péntek, április 19, 2024

Trending

Hasonlóak

Jövő héttől forog az Indiana Jones 5. része!

Harrison Fordot már lencsevégre kapták a forgatási helyszínekhez közel, most pedig mindenki arra kíváncsi, hogy Indiana Jones ezúttal milyen bajt fog kiásni.

Az egyelőre cím nélküli 5. rész forgatása a jövő héten kezdődik az Egyesült Királyságban, ahol főként a patinás Pinewood Stúdióban és egyéb, eddig nem megerősített külső helyszíneken forgatnak.

Indiana Jones
Kép: HVG

Harrison Ford mellett – akit a paparazzik már lefotóztak a Pinewood Stúdió közelében –, szerepel még a filmben Mads Mikkelsen (Casino Royal), Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (A rezidens) és Thomas Kretcshmann (Bosszúállók: Ultron kora).

A Logan (2017) filmet rendező James Mangold veszi át a stafétát Steven Spielbergtől és foglalja el a rendezői széket, míg Spielberg továbbra is a film közelében marad producerként, csakúgy, mint a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy.

Ford mellett a korábbi Indiana Jones-filmek zeneszerzője, John Williams is visszatér még egy rész erejéig.

Az Indiana Jones-sorozat eddig több mint 1,5 milliárd dollárt termelt világszerte. Az 5. és egyben utolsó rész tervezett bemutatója: 2022. július 29.

Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.