David Arquette nyilatkozott a készülő Sikoly 5.részéről

2011-ben láthattuk utoljára Ghostface-t a nagyvásznon, ám már nem kell sokáig nélkülöznünk, ugyanis ha minden jól megy, 2021-ben ismét magára ölti valaki az ikonikus jelmezt. A három főszereplő közül, akik eddig mind a négy részben szerepeltek, kettő már alá is írt az új részre. Mindenki kedvenc, esetlen rendőrjét, a Dewey-t alakító David Arquette és a Gale Weathers-t megformáló Courteney Cox már biztosan részt vesz az új felvonásban, és nagy valószínűséggel már nem sokat kell várni, hogy a főszereplőt alakító Sidney Prescott bőrébe bújó Neve Campbell is aláírja azt a bizonyos szerződést.Egyelőre még semmi konkrétumot nem lehet tudni arról, hogy milyen irányba is viszik tovább Wes Craven rendező örökségét, aki 2015-ben halt meg. A napokban David Arquette törte meg a csendet, aki mondott pár szót a készülő új részről, valamint a széria megalkotójáról:

„Wes Craven egy igazi mester volt, és zseniális az, amit Kevin Williamson-nal megalkottak, kitalálva a sztorit ami egy egész franchise-nak ágyazott meg. Nagyon jól működtek a humoros és horror elemek egyaránt, amit imádtak nézni a rajongók”.– mondta Arquette.

Az interjúban kitért arra, hogy mi lehet az oka annak, hogy végülis elkészítik az ötödik részt ennyi év kihagyás után. A színész szerint az ok egyszerű: a nézők még több, mint 20 év távlatából is imádják a franchise-t, ami abszolút úttörője volt az újhullámos slasher filmeknek.

A Sikoly 5.részének még nincs hivatalos premierdátuma, de ha hinni lehet a pletykáknak, valamikor 2021 őszén kerülhet a mozikba.


Friss

Bosszúra készen kritika (Do Revenge, 2022 – Netflix): Van füle, meg farka, csak a törzse hiányzik

Nagyon sok jó vígjáték létezik, amit kár lenne kihagyni, de manapság már egyre kevesebb...

Ellenbacher Ibolya és Juhász Éva: Közel vagy című kiállításán jártunk a XV. Kerületi Kulturális Örökség Háza és Helytörténeti Gyűjteményben

A XV. Kerületi Kulturális Örökség Háza és Helytörténeti Gyűjtemény rendszerint időszaki kiállításokat is szokott...

Nincs baj, drágám kritika (Don’t Worry Darling, 2022) – Nem minden az, aminek látszik

A „Nincs baj, drágám!” című filmről, valószínűleg azok is hallottak, akiket annyira nem izgat...

6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Mark Hamillről

Mark Hamill legismertebb szerepe valószínűleg élete végéig Luke Skywalker jedi lovag (majd későbbi mester...
Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.

Hasonlóak

6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Mark Hamillről

Mark Hamill legismertebb szerepe valószínűleg élete végéig Luke Skywalker jedi lovag (majd későbbi mester...

Dühödt taxisok, robbanásveszélyes politikai krízis és 56-os golyózápor a Blokád új előzetesében

Alig több mint egy hónap múlva, október 20-án már a mozikban lesz látható az...

Tom Cruise mégsem távozik a Mission: Impossible-ből?

Eddig úgy volt, hogy a Mission: Impossible 7-8. része után Tom Cruise kiválik a szériából, Christopher McQuarrie rendezőnek...