csütörtök, május 23, 2024

Trending

Hasonlóak

Henry Cavill, Sam Rockwell, Dua Lipa és Samuel L. Jackson a sztárok között a Kingsman-filmek rendezőjének új alkotásában

Az nem vitás, hogy Matthew Vaughnnak fűlik a foga a kémfilmekhez. Nem volt elég egy a nyakatekert James Bond paródiákat idéző Kingsman: A titkos szolgálat című filmből, mindjárt érkezett hozzá két darab. A franchise záróepizódja, azaz igazából előzménytörténete decemberben robbanhat a mozikban.

De a szorgos kezű mester meg sem várja a King’s Man: A kezdetek premierjét, máris legújabb alkotásán dolgozik, amely szintén műfajban marad. Az Argylle címmel futó műről maga a rendező mondta azt, hogy „Ian Fleming James Bond regényei óta a legnagyszerűbb és legeredetibb kémsztori, ami majd megreformálja az egész kémfilmes műfajt.” Erre mindenesetre kíváncsiak leszünk, főleg, ha vetünk egy pillantást a hihetetlenül nagy nevekkel teletűzdelt szereplőgárdára: Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena és Samuel L. Jackson mellett még Dua Lipa is megjelenik majd a filmben valamilyen formában. A pop ikonnak egyébként ez lesz a debütálása a nagyvásznon, emellett a filmhez saját dalokat is készít.

Kingsman, Matthew Vaughn
Forrás: Den of Geek

A történet részleteit egyelőre homály fedi, annyi bizonyos, hogy egy monumentális, fordulatos és kalandos akciófilmről van szó, amelyből Matthew Vaughn mindjárt egy trilógiát tervez. A forgatókönyvet a Wonder Womant jegyző Jason Fuchs írja, Ellie Conway megegyező című regénye alapján. A regény elméletileg 2022-ben jelenik meg, reméljük azért nem fogja teljesen elspoilerezni az eseményeket. A forgatás a tervek szerint már augusztusban kezdetét veszi Amerika és London mellett más, európai helyszíneken. A tervezett megjelenésére egy jó darabig még biztosan várnunk kell, addig is meditáljunk el egy kicsit, vajon a sztárok milyen karakterek bőrébe bújhatnak majd!

Érsek Ádám
Érsek Ádám
Üdv a fedélzeten! A filmek világa már akkor elragadott, amikor még azt hittem, hogy a filmeket apró emberek csinálják élőben a televízióban. A film számomra egy lelki utazás, szenvedély és hivatás. Azért munkálkodom, hogy minél többekkel megosszam azokat a csodákat, amik a képernyőn nyújtózkodnak felém.