Henry Cavill, Sam Rockwell, Dua Lipa és Samuel L. Jackson a sztárok között a Kingsman-filmek rendezőjének új alkotásában

Az nem vitás, hogy Matthew Vaughnnak fűlik a foga a kémfilmekhez. Nem volt elég egy a nyakatekert James Bond paródiákat idéző Kingsman: A titkos szolgálat című filmből, mindjárt érkezett hozzá két darab. A franchise záróepizódja, azaz igazából előzménytörténete decemberben robbanhat a mozikban.

De a szorgos kezű mester meg sem várja a King’s Man: A kezdetek premierjét, máris legújabb alkotásán dolgozik, amely szintén műfajban marad. Az Argylle címmel futó műről maga a rendező mondta azt, hogy „Ian Fleming James Bond regényei óta a legnagyszerűbb és legeredetibb kémsztori, ami majd megreformálja az egész kémfilmes műfajt.” Erre mindenesetre kíváncsiak leszünk, főleg, ha vetünk egy pillantást a hihetetlenül nagy nevekkel teletűzdelt szereplőgárdára: Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena és Samuel L. Jackson mellett még Dua Lipa is megjelenik majd a filmben valamilyen formában. A pop ikonnak egyébként ez lesz a debütálása a nagyvásznon, emellett a filmhez saját dalokat is készít.

Kingsman, Matthew Vaughn
Forrás: Den of Geek

A történet részleteit egyelőre homály fedi, annyi bizonyos, hogy egy monumentális, fordulatos és kalandos akciófilmről van szó, amelyből Matthew Vaughn mindjárt egy trilógiát tervez. A forgatókönyvet a Wonder Womant jegyző Jason Fuchs írja, Ellie Conway megegyező című regénye alapján. A regény elméletileg 2022-ben jelenik meg, reméljük azért nem fogja teljesen elspoilerezni az eseményeket. A forgatás a tervek szerint már augusztusban kezdetét veszi Amerika és London mellett más, európai helyszíneken. A tervezett megjelenésére egy jó darabig még biztosan várnunk kell, addig is meditáljunk el egy kicsit, vajon a sztárok milyen karakterek bőrébe bújhatnak majd!

ForrásEmpire

Friss

Közös nevező: Farkas Attila és Farkas Éva kiállításán jártunk

2021-ben nyitotta meg kapuit a Bura Károly Galéria. Itt élt a híres prímás, Bura...

Alice Határországban kritika (Alice in Borderland 2022, Netflix) – Meglehet-e menekülni a haláltól?

Életre halálra szóló játékok. Logika, kitartás, csapatmunka és erő. Ezek kellenek ahhoz, hogy valaki...

A titokzatos nő kritika (Decision to Leave/Heojil kyolshim, 2022) – A bűn, és a szerelem összefonódása

Ez az alkotás, annak a Park Chan-wooknak a legújabb műve, akinek az életművében már...

Babylon kritika (Babylon, 2022) – Betekintés Hollywood legmélyebb bugyraiba

Damien Chazelle korunk egyik legnagyobb tehetsége. Még csak 37 éves, de már olyan nagyszabású...
Érsek Ádám
Érsek Ádám
Üdv a fedélzeten! A filmek világa már akkor elragadott, amikor még azt hittem, hogy a filmeket apró emberek csinálják élőben a televízióban. A film számomra egy lelki utazás, szenvedély és hivatás. Azért munkálkodom, hogy minél többekkel megosszam azokat a csodákat, amik a képernyőn nyújtózkodnak felém.

Hasonlóak

Így lett vírusvideó a gyilkos robot tánca

Elárvul egy kislány, Cady, ám nagynénje, Gemma szerencsére robotmérnök és feltaláló, ezért összeszerkeszt neki...

Díjeső hullhat a Babylonra

Öt Arany Glóbuszra jelölték a Babylon című gigantikus filmeposzt – több mint háromórás időtartamával, a nagyszabású...

A Vérapó kihagyhatatlan, mert a Mikulás drágán adja az életét

Bevallottan a Drágán add az életed! volt az egyik ihletforrás a Vérapó című vidám karácsonyi gyilkolászás alkotói számára:...