A kritikusoknál csúfos kudarc lett az Életem nyara, a közönség valamivel elnézőbb

Senki sem várta, hogy ez a film váltja majd meg a világot, de a Netflix újdonságának fogadtatása még így is igen kellemetlen.

Nem is olyan rég mi is beszámoltunk arról egy kritikában, hogy finoman szólva sem lett jó film az Életem nyara, a Netflix friss tinimusicalje. Nos, úgy néz ki, Roman White rendezését – melyben a problémákkal küzdő fiatal főszereplő, Will Hawkins, egy keresztény nyári táborban talál rá mentorára, a szerelemre és önmagára is – nem csak mi találtuk meglehetősen rossznak.

A kritikákat összesítő metacritic.com weboldalon ugyanis, a hét beérkezett értékelés alapján csupán 31 ponton áll a film a maximális 100-ból, ami igen harmatos teljesítmények mondható. Ráadásul még azt sem állíthatjuk, hogy az Életem nyara legalább megosztó lenne, hiszen még a legvajszívűbb kritikusok sem adtak 50 pontnál többet az alkotásra.

A közönség köreiben valamivel azért jobb a helyzet. Az IMDB internetes filmadatbázison 1467 felhasználó átlagosan 5,6-osra értékelte a filmet a lehetséges 10-ből. Ez sem egy túl magas pontszám, de minden esetre azt azért megmutatja, hogy végül is az Életem nyarának is van egy közönsége. Ezzel pedig nincs semmi baj.

Friss

1899 kritika (1899 – 2022, Netflix)

Nehéz spoilerezés nélkül elmagyarázni, hogy a Netflix 1899 című sorozata nálam hol ment egy...

Dalra fakad az Átjáróház

Egyre inkább kirajzolódik a mozirajongók előtt, hogy miért lesz kihagyhatatlan film a decemberben a...

Brahmāstra: Első rész – Shiva kritika (Brahmāstra: Part One – Shiva, 2022 – Disney+): Szuperhős mozi indiai módra

Az indiai filmek temperamentuma mindig irigylésre méltó, zenés és táncos jelenetekkel tarkított romantikus alkotásokról...
Gulácsi Bence
Gulácsi Bence
Üdv, Bence vagyok. A Pázmány végzős Filmelmélet és filmtörténet szakos hallgatója. Tizenöt éves korom körül határoztam el, hogy filmkritikus leszek. Azóta aktívan művelem magam, olvasok és írok a témában. Igyekszem átlátni, alaposan megvizsgálni és megérteni mind filmeket, mind a mozi világát.

Hasonlóak

Dalra fakad az Átjáróház

Egyre inkább kirajzolódik a mozirajongók előtt, hogy miért lesz kihagyhatatlan film a decemberben a...

Margot Robbie Oscar-esélyes a Babylonnal

Már kétszer jelölték Oscarra Margot Robbie-t (Botrány, Én, Tonya), és lehet, hogy harmadszorra meg is...

Szombaton kezdődik a 20. Olasz Filmfesztivál

November 5-én kezdődik és 16-áig tart az immár 20. Olasz Filmfesztivál – Mittelcinemafest -...