szombat, július 13, 2024

Trending

Hasonlóak

Jön A helyszínelők reboot, Grissom is visszatér!

A helyszínelők, vagyis a CSI – Crime Scene Investigation – meghatározó bűnügyi sorozat volt 2000 és 2015 között. Készült hozzá három spin off sorozat is: a helyszínelők nyomoztak Miamiban (Miami helyszínelők), New York-ban (New York-i helyszínelők) és a cyber bűnözők ellen is felvették a harcot a CSI: Cyber-ben. Megalapozott az NCIS – A tengerészeti helyszínelőknek és annak New Orleans-i és Los Angeles-i változatának is, nem beszélve a nem amerikai helyszínelős sorozatokról.

A sorozat executive producere Jerry Bruckheimer (Bad Boys, A Karib-tenger kalózai, Armageddon) volt, akihez 2004-ben csatlakozott a sorozat egyik főszereplője, a Gil Grissom laborvezetőt alakító William Petersen is. Petersen a 9. évad után már csak vendégszereplőként tért vissza szerepébe, ám neki köszönhetjük a 2015-ös két órás lezáró részeket is.

A CBS most úgy döntött, hogy újjáéleszti a sorozatot CSI: Vegas címen, és az eredeti szereplők közül visszatér William Petersen, Jorja Fox mint Sara Sidle és Wallace Langham, mint az idegesítő különc David Hodges is. A többi szereplő visszatéréséről egyelőre nincs hír, de a remény hal meg utoljára!

A helyszínelők
A helyszínelők: Grissom és Sara. Kép: Pinterest

Már kaptunk is egy rövid szinopszist: a CSI: Vegas új fejezetet nyit Las Vegasban, a városban ahol minden elkezdődött. Szereplőink olyan fenyegetéssel szembesülnek, ami a kriminalisztikai labor végét jelentheti, ezért a briliáns elmékből álló helyszínelőknek szüksége van a régi barátokra és új technikákra, hogy igazságot szolgáltassanak a Bűn városában.

Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.