David Arquette nyilatkozott a készülő Sikoly 5.részéről

2011-ben láthattuk utoljára Ghostface-t a nagyvásznon, ám már nem kell sokáig nélkülöznünk, ugyanis ha minden jól megy, 2021-ben ismét magára ölti valaki az ikonikus jelmezt. A három főszereplő közül, akik eddig mind a négy részben szerepeltek, kettő már alá is írt az új részre. Mindenki kedvenc, esetlen rendőrjét, a Dewey-t alakító David Arquette és a Gale Weathers-t megformáló Courteney Cox már biztosan részt vesz az új felvonásban, és nagy valószínűséggel már nem sokat kell várni, hogy a főszereplőt alakító Sidney Prescott bőrébe bújó Neve Campbell is aláírja azt a bizonyos szerződést.Egyelőre még semmi konkrétumot nem lehet tudni arról, hogy milyen irányba is viszik tovább Wes Craven rendező örökségét, aki 2015-ben halt meg. A napokban David Arquette törte meg a csendet, aki mondott pár szót a készülő új részről, valamint a széria megalkotójáról:

„Wes Craven egy igazi mester volt, és zseniális az, amit Kevin Williamson-nal megalkottak, kitalálva a sztorit ami egy egész franchise-nak ágyazott meg. Nagyon jól működtek a humoros és horror elemek egyaránt, amit imádtak nézni a rajongók”.– mondta Arquette.

Az interjúban kitért arra, hogy mi lehet az oka annak, hogy végülis elkészítik az ötödik részt ennyi év kihagyás után. A színész szerint az ok egyszerű: a nézők még több, mint 20 év távlatából is imádják a franchise-t, ami abszolút úttörője volt az újhullámos slasher filmeknek.

A Sikoly 5.részének még nincs hivatalos premierdátuma, de ha hinni lehet a pletykáknak, valamikor 2021 őszén kerülhet a mozikba.


Friss

A MűvészTerem pályázat lezárult

Nyáron írtunk a MűvészTerem nevű pályázatról. A kétfordulós verseny eredménye megvan, a második forduló...

Megérkezett az Outlander szakácskönyv

Történt már veled olyan, hogy néztél egy filmet/sorozatot, amiben jóízűen falatoztak és te nyál...

A vérszívó diktátor – A gróf (El Conde, 2023 – Netflix) kritika

Pablo Larraín világhírű chilei rendező konzervatív politikus szülők gyermekeként látta meg a napvilágot és...

“Tehetsz méh többet!” a Magyar Természettudományi Múzeum rendezvénye kisgyermekeknek

A Magyar Természettudományi Múzeum, Tehetsz méh többet! című rendezvénye főként a kisgyermekeket célozza meg....
Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.

Hasonlóak

Barbie, a diadalmas

Vajon ki 2023 legnagyobb, legerősebb, legvonzóbb mozilénye? Hát egy tágra nyílt szemű, vékony, szőke...

Ott ér véget, ahol elkezdődött – Insidious – A vörös ajtó holnaptól a mozikban!

Az immár legendás Insidious horrorfranchise záródarabjában a teljes eredeti stáb visszatér, hogy újabb hátborzongató, álomszerű vízióval...

Kurosawa és társai: A 20 legjobb szamurájfilm, amit muszáj megnézni legalább egyszer

A japán történelem mindig is lenyűgözött. Mondhatni abba a korosztályba tartozom, akiknek gyerekként a...