vasárnap, június 16, 2024

Trending

Hasonlóak

Megnéznéd, hogyan improvizálnak a Jóbarátok?

A sorozat Ross-a, azaz: David Schwimmer a The Tonight Showban elmondta: reményeik szerint augusztus közepén forgatják a februárban beígért különkiadást. A koronavírus-járvány még közbe szólhat, természetesen a stáb számára is a biztonság garantálása a legfontosabb.

Az extra részben mind a 6 főszereplőt megcsodálhatjuk, valamint az improvizáción lesz a hangsúly, ugyanis nem írtak forgatókönyvet. A hagyományok teljesen nem változnak meg: akárcsak a sorozat régi részeit, az új epizódot is közönség előtt rögzítik.A Friends 10 évadon keresztül szórakoztatta a hazai és a nemzetközi nézőket, 1994-ben indult, és 2004-ben ért véget.  16 évvel ezelőtt a befejezés 52 millió rajongót csábított a képernyők elé.

A sikeres produkciót máig sugározzák a csatornákon és az interneten is.
A színészek világhírnévre és azóta is stabil egzisztenciára tettek szert azzal a remek döntéssel, hogy elvállalták a kicist bolondos, de nagyon szimpatikus szerepeket.


Mészáros Eszter
Mészáros Eszter
Szia! A nevem Eszti, imádok írni és filmeket nézni. A véleményközlő műfajok a kedvenceim, ebből fakadóan a kritika is. Sokszínű az ízlésem, mindenféle filmet megnézek, de leginkább a művészfilmeket kedvelem. Egy filmkritika írásánál a fókuszba a karaktereket és a történet kidolgozottságát teszem.