Jövő héttől forog az Indiana Jones 5. része!

Harrison Fordot már lencsevégre kapták a forgatási helyszínekhez közel, most pedig mindenki arra kíváncsi, hogy Indiana Jones ezúttal milyen bajt fog kiásni.

Az egyelőre cím nélküli 5. rész forgatása a jövő héten kezdődik az Egyesült Királyságban, ahol főként a patinás Pinewood Stúdióban és egyéb, eddig nem megerősített külső helyszíneken forgatnak.

Indiana Jones
Kép: HVG

Harrison Ford mellett – akit a paparazzik már lefotóztak a Pinewood Stúdió közelében –, szerepel még a filmben Mads Mikkelsen (Casino Royal), Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (A rezidens) és Thomas Kretcshmann (Bosszúállók: Ultron kora).

A Logan (2017) filmet rendező James Mangold veszi át a stafétát Steven Spielbergtől és foglalja el a rendezői széket, míg Spielberg továbbra is a film közelében marad producerként, csakúgy, mint a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy.

Ford mellett a korábbi Indiana Jones-filmek zeneszerzője, John Williams is visszatér még egy rész erejéig.

Az Indiana Jones-sorozat eddig több mint 1,5 milliárd dollárt termelt világszerte. Az 5. és egyben utolsó rész tervezett bemutatója: 2022. július 29.

ForrásDeadline

Friss

Egy igazi Netflix romantika, sorozat formában – Puszi: Kitty 1. évad (XO, Kitty – 2023, Netflix) kritika

Az igazi Netflix romantika már-már saját fogalommá nőtte ki magát az évek alatt a...

Kurosawa és társai: A 20 legjobb szamurájfilm, amit muszáj megnézni legalább egyszer

A japán történelem mindig is lenyűgözött. Mondhatni abba a korosztályba tartozom, akiknek gyerekként a...

A fehér ember igenis tud ugrani, avagy ilyen egy szórakoztató remake! – Zsákolj, ha tudsz! (White Men Can’t Jump, 2023 – Disney+) kritika

Kifejezetten rossz előérzetem volt, amikor megláttam, hogy az 1992-es Zsákolj, ha tudsz-ból, ami nem...

A kis hableány (The Little Mermaid, 2023) kritika

Van egy jó hírem, meg egy rossz. A jó hír az, hogy A kis...
Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.

Hasonlóak

Megvédték Tom Cruise-t nagy covidos botránya miatt

Hatalmas feltűnést keltett világszerte 2020 karácsonya közeledtével az a hangfelvétel, amelyben Tom Cruise magából kikelve...

A Transformers: A fenevadak kora az újrakezdést jegyében készült

Az új, hetedik Transformers-film minden bizonnyal figyelmen kívül hagyja azt az előző öt Transformers-produkciót, amelyet Michael...

Vérszemet kapott Nicolas Cage, saját Drakula-filmet akar

Hamarosan Drakula grófként láthatjuk Nicolas Cage-et a Renfield című vidám thrillerben, amelyben a címszereplő (Nicholas Hoult), aki a...