fbpx
23.8 C
Budapest
vasárnap, július 25, 2021
KezdőlapFilmKritikákA tesztvetítések alapján így sikerült az Aquaman

A tesztvetítések alapján így sikerült az Aquaman

A legfrissebb hírek szerint a zsúfolt, december 21.-i hétvége – ekkor nyitnak ugyanis a Holmes és Watson, az ŰrDongó és az Alita: A harc angyala című filmek is – helyett néhány országban már egy héttel korábban beülhetnek a DC rég óta várt szóló Aquaman mozira. Amihez a napokba tartották a legutóbbi tesztvetítéseket. Ezt követően pedig természetesen elárasztották az internenet az első, rövid élménybeszámolók. Ezek alapján az Aquaman leginkább a Marvel első fázisában bemutatott könnyed és szórakoztató alkotásaira hasonlít leginkább.

Találjátok ki melyik, hamarosan bemutatásra kerülő szuperhős film tesztvetítése volt megtartva tegnap este San Fernando-ban? Csupa jót hallottam róla…

Azt hallottam, hogy jól (igaz nem nagyszerűen) sikerült és végülis ebben reménykedtünk mindannyian. Engem meggyőztek.

Az Aquaman olyan lett, mint a Marvel első fázisában bemutatott filmek, szóval, ha azokat szeretted, akkor ezt is imádni fogod, ha viszont nem, akkor az Aquaman sem lesz a te filmed.

Nos, az Aquaman első reakciói szerencsére közel sem olyan vészesek, mint amilyenek lehettek volna, de az biztos, hogy megosztja majd a képregény filmek rajongóit. Hiszen, akik a Batman Superman ellen sötétebb tónusát várták tőle, azok egész biztos csalódásként fogják megélni, ellenben az olyan Marvel filmek kedvelőinek, mint az első Vasember, Thor vagy Amerika Kapitány, kellemes meglepetés lehet majd.

Hírdetés

KI NE HAGYD!