hétfő, április 15, 2024

Trending

Hasonlóak

A kritikusoknál csúfos kudarc lett az Életem nyara, a közönség valamivel elnézőbb

Nem is olyan rég mi is beszámoltunk arról egy kritikában, hogy finoman szólva sem lett jó film az Életem nyara, a Netflix friss tinimusicalje. Nos, úgy néz ki, Roman White rendezését – melyben a problémákkal küzdő fiatal főszereplő, Will Hawkins, egy keresztény nyári táborban talál rá mentorára, a szerelemre és önmagára is – nem csak mi találtuk meglehetősen rossznak.

A kritikákat összesítő metacritic.com weboldalon ugyanis, a hét beérkezett értékelés alapján csupán 31 ponton áll a film a maximális 100-ból, ami igen harmatos teljesítmények mondható. Ráadásul még azt sem állíthatjuk, hogy az Életem nyara legalább megosztó lenne, hiszen még a legvajszívűbb kritikusok sem adtak 50 pontnál többet az alkotásra.

A közönség köreiben valamivel azért jobb a helyzet. Az IMDB internetes filmadatbázison 1467 felhasználó átlagosan 5,6-osra értékelte a filmet a lehetséges 10-ből. Ez sem egy túl magas pontszám, de minden esetre azt azért megmutatja, hogy végül is az Életem nyarának is van egy közönsége. Ezzel pedig nincs semmi baj.

Gulácsi Bence
Gulácsi Bence
Üdv, Bence vagyok. A Pázmány végzős Filmelmélet és filmtörténet szakos hallgatója. Tizenöt éves korom körül határoztam el, hogy filmkritikus leszek. Azóta aktívan művelem magam, olvasok és írok a témában. Igyekszem átlátni, alaposan megvizsgálni és megérteni mind filmeket, mind a mozi világát.