Artsomnia közlemény

Kedves Olvasóink!

Először is, szeretnénk megköszönni, hogy ennyi éven keresztül minket, a Filmsomniát választottátok első számú hírforrásként. De, mint ahogy az életben is, a külső behatásokra minden változik, ez velünk sem történt másként. Amikor Filmsomniaként elindultunk, még nem is gondoltuk, hogy idővel mennyi mindenbe is fogunk belekóstolni. Amint azt ti is tudjátok, eddig egy egyszerű filmes információs magazinként üzemeltünk, ami nagyjából csak a kritikákat, híreket, valamint érdekességeket foglalt magában. Aztán idővel bekerültek a képbe a sorozatok, a képregények és a zene is. Ekkor már tudtuk, hogy elkerülhetetlen a változás és az záros határidőn belül be is fog következni.

Sokat gondolkodtunk, hogy milyen formában érdemes és kellene változni. Hosszas tanakodás után arra jutottunk, hogy nem feltétlenül kell, hogy a Filmsomnia mint név és tevékenység eltűnjön, hanem inkább egy nagyobb egész részét kell képeznie. Egy olyan egészét, amely mind arculatban, mind pedig színvonalban közel áll, sőt, akár túl is szárnyalja elődjét. Több divíziót, ha úgy tetszik, rovatot alakítottunk ki, hogy jobban átlátható és követhető legyen számotokra a megosztott tartalom és maga az oldal is.

Ennek kapcsán pedig örömmel jelenthetjük be, hogy a Filmsomnia – Online Mozimagazin a mai naptól kezdve Artsomnia Kulturális és Szórakoztató Magazin néven üzemel tovább, tevékenysége során pedig az alábbi témákat fogja lefedni:

  • Filmsomnia:A filmek és sorozatok otthona, ahol az eddigi munka változatlanul folyik tovább.
  • Music-Somnia:A zenék birodalma, ahol friss hírekkel, interjúkkal, eseményekkel, valamint album- és koncertkritikákkal találkozhattok a jövőben.
  • Kultsomnia:Minden, ami kultúra, legyen az színház, irodalom, képzőművészet vagy akár egy-egy kiállítás, a jövőben mi biztosan ott leszünk és a legfrissebb kritikákkal és hírekkel fogunk szolgálni.
  • Comic-Somnia:A képregények, mangák, animék és fantasy könyvek otthona, tele kritikákkal, eseménybeszámolókkal, ajánlókkal és hírekkel.

A mai naptól kezdve a Facebook mellett Twitteren és Instagramon is megtalálhattok minket, ahová további exkluzív tartalmak kerülnek ki a jövőben, többek között élő bejelentkezések, illetve nyereményjátékok.

A Filmsomnia tehát nem tűnik el, a beolvasztás részeként az ARTSOMNIA zászlóshajójaként továbbra is elérhető lesz a megszokott stílus és tartalom, az eddigi cikkeink és kritikáink pedig továbbra is megtalálhatóak és napról napra frissülnek. Az új honlap a www.artsomnia.hu címen már látogatható.

Köszönjük, hogy eddig velünk tartottatok, bízunk benne, hogy továbbra is minket fogtok választani!

Az ARTSOMNIA csapata

Friss

Bosszúra készen kritika (Do Revenge, 2022 – Netflix): Van füle, meg farka, csak a törzse hiányzik

Nagyon sok jó vígjáték létezik, amit kár lenne kihagyni, de manapság már egyre kevesebb...

Ellenbacher Ibolya és Juhász Éva: Közel vagy című kiállításán jártunk a XV. Kerületi Kulturális Örökség Háza és Helytörténeti Gyűjteményben

A XV. Kerületi Kulturális Örökség Háza és Helytörténeti Gyűjtemény rendszerint időszaki kiállításokat is szokott...

Nincs baj, drágám kritika (Don’t Worry Darling, 2022) – Nem minden az, aminek látszik

A „Nincs baj, drágám!” című filmről, valószínűleg azok is hallottak, akiket annyira nem izgat...

6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Mark Hamillről

Mark Hamill legismertebb szerepe valószínűleg élete végéig Luke Skywalker jedi lovag (majd későbbi mester...
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Mark Hamillről

Mark Hamill legismertebb szerepe valószínűleg élete végéig Luke Skywalker jedi lovag (majd későbbi mester...

Gondolatmorzsák: Óz, a nagy varázsló

A legtöbb rajongónak hála egyre több és több elmélet születik egyes filmekről, amiben azt...

Ethan Hawke vérfagyasztó gyerekgyilkos lett

Komoly márkát épített fel saját magából a Scott Derrickson író-rendező és szerzőtársa, C. Robert...