hétfő, április 15, 2024
KezdőlapFilmElőzetesekBefutott a Halál a Níluson első előzetese

Befutott a Halál a Níluson első előzetese

-

Kenneth Branagh a pödört bajszú Poiroként ismét visszatér a vászonra. A híres belga detektív ezúttal egzotikus egyiptomi hajóúton botlik bele egy szörnyű bűnesetbe. Agatha Christie regényének nem ez az első feldolgozása. 1978-ban Peter Ustinov-val a főszerepben, már készült egy adaptáció.A film az előző Kenneth Branagh Poirot filmhez hasonlóan nem kisebb sztárparádé lesz. Feltűnik a színen többek között Gal Gadot, Letitia Wright, Armie Hammer, Annette Bening, Ali Fazal, Sophie Okonedo, Tom Bateman és Emma Mackey.

A Disney a premiert tervei szerint október 23-ára tűzte ki. Reméljük a mozik is így gondolják és láthatunk jó filmeket az ősszel.

SourceVariety
Érsek Ádám
Érsek Ádám
Üdv a fedélzeten! A filmek világa már akkor elragadott, amikor még azt hittem, hogy a filmeket apró emberek csinálják élőben a televízióban. A film számomra egy lelki utazás, szenvedély és hivatás. Azért munkálkodom, hogy minél többekkel megosszam azokat a csodákat, amik a képernyőn nyújtózkodnak felém.
Hírdetés

KI NE HAGYD!

Mindent egy lapra kritika (Hustle, 2022 – Netflix): Saját magadat kell legyőznöd!

Nagy pozitív visszhangot kapott a gagyi és kevésbé gagyi vígjátékok királyának, Adam Sandlernek legújabb Netflix filmje, ami egyaránt kivívta a kritikusok és a nézők...