10.4 C
Budapest
kedd, október 27, 2020
Kezdőlap Filmsomnia Hírek David Arquette nyilatkozott a készülő Sikoly 5.részéről

David Arquette nyilatkozott a készülő Sikoly 5.részéről

2011-ben láthattuk utoljára Ghostface-t a nagyvásznon, ám már nem kell sokáig nélkülöznünk, ugyanis ha minden jól megy, 2021-ben ismét magára ölti valaki az ikonikus jelmezt. A három főszereplő közül, akik eddig mind a négy részben szerepeltek, kettő már alá is írt az új részre. Mindenki kedvenc, esetlen rendőrjét, a Dewey-t alakító David Arquette és a Gale Weathers-t megformáló Courteney Cox már biztosan részt vesz az új felvonásban, és nagy valószínűséggel már nem sokat kell várni, hogy a főszereplőt alakító Sidney Prescott bőrébe bújó Neve Campbell is aláírja azt a bizonyos szerződést.Egyelőre még semmi konkrétumot nem lehet tudni arról, hogy milyen irányba is viszik tovább Wes Craven rendező örökségét, aki 2015-ben halt meg. A napokban David Arquette törte meg a csendet, aki mondott pár szót a készülő új részről, valamint a széria megalkotójáról:

„Wes Craven egy igazi mester volt, és zseniális az, amit Kevin Williamson-nal megalkottak, kitalálva a sztorit ami egy egész franchise-nak ágyazott meg. Nagyon jól működtek a humoros és horror elemek egyaránt, amit imádtak nézni a rajongók”.– mondta Arquette.

Az interjúban kitért arra, hogy mi lehet az oka annak, hogy végülis elkészítik az ötödik részt ennyi év kihagyás után. A színész szerint az ok egyszerű: a nézők még több, mint 20 év távlatából is imádják a franchise-t, ami abszolút úttörője volt az újhullámos slasher filmeknek.

A Sikoly 5.részének még nincs hivatalos premierdátuma, de ha hinni lehet a pletykáknak, valamikor 2021 őszén kerülhet a mozikba.


Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB

Vadon (Wild – 2014) [Kritika]

Ha meghalljuk azt a szót, hogy zarándoklat, a legtöbb embernek valószínűleg az El Camino fog beugrani. Természetesen ezen kívül rengeteg hasonló zarándokút létezik, melyek...

Marvel maratont tartanál? Íme a teljes idővonal, hogy biztosan a helyes sorrendben nézd a stúdió filmjeit és sorozatait!

Cikkünkből megtudhatjátok, hogyan nézzétek kronológiailag helyes sorrendben a Marvel-moziuniverzum filmjeit, sorozatait és kisfilmjeit! 1. Amerika kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) 2. Carter...

A másik út – Minisorozat (Unorthodox: Limited Series – 2020) [Kritika]

Hogyan utasítsuk vissza gyökereinket? Erre a kérdésre ad választ a Netflix sorozata, mely négy részben lebbenti fel előttünk egy Ultra-Ortodox zsidó közösségtől „szökő” fiatal...

A nagy pénzrablás 1-2. évad (La casa de papel/Money Heist part 1-2.) [Kritika]

A nagy pénzrablás kapcsolata a szappanoperákkal, a kezdeti nehézségek és a hirtelen jött siker. Mi jut eszünkbe arról a szóösszetételről, hogy: Spanyol szappanopera!? A szappanopera,...