Jövőre folytatódik A boszorkányok elveszett könyve (A discovery of witches) – itt az első trailer!

Deborah Harkness Mindenszentek könyvtrilógiájának első részéből, A boszorkányok elveszett könyvéből 2018-ban készített sorozatot a Sky One Teresa Palmer (Holtpont, A varázslótanonc) és Matthew Goode (Downton Abbey, Kódjátszma) főszereplésével, ami elég nagy hírnevet szerzett a könyvsorozatnak külföldön és itthon egyaránt.

A vámpírokat, boszorkányokat és démonokat felvonultató, történelmen átívelő szerelmes regény adaptációja sokak szerint jobban sikerült, mint maga a könyv, így aki szereti az ilyen stílusú sorozatokat, bátran kezdjen bele, ha még nem tette!

A 2. évad a trilógia második részét, Az éjszaka árnyait dolgozza fel, ahol egyszerre járunk a 2000-es és az 1580-as években. A jó hír az, hogy a csatorna egyszerre rendelte be a 2. és a 3. évadot, így biztosak lehetünk benne, hogy a teljes trilógia képernyőre kerül.

Aki szereti a kulisszák mögötti videókat, itt megnézheti a New York Comic Conon bemutatott összefoglalót a 2. évadról, ahol a szereplők, készítők és az írónő is nyilatkozik.

Az eredeti gárdához csatlakozott többek között Matthew Good egyik legjobb barátja, James Purefoy (Gyilkos hajsza, Szexoktatás), illetve Steven Cree (Outlander) és Tom Hughes (Viktória, Időről időre) is.

Teresa Palmer harmadik gyermekének születése, majd a koronavírus kicsit átszervezte a produkció ütemezését, ám szerencsére most úgy tűnik, hogy minden rendben, és a 3. évad forgatása – Az élet könyve adaptációja – jelenleg is zajlik Skóciában.

Az 1. évad nálunk az HBO Go-n érhető el, és reméljük, hogy a 2. évad is oda érkezik a premierrel egy időben! Külföldön 2021. január 8-án debütál. Aki addig nem bír várni, ide kattintva megrendelheti a könyveket.

Forrás: digitalspy.comFriss

Star Wars: Thrawn-trilógia – Legendák – a legjobb történetek könyvajánló: Mindenki kedvenc Star Wars folytatása újra a boltokban!

Ezúttal kemény kötetes változatban jelent meg a Szukits gondozásában Timothy Zahn remekműve, a Thrawn-trilógia,...

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....
Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.

Hasonlóak

Vérszemet kapott Nicolas Cage, saját Drakula-filmet akar

Hamarosan Drakula grófként láthatjuk Nicolas Cage-et a Renfield című vidám thrillerben, amelyben a címszereplő (Nicholas Hoult), aki a...

„Hollywood mára elmerült önmaga kényeztetésében” – mondja a sikerrendező

Miközben a nagy stúdiók igyekeznek biztosra menni, és sok esetben használt ötletekből építkező sorozatokban,...

Így lett vírusvideó a gyilkos robot tánca

Elárvul egy kislány, Cady, ám nagynénje, Gemma szerencsére robotmérnök és feltaláló, ezért összeszerkeszt neki...