David Arquette nyilatkozott a készülő Sikoly 5.részéről

2011-ben láthattuk utoljára Ghostface-t a nagyvásznon, ám már nem kell sokáig nélkülöznünk, ugyanis ha minden jól megy, 2021-ben ismét magára ölti valaki az ikonikus jelmezt. A három főszereplő közül, akik eddig mind a négy részben szerepeltek, kettő már alá is írt az új részre. Mindenki kedvenc, esetlen rendőrjét, a Dewey-t alakító David Arquette és a Gale Weathers-t megformáló Courteney Cox már biztosan részt vesz az új felvonásban, és nagy valószínűséggel már nem sokat kell várni, hogy a főszereplőt alakító Sidney Prescott bőrébe bújó Neve Campbell is aláírja azt a bizonyos szerződést.Egyelőre még semmi konkrétumot nem lehet tudni arról, hogy milyen irányba is viszik tovább Wes Craven rendező örökségét, aki 2015-ben halt meg. A napokban David Arquette törte meg a csendet, aki mondott pár szót a készülő új részről, valamint a széria megalkotójáról:

„Wes Craven egy igazi mester volt, és zseniális az, amit Kevin Williamson-nal megalkottak, kitalálva a sztorit ami egy egész franchise-nak ágyazott meg. Nagyon jól működtek a humoros és horror elemek egyaránt, amit imádtak nézni a rajongók”.– mondta Arquette.

Az interjúban kitért arra, hogy mi lehet az oka annak, hogy végülis elkészítik az ötödik részt ennyi év kihagyás után. A színész szerint az ok egyszerű: a nézők még több, mint 20 év távlatából is imádják a franchise-t, ami abszolút úttörője volt az újhullámos slasher filmeknek.

A Sikoly 5.részének még nincs hivatalos premierdátuma, de ha hinni lehet a pletykáknak, valamikor 2021 őszén kerülhet a mozikba.


Friss

Star Wars: Thrawn-trilógia – Legendák – a legjobb történetek könyvajánló: Mindenki kedvenc Star Wars folytatása újra a boltokban!

Ezúttal kemény kötetes változatban jelent meg a Szukits gondozásában Timothy Zahn remekműve, a Thrawn-trilógia,...

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....
Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.

Hasonlóak

Vérszemet kapott Nicolas Cage, saját Drakula-filmet akar

Hamarosan Drakula grófként láthatjuk Nicolas Cage-et a Renfield című vidám thrillerben, amelyben a címszereplő (Nicholas Hoult), aki a...

„Hollywood mára elmerült önmaga kényeztetésében” – mondja a sikerrendező

Miközben a nagy stúdiók igyekeznek biztosra menni, és sok esetben használt ötletekből építkező sorozatokban,...

Így lett vírusvideó a gyilkos robot tánca

Elárvul egy kislány, Cady, ám nagynénje, Gemma szerencsére robotmérnök és feltaláló, ezért összeszerkeszt neki...