péntek, július 19, 2024

Trending

Hasonlóak

A „Skywalker kora” színésznője, Naomi Ackie fogja játszani Whitney Houstont a róla szóló életrajzi filmben

A BAFTA-nyertes és a Star Wars: Skywalker korában játszó színésznő, Naomi Ackie kapta meg Whitney Houston szerepét az I Wanna Dance with Somebody című életrajzi filmben, amely a Sony/TriStar égisze alatt készül és amelyet Stella Meghie fog rendezni.Naomi Ackie-t a nagyközönség többnyire a Skywalker korából ismerheti, de ezen kívül például ő alakította Bonnie-t a Netflix kultsorozatának a második évadjában, melynek címe A ki***tt világ vége, valamint a Lady Macbethben is láthattuk, ahol Annát formálta meg. Előbbiért BAFTA-díjjal, az utóbbiért pedig a British Independent Film Awardon kapott díjat mint a Legígéretesebb újonc. Legközelebb pedig Will Poulter és Johnny Flynn mellett láthatjuk majd a Score című heist musicalben.

„Az év nagy részét azzal töltöttük, hogy fáradságos munkával kerestük a megfelelő színésznőt, aki tökéletes lenne Whitney Houston karakterének megformálására.” – nyilatkozta Meghie. „Naomi Ackie volt az, aki minden téren lenyűgözött minket. Nagyon megindító volt, ahogy képes volt elkapni a nemzetközi ikon színpadi jelenlétét és azt a fajta emberséget is belecsempésznie, amit magánéletén belül tanúsított.”

A Houston estate áldásával készülő film forgatókönyvét az Oscar-jelölt Anthony McCarten írja.


Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.