hétfő, május 20, 2024

Trending

Hasonlóak

Végre itt van az év egyik legjobban várt thrillere, a Nő az ablakban!

A Nő az ablakban című film eredetileg még 2019. év végén került volna bemutatásra, azonban a tesztvetítés utáni utóforgatások miatt 2020 májusára tolták a premiert. Igen ám, csak jött a pandémia, és a bemutatót ismét el kellett tolni, olyannyira, hogy most, az eredeti tervekhez képest egy évvel később nézhetjük végre meg az Amy Adams főszereplésével készült thrillert, amit a Netflix hoz el nekünk. Az alapanyagot most is egy bestseller regény szolgáltatta, ami még 2018-ban jelent meg, A.J Finn tollából.

A film egy nőről szól, aki egy egészen ritka betegséggel küzd. Anna agorafóbiában szenved, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag fél kimenni a nyílt utcára, így élete nagy részét a ház falai közt tölti. A nő új szomszédokat kap, majd nemsokára egy gyilkosság szemtanúja lesz.

A film igazi sztárparádét vonultat fel számunkra, ugyanis a főszereplő, Amy Adams mellett Gary Oldman, Julianne Moore és Anthony Mackie is feltűnik.

Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.