Hivatalossá vált a Wonder Woman 1984 premierdátuma, a rendező a streamingben látja a jövőt

A járvány miatt most minden rendezőnek és forgalmazónak át kell gondolnia, hogy merre tovább. Mert jelenleg nem mindegy a platform.

Kilátástalan a helyzet a filmkészítők és a nézők számára is, hiszen hiába akarja mindkét oldal, hogy egy várva várt film a mozivásznakra kerüljön, most a vírushelyzet közbeszólt. Így hát, hogyha a készítők nem akarnak kiszúrni sem magukkal, sem pedig a nézőkkel, a legkézenfekvőbb megoldás az, hogy a mozikba tervezett filmet az online streaming oldalak egyikén mutatja be. Ez lett a sorsa a Wonder Woman 1984-nek is, hiszen a Warner Bros. meglépte, amit ilyenkor tenni érdemes: a film az HBO Maxon fog debütálni.

Az alkotás eredetileg decemberben került volna a mozikba, ám a hivatalos időpontot még a mozik bezárása előtt sem lehetett tudni. Most viszont hivatalos lett a dátum: december 24-től lehet megtekinteni a filmet az HBO Maxon. Emellett még egy újabb előzetessel is kedveskedtek az alkotók a nézőknek, ezzel hangolva őket a várva várt alkotásra.

A film rendezője, Patty Jenkins pedig arra ösztönöz mindenkit, hogy amint alkalom adódik rá, nézze meg a filmet a nagyvásznon is.Friss

Star Wars: Thrawn-trilógia – Legendák – a legjobb történetek könyvajánló: Mindenki kedvenc Star Wars folytatása újra a boltokban!

Ezúttal kemény kötetes változatban jelent meg a Szukits gondozásában Timothy Zahn remekműve, a Thrawn-trilógia,...

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....
Nagy Dóra
Nagy Dóra
Dóri vagyok, a magyar irodalom szerelmese, a kortárs magyar filmek és sorozatok lelkes nézője. Az irodalmat nemcsak olvasni, de művelni is szeretem, évek óta próbálkozom versekkel, novellákkal, regényekkel, tanulmányaim során pedig az utóbbi időben forgatókönyvvel is - ugyanis filmelméletet hallgatok a Pázmányon. Hiszek abban, hogy a kultúrát gondozni kell: olvasni és írni róla, de legfőképp csinálni. Ez utóbbiak miatt vagyok én itt.

Hasonlóak

Vérszemet kapott Nicolas Cage, saját Drakula-filmet akar

Hamarosan Drakula grófként láthatjuk Nicolas Cage-et a Renfield című vidám thrillerben, amelyben a címszereplő (Nicholas Hoult), aki a...

„Hollywood mára elmerült önmaga kényeztetésében” – mondja a sikerrendező

Miközben a nagy stúdiók igyekeznek biztosra menni, és sok esetben használt ötletekből építkező sorozatokban,...

Így lett vírusvideó a gyilkos robot tánca

Elárvul egy kislány, Cady, ám nagynénje, Gemma szerencsére robotmérnök és feltaláló, ezért összeszerkeszt neki...