért is érdekes, hogy végül mégsem The Weeknd-et kérték fel exkluzív előadóként a Grammy-re…


Nagy Dóra
Nagy Dóra
Dóri vagyok, a magyar irodalom szerelmese, a kortárs magyar filmek és sorozatok lelkes nézője. Az irodalmat nemcsak olvasni, de művelni is szeretem, évek óta próbálkozom versekkel, novellákkal, regényekkel, tanulmányaim során pedig az utóbbi időben forgatókönyvvel is - ugyanis filmelméletet hallgatok a Pázmányon. Hiszek abban, hogy a kultúrát gondozni kell: olvasni és írni róla, de legfőképp csinálni. Ez utóbbiak miatt vagyok én itt.