péntek, július 19, 2024

Trending

Hasonlóak

A tesztvetítések alapján így sikerült az Aquaman

A legfrissebb hírek szerint a zsúfolt, december 21.-i hétvége – ekkor nyitnak ugyanis a Holmes és Watson, az ŰrDongó és az Alita: A harc angyala című filmek is – helyett néhány országban már egy héttel korábban beülhetnek a DC rég óta várt szóló Aquaman mozira. Amihez a napokba tartották a legutóbbi tesztvetítéseket. Ezt követően pedig természetesen elárasztották az internenet az első, rövid élménybeszámolók. Ezek alapján az Aquaman leginkább a Marvel első fázisában bemutatott könnyed és szórakoztató alkotásaira hasonlít leginkább.

Találjátok ki melyik, hamarosan bemutatásra kerülő szuperhős film tesztvetítése volt megtartva tegnap este San Fernando-ban? Csupa jót hallottam róla…

Azt hallottam, hogy jól (igaz nem nagyszerűen) sikerült és végülis ebben reménykedtünk mindannyian. Engem meggyőztek.

Az Aquaman olyan lett, mint a Marvel első fázisában bemutatott filmek, szóval, ha azokat szeretted, akkor ezt is imádni fogod, ha viszont nem, akkor az Aquaman sem lesz a te filmed.

Nos, az Aquaman első reakciói szerencsére közel sem olyan vészesek, mint amilyenek lehettek volna, de az biztos, hogy megosztja majd a képregény filmek rajongóit. Hiszen, akik a Batman Superman ellen sötétebb tónusát várták tőle, azok egész biztos csalódásként fogják megélni, ellenben az olyan Marvel filmek kedvelőinek, mint az első Vasember, Thor vagy Amerika Kapitány, kellemes meglepetés lehet majd.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog.Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat...Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/