Jövőre folytatódik A boszorkányok elveszett könyve (A discovery of witches) – itt az első trailer!

Deborah Harkness Mindenszentek könyvtrilógiájának első részéből, A boszorkányok elveszett könyvéből 2018-ban készített sorozatot a Sky One Teresa Palmer (Holtpont, A varázslótanonc) és Matthew Goode (Downton Abbey, Kódjátszma) főszereplésével, ami elég nagy hírnevet szerzett a könyvsorozatnak külföldön és itthon egyaránt.

A vámpírokat, boszorkányokat és démonokat felvonultató, történelmen átívelő szerelmes regény adaptációja sokak szerint jobban sikerült, mint maga a könyv, így aki szereti az ilyen stílusú sorozatokat, bátran kezdjen bele, ha még nem tette!

A 2. évad a trilógia második részét, Az éjszaka árnyait dolgozza fel, ahol egyszerre járunk a 2000-es és az 1580-as években. A jó hír az, hogy a csatorna egyszerre rendelte be a 2. és a 3. évadot, így biztosak lehetünk benne, hogy a teljes trilógia képernyőre kerül.

Aki szereti a kulisszák mögötti videókat, itt megnézheti a New York Comic Conon bemutatott összefoglalót a 2. évadról, ahol a szereplők, készítők és az írónő is nyilatkozik.

Az eredeti gárdához csatlakozott többek között Matthew Good egyik legjobb barátja, James Purefoy (Gyilkos hajsza, Szexoktatás), illetve Steven Cree (Outlander) és Tom Hughes (Viktória, Időről időre) is.

Teresa Palmer harmadik gyermekének születése, majd a koronavírus kicsit átszervezte a produkció ütemezését, ám szerencsére most úgy tűnik, hogy minden rendben, és a 3. évad forgatása – Az élet könyve adaptációja – jelenleg is zajlik Skóciában.

Az 1. évad nálunk az HBO Go-n érhető el, és reméljük, hogy a 2. évad is oda érkezik a premierrel egy időben! Külföldön 2021. január 8-án debütál. Aki addig nem bír várni, ide kattintva megrendelheti a könyveket.

Forrás: digitalspy.comFriss

“Tehetsz méh többet!” a Magyar Természettudományi Múzeum rendezvénye kisgyermekeknek

A Magyar Természettudományi Múzeum, Tehetsz méh többet! című rendezvénye főként a kisgyermekeket célozza meg....

A száműzött maffiózó – Tulsa királya 1. évad (Tulsa King Season 1, 2022 – SkyShowtime) kritika

A veterán akciósztár Sylvester Stallone összeállt Taylor Sheridannel, - aki a Sicario írója, valamint...

Branagh, Poirot és a kisértetek – Szeánsz Velencében (A Haunting in Venice, 2023) kritika

Poirot, Kenneth Branagh jóvoltából most Velence csodálatos kulisszái között nyomoz miközben néha a nézők...

Elstartolt az RTL legújabb tehetségkutatója a The Voice

A The Voice premierjéről és a műsorról hallgassátok meg exkluzív podcast adásunkat, amelyben a...
Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.

Hasonlóak

Barbie, a diadalmas

Vajon ki 2023 legnagyobb, legerősebb, legvonzóbb mozilénye? Hát egy tágra nyílt szemű, vékony, szőke...

Ott ér véget, ahol elkezdődött – Insidious – A vörös ajtó holnaptól a mozikban!

Az immár legendás Insidious horrorfranchise záródarabjában a teljes eredeti stáb visszatér, hogy újabb hátborzongató, álomszerű vízióval...

Megvédték Tom Cruise-t nagy covidos botránya miatt

Hatalmas feltűnést keltett világszerte 2020 karácsonya közeledtével az a hangfelvétel, amelyben Tom Cruise magából kikelve...