Jövőre folytatódik A boszorkányok elveszett könyve (A discovery of witches) – itt az első trailer!

Deborah Harkness Mindenszentek könyvtrilógiájának első részéből, A boszorkányok elveszett könyvéből 2018-ban készített sorozatot a Sky One Teresa Palmer (Holtpont, A varázslótanonc) és Matthew Goode (Downton Abbey, Kódjátszma) főszereplésével, ami elég nagy hírnevet szerzett a könyvsorozatnak külföldön és itthon egyaránt.

A vámpírokat, boszorkányokat és démonokat felvonultató, történelmen átívelő szerelmes regény adaptációja sokak szerint jobban sikerült, mint maga a könyv, így aki szereti az ilyen stílusú sorozatokat, bátran kezdjen bele, ha még nem tette!

A 2. évad a trilógia második részét, Az éjszaka árnyait dolgozza fel, ahol egyszerre járunk a 2000-es és az 1580-as években. A jó hír az, hogy a csatorna egyszerre rendelte be a 2. és a 3. évadot, így biztosak lehetünk benne, hogy a teljes trilógia képernyőre kerül.

Aki szereti a kulisszák mögötti videókat, itt megnézheti a New York Comic Conon bemutatott összefoglalót a 2. évadról, ahol a szereplők, készítők és az írónő is nyilatkozik.

Az eredeti gárdához csatlakozott többek között Matthew Good egyik legjobb barátja, James Purefoy (Gyilkos hajsza, Szexoktatás), illetve Steven Cree (Outlander) és Tom Hughes (Viktória, Időről időre) is.

Teresa Palmer harmadik gyermekének születése, majd a koronavírus kicsit átszervezte a produkció ütemezését, ám szerencsére most úgy tűnik, hogy minden rendben, és a 3. évad forgatása – Az élet könyve adaptációja – jelenleg is zajlik Skóciában.

Az 1. évad nálunk az HBO Go-n érhető el, és reméljük, hogy a 2. évad is oda érkezik a premierrel egy időben! Külföldön 2021. január 8-án debütál. Aki addig nem bír várni, ide kattintva megrendelheti a könyveket.

Forrás: digitalspy.comFriss

Bosszúra készen kritika (Do Revenge, 2022 – Netflix): Van füle, meg farka, csak a törzse hiányzik

Nagyon sok jó vígjáték létezik, amit kár lenne kihagyni, de manapság már egyre kevesebb...

Ellenbacher Ibolya és Juhász Éva: Közel vagy című kiállításán jártunk a XV. Kerületi Kulturális Örökség Háza és Helytörténeti Gyűjteményben

A XV. Kerületi Kulturális Örökség Háza és Helytörténeti Gyűjtemény rendszerint időszaki kiállításokat is szokott...

Nincs baj, drágám kritika (Don’t Worry Darling, 2022) – Nem minden az, aminek látszik

A „Nincs baj, drágám!” című filmről, valószínűleg azok is hallottak, akiket annyira nem izgat...

6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Mark Hamillről

Mark Hamill legismertebb szerepe valószínűleg élete végéig Luke Skywalker jedi lovag (majd későbbi mester...
Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.

Hasonlóak

6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Mark Hamillről

Mark Hamill legismertebb szerepe valószínűleg élete végéig Luke Skywalker jedi lovag (majd későbbi mester...

Dühödt taxisok, robbanásveszélyes politikai krízis és 56-os golyózápor a Blokád új előzetesében

Alig több mint egy hónap múlva, október 20-án már a mozikban lesz látható az...

Tom Cruise mégsem távozik a Mission: Impossible-ből?

Eddig úgy volt, hogy a Mission: Impossible 7-8. része után Tom Cruise kiválik a szériából, Christopher McQuarrie rendezőnek...