vasárnap, április 14, 2024

Trending

Hasonlóak

HBO GO filmpremierek: 2020. május

Az HBO Go májusban mozit varázsol az otthoni képernyőnkre.

Bekeményített az HBO és májusban hatalmas mennyiségű mozis és exkluzív címmel lepi meg a filmek szerelmeseit. Május első hetétől kezdve az egész Marvel Univerzum (kivéve Marvel Kapitányt, aki ebben a hónapban került ki a kínálatból) megtalálható lesz az HBO Go könyvtárában, valamint egy DC szuperhős is betoppan majd bohóckodni. Nevetésben sem lesz hiány, mert megannyi vígjátékkal is kedveskednek nekünk. Ezek mellé pedig még egy Oscar jelölt darabot is szállítanak a komlyabb alkotásokat kedvelöknek. De lássuk is, hogy milyen filmket rejt az e havi lista.

Blockbusterek és mozisikerek az HBO Go-n:

1. Éretlenségi (Booksmart) – Megjelenés: 2020. május 3.


Amy és Molly a legjobb barátnők és tanulók. Ám az érettségi előtt rádöbbennek, hogy a linkóci, az agyukat szétbulizó társaikat ugyanúgy felvették az egyetemre. Elhatározzák, egy éjszaka alatt bepótolják azt, amiből négy éven át kimaradtak.

Rendező: Olivia Wilde

Szereplők: Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Jessica Williams, Lisa Kudrow, Jason Sudeikis

2. Angry Birds 2.: A film (The Angry Birds Movie 2) – Megjelenés: 2020. május 3.

Piros, Chuck és Bomba mindig jót akarnak, de az mindig balul üt ki. Amikor új fenyegetés merül fel, ami veszélybe sodorja a szigetlakókat, a dühös madarak és a zöld malacok kénytelenek összefogni, hogy megmentsék az otthonaikat.

3. Fertőzés (Contagion) – Megjelenés: 2020. május 8.

HBO go

Járvány tör ki Amerikában, az orvosok tehetetlenül állnak az ismeretlen virus előtt. Miközben a kutatóintézet orvosai megpróbálják megfejteni a vírus kódját, Dr. Orantes, az Egészségügyi Világszervezet munkatársa a járvány forrását keresi.

Rendező: Steven Soderbergh

Szereplők: Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow

4. Fájdalom és dicsőség (Dolor y Gloria) – Megjelenés: 2020. május 17.

A rendező Salvador visszatekint életére. A 60-as évekre, amikor szüleivel egy faluban telepedtek le. Az első, már felnőttkori szerelemre a 80-as évek Madridjában. Az írás felfedezésére és a mozi varázsára, ami segített túlélni a szakítást.

Rendező: Pedro Almodóvar

Főszerepben: Antonio Banderas, Penélope Cruz, Asier Etxeandia, Leonardo Sbaraglia, Nora Navas

5. SHAZAM! (SHAZAM!) – Megjelenés: 2020. május 24.

A tini Billy nevelőszülőknél nőtt fel, és a suliban sem ő legmenőbb. Az öreg varázsló mégis őt választja. Amikor Billy hangosan kimondja a mágus nevét, igazi szuperhős lesz belőle. Hamarosan bizonyítania kell: meg kell mentenie a világot.

Rendező: David F. Sandberg

Szereplők: Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody

6. Családi bunyó (Fighting with My Family) – Megjelenés: 2020. május 30.

Ricky, az egykori pankrátor és felesége Julia az országot járva családi vállalkozásban lépnek fel kisebb rendezvényeken a lányukkal és a fiúkkal. Paige és Zak arról álmodnak, hogy egyszer a World Wrestling Entertaintment szupersztárjai lesznek. Amikor lehetőségük nyílik arra, hogy ott bizonyítsanak, csak Paige-nek sikerül bejutnia a programba. El kell hagynia a családját, és egyedül kell szembenézni ezzel a kemény, férfias világgal. A WWE szupersztár Paige hihetetlen, de igaz története.

Rendező: Stephen Merchant

Szereplők: Florence Pugh, Lena Headey, Nick Frost, Jack Lowden, Dwayne ‘The Rock’ Johnson

7. Csaló csajok (The Hustle) – Megjelenés: 2020. május 31.

A két szélhámosnő egyaránt a férfiak pénzére utazik. A nagypályás angol Josephine és a kisstílű ausztrál Penny útja a francia tengerparti városban keresztezi egymást, ahol versenybe szállnak egy fiatal tech milliárdos átveréséért.

Rendező: Chris Addison

Szereplők: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp, Dean Norris, Ingrid Oliver

HBO Go exkluzív filmpremierek:

1. Életem fénye (Light of My Life) – Megjelenés: 2020. május 2.

HBO Go

Egy járvány majdnem minden nőt kiirtott a Földön. Apa és a lánya próbál életben maradni a megváltozott körülmények között. Az apa minden erejével azért küzd, hogy megvédje a lányát, Rag ártatlanságát, miközben kapcsolatuk próbára tevődik.

Rendező: Casey Affleck

Szereplők: Casey Affleck, Anna Pniowsky, Tom Bower, Elisabeth Moss, Hrothgar Mathews

2. Azok, kik követik (Them That Follow) – Megjelenés: 2020. május 10.

HBO Go

Az Appalache-hegységben él egy elszigetelt közösség. A szekta vezetője Lemuel Childs lelkész, aki mérges kígyókat használ arra, hogy hívei bizonyítsák hitük erejét. Miközben a lánya, Mara az esküvőjére készül, veszélyes titokra derül fény.

Rendező:Britt Poulton, Dan Madison Savage

Szereplők: Olivia Colman, Kaitlyn Dever, Alice Englert, Jim Gaffigan, Walton Goggins

3. Bárkák vagyunk (We Are Boats) – Megjelenés: 2020. május 11.

HBO Go

Francesca egy prostituált, akinek élete korai véget ér az egyik ügyfele jóvoltából. A halála után Francesca részt vesz egy túlvilági állásinterjún az „Úr”-nál, aki azzal a feladattal küldi vissza a Földre, hogy segítsen különböző embereknek. Az életek egymásba kapcsolódnak, amikor Francesca az élők világában próbál eligazodni, találkozik idegenekkel, hogy az életüket a boldogság vagy a tragikus vég felé fordítsa. Mindeközben titkon a kedvesét keresi, akitől soha nem volt alkalma elbúcsúzni.

Rendező: James Bird

Szereplők:  Angela Sarafyan, Luke Hemsworth, Uzo Aduba, Amanda Plummer, Graham Greene

4. A csodagyerek (The Prodigy) – Megjelenés: 2020. május 15.

Sarah-nak és Johnnak fia születik. A kis Miles gyorsan és szépen fejlődik, magas intelligencia jeleit mutatja. Ám a boldogság rémálommá változik, amikor Miles viselkedése egyre szokatlanabbá és erőszakosabbá válik. Úgy tűnik, Milest a gonosz szállta meg. A családja biztonságát féltő Sarah-nak döntenie kell: az anyai ösztöneire hallgat, és védelmezi fiát, vagy megpróbálja kideríteni, mi áll a háttérben. Miközben a válaszokat a múltban keresi, eltűnik a valóság és a képzelet közti határvonal.

Rendező: Nicholas McCarthy

Szereplők:  Taylor Schilling, Jackson Robert Scott, Peter Mooney, Colm Feore, Paul Fauteux

5. Aurora (Aurora) – Megjelenés: 2020. május 17.

HBO Go

Egy este a finn Lappföldön, a hot-dog standnál a bulizós Aurora találkozik az iráni Dariannal. A férfi váratlanul megkéri a nő kezét. Dariannak ugyanis egy finn nővel kell összeházasodnia, hogy menedékjogot kapjon a lányával. Aurora elutasítja, mert műkörmösként keményen dolgozik, és azt tervezi, hogy Norvégiába költözik. De miután találkozik Darian lányával, beleegyezik, hogy segít a férfinak. Számos nőt bemutat neki, ám amikor megvan a tökéletes feleségjelölt, nehéz döntés elé kerülnek.

Rendező: Miia Tervo

Szereplők:  Mimosa Willamo, Amir Escandari, Ria Kataja, Chike Ohanwe, Hannu-Pekka Björkman

6. A Nap is csillag (The Sun Is Also a Star) – Megjelenés: 2020. május 24.

Natasha egy gyakorlatias lány, ám mégis első pillantásra beleszeret Danielbe. Kapcsolatuknak azonban nem sok jövője van, a lány családját ugyanis kiutasították az Egyesült Államokból, és alig néhány óra múlva vissza kell térniük Jamaicába.

Rendező: Ry Russo-Young

Szereplők:Yara Shahidi, Charles Melton, John Leguizamo, Anais Lee, Gbenga Akinnagbe

 

 

 

Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.