péntek, április 19, 2024

Trending

Hasonlóak

Demi Lovato, Tom Petty és Charli XCX dokumentumfilmjei a 2021-es SXSW-n debütálnak

A fesztiválon 75 filmet fognak bemutatni, amiből 57 világpremier lesz, köztük a Demi Lovato-ról, Tom Petty-ről és Charli XCX-ről szóló dokumentumfilmek.

A Demi Lovato: Dancing with the Devil lesz a fesztivál nyitófilmje, ami Lovato 2018-as túladagolását fogja körbejárni. A popsztár őszintén fog beszélni arról, hogy hogyan került ebbe a helyzetbe és hogy mit tanult a történtek után. A négy részes dokusorozat első két részét az énekesnő Youtube csatornáján ingyenesen lehet megnézni március 23 után.

A Tom Petty, Somewhere You Feel Free a 2017-ben elhunyt rockzenészt egy újonnan felfedezett 16mm-es filmen keresztül mutatja be. Sokak szerint Petty legjobb albuma az 1994-es Wildflowers, a talált felvételek pedig pont ennek a készítését dokumentálták.

Végül pedig a fesztivál zárófilmje, az Alone Together, ami Charli XCX how i’m feeling now című karanténalbumáról, annak elkészítéséről és a járványhelyzet miatt kialakuló nehézségekről szól.

Az SXSW március 16 és 20 között lesz megtartva.


Rigó Péter
Rigó Péter
Sorsfordító volt, amikor gyerekként megnéztem a Donnie Darko-t, és amikor először elindítottam az Underground 2-t. Innentől kezdtek el igazán érdekelni a filmek és a zenék. Azóta nem telik el nap anélkül, hogy ne néznék vagy hallgatnék valami újat.