péntek, július 19, 2024

Trending

Hasonlóak

David Arquette nyilatkozott a készülő Sikoly 5.részéről

2011-ben láthattuk utoljára Ghostface-t a nagyvásznon, ám már nem kell sokáig nélkülöznünk, ugyanis ha minden jól megy, 2021-ben ismét magára ölti valaki az ikonikus jelmezt. A három főszereplő közül, akik eddig mind a négy részben szerepeltek, kettő már alá is írt az új részre. Mindenki kedvenc, esetlen rendőrjét, a Dewey-t alakító David Arquette és a Gale Weathers-t megformáló Courteney Cox már biztosan részt vesz az új felvonásban, és nagy valószínűséggel már nem sokat kell várni, hogy a főszereplőt alakító Sidney Prescott bőrébe bújó Neve Campbell is aláírja azt a bizonyos szerződést.Egyelőre még semmi konkrétumot nem lehet tudni arról, hogy milyen irányba is viszik tovább Wes Craven rendező örökségét, aki 2015-ben halt meg. A napokban David Arquette törte meg a csendet, aki mondott pár szót a készülő új részről, valamint a széria megalkotójáról:

„Wes Craven egy igazi mester volt, és zseniális az, amit Kevin Williamson-nal megalkottak, kitalálva a sztorit ami egy egész franchise-nak ágyazott meg. Nagyon jól működtek a humoros és horror elemek egyaránt, amit imádtak nézni a rajongók”.– mondta Arquette.

Az interjúban kitért arra, hogy mi lehet az oka annak, hogy végülis elkészítik az ötödik részt ennyi év kihagyás után. A színész szerint az ok egyszerű: a nézők még több, mint 20 év távlatából is imádják a franchise-t, ami abszolút úttörője volt az újhullámos slasher filmeknek.

A Sikoly 5.részének még nincs hivatalos premierdátuma, de ha hinni lehet a pletykáknak, valamikor 2021 őszén kerülhet a mozikba.


Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.