hétfő, május 20, 2024

Trending

Hasonlóak

Hivatalossá vált a Wonder Woman 1984 premierdátuma, a rendező a streamingben látja a jövőt

Kilátástalan a helyzet a filmkészítők és a nézők számára is, hiszen hiába akarja mindkét oldal, hogy egy várva várt film a mozivásznakra kerüljön, most a vírushelyzet közbeszólt. Így hát, hogyha a készítők nem akarnak kiszúrni sem magukkal, sem pedig a nézőkkel, a legkézenfekvőbb megoldás az, hogy a mozikba tervezett filmet az online streaming oldalak egyikén mutatja be. Ez lett a sorsa a Wonder Woman 1984-nek is, hiszen a Warner Bros. meglépte, amit ilyenkor tenni érdemes: a film az HBO Maxon fog debütálni.

Az alkotás eredetileg decemberben került volna a mozikba, ám a hivatalos időpontot még a mozik bezárása előtt sem lehetett tudni. Most viszont hivatalos lett a dátum: december 24-től lehet megtekinteni a filmet az HBO Maxon. Emellett még egy újabb előzetessel is kedveskedtek az alkotók a nézőknek, ezzel hangolva őket a várva várt alkotásra.

A film rendezője, Patty Jenkins pedig arra ösztönöz mindenkit, hogy amint alkalom adódik rá, nézze meg a filmet a nagyvásznon is.Nagy Dóra
Nagy Dóra
Dóri vagyok, a magyar irodalom szerelmese, a kortárs magyar filmek és sorozatok lelkes nézője. Az irodalmat nemcsak olvasni, de művelni is szeretem, évek óta próbálkozom versekkel, novellákkal, regényekkel, tanulmányaim során pedig az utóbbi időben forgatókönyvvel is - ugyanis filmelméletet hallgatok a Pázmányon. Hiszek abban, hogy a kultúrát gondozni kell: olvasni és írni róla, de legfőképp csinálni. Ez utóbbiak miatt vagyok én itt.