szombat, július 13, 2024

Trending

Hasonlóak

Jövőre folytatódik A boszorkányok elveszett könyve (A discovery of witches) – itt az első trailer!

Deborah Harkness Mindenszentek könyvtrilógiájának első részéből, A boszorkányok elveszett könyvéből 2018-ban készített sorozatot a Sky One Teresa Palmer (Holtpont, A varázslótanonc) és Matthew Goode (Downton Abbey, Kódjátszma) főszereplésével, ami elég nagy hírnevet szerzett a könyvsorozatnak külföldön és itthon egyaránt.

A vámpírokat, boszorkányokat és démonokat felvonultató, történelmen átívelő szerelmes regény adaptációja sokak szerint jobban sikerült, mint maga a könyv, így aki szereti az ilyen stílusú sorozatokat, bátran kezdjen bele, ha még nem tette!

A 2. évad a trilógia második részét, Az éjszaka árnyait dolgozza fel, ahol egyszerre járunk a 2000-es és az 1580-as években. A jó hír az, hogy a csatorna egyszerre rendelte be a 2. és a 3. évadot, így biztosak lehetünk benne, hogy a teljes trilógia képernyőre kerül.

Aki szereti a kulisszák mögötti videókat, itt megnézheti a New York Comic Conon bemutatott összefoglalót a 2. évadról, ahol a szereplők, készítők és az írónő is nyilatkozik.

Az eredeti gárdához csatlakozott többek között Matthew Good egyik legjobb barátja, James Purefoy (Gyilkos hajsza, Szexoktatás), illetve Steven Cree (Outlander) és Tom Hughes (Viktória, Időről időre) is.

Teresa Palmer harmadik gyermekének születése, majd a koronavírus kicsit átszervezte a produkció ütemezését, ám szerencsére most úgy tűnik, hogy minden rendben, és a 3. évad forgatása – Az élet könyve adaptációja – jelenleg is zajlik Skóciában.

Az 1. évad nálunk az HBO Go-n érhető el, és reméljük, hogy a 2. évad is oda érkezik a premierrel egy időben! Külföldön 2021. január 8-án debütál. Aki addig nem bír várni, ide kattintva megrendelheti a könyveket.

Forrás: digitalspy.comHorváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.