vasárnap, április 21, 2024

Trending

Hasonlóak

A héten érkezik a Netflix legújabb vígjátéka, A lecsap csapat!

Április 9-én pénteken kerül bemutatásra a Netflix következő, várhatóan sok nézőt bevonzó produkciója, A lecsap csapat. A cím ízlelgetése után, ha vetünk egy pillantást a mozi tartalmára és szereplőgárdájára, akkor egyértelművé válik, hogy ezúttal a nevetőizmoké lesz a főszerep.

A film középpontjában két gyermekkori barátnő áll majd. Az egyikük kifejleszt egy módszert, ami szupererővel ruházza fel az embereket. A két nő pedig összeáll, hogy felvegyék a harcot a bűn ellen.

A főbb szerepekben: Melissa McCarthy (A bűn királynői), Octavia Spencer (Boszorkányok) és Jason Bateman (A kívülálló) látható majd. A névsort elnézve kétségtelen, hogy az utóbbi évtized vígjátékainak fontos színészeit igazolták le, akiknek voltak igazán emlékezetes szerepeik. Ám azért azt sem lehet elvitatni, hogy mindegyikük vállalt már szerepet szinte vállalhatatlan filmekben is. A lecsap csapat egy mostanában népszerű műfajt, a szuperhősfilmeket parodizálja majd ki valószínűsíthetően.

Az előzetest megnézve, döntse el mindenki maga, hogy milyen elvárásokkal ül le a mozi elé, azért mi reméljük, hogy egy jó kis vígjátékot láthatunk majd.

A lecsap csapat április 9-től elérhető a Netflix kínálatában.

Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.