Áprils 19-én érkezik Kate Winslet főszereplésével készült krimi sorozat

Az Easttowni rejtélyek (Mare of Easttown) című, hétrészes minisorozat április 19-én, hétfőn indul az HBO-n és az HBO GO-n, főszerepben az Oscar-, Emmy-, és Golden Globe-díjas Kate Winslettel (aki az HBO Mildred Pierce című minisorozatában is játszott). Alkotója és írója Brad Ingelsby (The Way Back), az összes epizód rendezője Craig Zobel (aki az HBO A hátrahagyottak című sorozatának egyik rendezője is volt).

A minisorozat főszerepében Kate Winsletet láthatjuk, mint Mare Sheehant, egy pennsylvaniai rendőrt, aki egy helyi gyilkosság ügyében nyomoz, miközben saját élete összeomlik. Az Easttowni rejtélyek egy összetartó közösség sötét oldalát tárja fel, és hitelesen mutatja be, hogy a családunk és múltbeli tragédiák hogyan határozhatják meg a jelenünket.

A minisorozatban szerepel továbbá Julianne Nicholson (az HBO A kívülálló-jából) mint Lori Ross, Mare legjobb gyerekkori barátja; a háromszoros Emmy-díjas Jean Smart (akit az HBO Watchmen-sorozatáért is Emmy-díjra jelöltek) mint Helen, Mare anyja; Angourie Rice (Fekete tükör) mint Siobhan Sheehan, Mare tinédzser lánya; Evan Peters (Amerikai Horror Story) mint Colin Zabel, a megyei nyomozó, akit megbíznak, hogy segítsen Mare-nek a nyomozásban; Guy Pearce (aki Emmy-díjat nyert és Golden Globe-jelölést kapott az HBO Mildred Pierce című minisorozatáért) mint Richard Ryan, egy helyi kreatívírás-professzor; Cailee Spaeny (Devs) mint Erin McMenamin, egy magányos tini, aki robbanékony apjával él; David Denman (Outcast) mint Frank Sheehan, Mare volt férje; John Douglas Thompson (az HBO Max Szabad szavak című filmjéből) mint Carter rendőrfőnök, Mare felettese az Easttowni Rendőrségen; Patrick Murney (Seven Seconds) mint Kenny McMenamin, Erin apja; James McArdle (Ammonite) mint Mark Burton diakónus; Sosie Bacon (az HBO Itt és most című sorozatából) mint Carrie Layden, Drew anyja és Kevin volt barátnője; Joe Tippett (Rise) mint John Ross, Lori férje és gimis szerelme; valamint Neal Huff (az HBO Drót című sorozatából) mint Mare unokatestvére, Dan Hastings atya.

Kate Winslet
Nemcsak mi, de már Kate Winslet is érdeklődik a premier iránt! Kép: Mafab

Az Easttowni rejtélyek című minisorozatot az HBO és a wiip koprodukciójában készült. Alkotója, írója, showrunnere és executive producere Brad Ingelsby, rendezője és executive producere Craig Zobel. További executive producerei: Paul Lee és Mark Roybal a wiip részéről, Kate Winslet, Gavin O’Connor, valamint Gordon Gray a Mayhem Pictures részéről.

Premier április 19-én az HBO GO-n és az HBO-n, magyar felirattal.

Friss

Az utolsó Halloween-filmen, lehet, csodálkozni fognak a rajongók

Lehet, hogy Stephen King is bele fog kavarni az utolsó Halloween-filmbe, ezzel még kegyetlenebb véget...

Gerlóczy Sári: Társas mező című kiállításán jártunk a Fugában

Gerlóczy Sári ecsettel a kezében mutatja meg mindennapi gondjait és problémáit. Az emberek társas...

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...

Olescher Tamás: Az igazságnak és a szeretetnek című kiállításán jártunk

Olescher Tamás festő, népművelő emlék kiállítását a Műcsarnokban láthatjuk. A tárlat körülbelül harminc éves...
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

Magyarország nevezetes helyszíneit látogatta meg a Family Guy

Magyar nagyvárosok főterein szúrták ki a Family Guy szereplőit. A huszadik évadjára készülő animációs...

Befutott a Westworld 4. évadának baljós hangulatú előzetese

A Westworld 4. évada nyolc részes lesz és június 27-én tér vissza az HBO...

Tisztítótűz: Akik az életemre törnek (Those Who Wish Me Dead, 2021 – New Line Cinema) kritika

Februárban a hazai HBO Go-ra is megérkezik Taylor Sheridan (Wind River - Gyilkos nyomon)...