péntek, június 21, 2024

Trending

Hasonlóak

Channing Tatum csatlakozhat Sandra Bullockhoz a Lost City of D című filmben

Channing Tatum végső tárgyalásokat folytat arról, hogy csatlakozik Sandra Bullock mellé a Paramount Pictures Lost City of D címen futó filmjében, adta hírül a Variety.

Sandra Bullock a főszerepe mellett produceri feladatokat is ellát a projektben Liza Chasin oldalán, aki a Bridget Jones- és Johnny English-filmek mellett A dán lány, az Everest és A mindenség elmélete című filmekben is tevékenykedett.

Az Adam és Aaron Nee által rendezett filmben Sandra Bullock egy visszahúzódó, romantikus regényírót alakít, aki biztos abban, hogy semmi nem lehet rosszabb annál, mint egy könyvbemutató turné a borító modelljével összezárva (Tatum). Miután egy emberrablási kísérlet gyilkos dzsungeltúrába hajtja őket, az írónőnek rá kell döbbennie, hogy az élet sokkal különlegesebb és romantikusabb tud lenni, mint bármely könyvének története.

A romantikus akciófilm Seth Gordon (Pixel, Doktor Murphy) ötletén alapul, aki szintén a film egyik producere lesz. A film írói Oren Uziel (22 Jump Street – A túlkoros osztag, The Cloverfield Paradox) és Dana Fox (Hogyan legyünk szinglik, Páros mellékhatás).


Érsek Ádám
Érsek Ádám
Üdv a fedélzeten! A filmek világa már akkor elragadott, amikor még azt hittem, hogy a filmeket apró emberek csinálják élőben a televízióban. A film számomra egy lelki utazás, szenvedély és hivatás. Azért munkálkodom, hogy minél többekkel megosszam azokat a csodákat, amik a képernyőn nyújtózkodnak felém.