A „Skywalker kora” színésznője, Naomi Ackie fogja játszani Whitney Houstont a róla szóló életrajzi filmben

A BAFTA-nyertes és a Star Wars: Skywalker korában játszó színésznő, Naomi Ackie kapta meg Whitney Houston szerepét az I Wanna Dance with Somebody című életrajzi filmben, amely a Sony/TriStar égisze alatt készül és amelyet Stella Meghie fog rendezni.Naomi Ackie-t a nagyközönség többnyire a Skywalker korából ismerheti, de ezen kívül például ő alakította Bonnie-t a Netflix kultsorozatának a második évadjában, melynek címe A ki***tt világ vége, valamint a Lady Macbethben is láthattuk, ahol Annát formálta meg. Előbbiért BAFTA-díjjal, az utóbbiért pedig a British Independent Film Awardon kapott díjat mint a Legígéretesebb újonc. Legközelebb pedig Will Poulter és Johnny Flynn mellett láthatjuk majd a Score című heist musicalben.

„Az év nagy részét azzal töltöttük, hogy fáradságos munkával kerestük a megfelelő színésznőt, aki tökéletes lenne Whitney Houston karakterének megformálására.” – nyilatkozta Meghie. „Naomi Ackie volt az, aki minden téren lenyűgözött minket. Nagyon megindító volt, ahogy képes volt elkapni a nemzetközi ikon színpadi jelenlétét és azt a fajta emberséget is belecsempésznie, amit magánéletén belül tanúsított.”

A Houston estate áldásával készülő film forgatókönyvét az Oscar-jelölt Anthony McCarten írja.


Friss

Star Wars: Thrawn-trilógia – Legendák – a legjobb történetek könyvajánló: Mindenki kedvenc Star Wars folytatása újra a boltokban!

Ezúttal kemény kötetes változatban jelent meg a Szukits gondozásában Timothy Zahn remekműve, a Thrawn-trilógia,...

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

Vérszemet kapott Nicolas Cage, saját Drakula-filmet akar

Hamarosan Drakula grófként láthatjuk Nicolas Cage-et a Renfield című vidám thrillerben, amelyben a címszereplő (Nicholas Hoult), aki a...

„Hollywood mára elmerült önmaga kényeztetésében” – mondja a sikerrendező

Miközben a nagy stúdiók igyekeznek biztosra menni, és sok esetben használt ötletekből építkező sorozatokban,...

Így lett vírusvideó a gyilkos robot tánca

Elárvul egy kislány, Cady, ám nagynénje, Gemma szerencsére robotmérnök és feltaláló, ezért összeszerkeszt neki...