Fekete Párduc rajongók figyelem! A Disney+ egy Wakandában játszódó sorozatot is készít

Már követni is nehéz, hogy hány Marvel sorozatot is jelentettek be az elmúlt hetekben. A Disney ma tovább gyarapította a listát, ugyanis bejelentették, hogy szerződést hosszabbítanak Ryan Coogler produkciós cégével, a Coogler Proximity Mediaval, akik jóvoltából készül majd a Fekete Párduc folytatása. A történet azonban ennyivel nem zárul le, ugyanis napvilágra hozták, hogy bizony egy közös sorozatot is fejlesztenek, melynek központjában Wakanda Birodalma áll majd.

Egyelőre teljesen kezdeti szakaszban áll a projekt, azt viszont már egy ideje lehet tudni, hogy a tragikus hirtelenséggel elhunyt Chadwick Boseman-t semmilyen CGI megoldással nem fogják bevonni a történetbe, valamint más színészt sem fognak felkérni, hogy játssza el az ikonikus karaktert. Ez pedig mindenképp egy jó és tiszteletteljes döntés a stúdió részéről.

A Disney tehát tovább építgeti univerzumát, ami immáron nem csak a mozivásznakon, hanem a streamingen is hódításba kezdett. Pár hete indult az első ilyen sorozatuk, a WandaVision, mely a kritikusok és a közönség köreiben is minden várakozást felülmúlt. Aki esetleg nem ült fel eddig a hype-vonatra, annak mindenképp ajánljuk a sorozatot, ugyanis amellett, hogy egy teljesen egyedi stílussal rendelkezik, fontos szerepe is lesz majd a következő filmek alakulásában (Pókember 3, Doctor Strange 2).

Friss

Star Wars: Thrawn-trilógia – Legendák – a legjobb történetek könyvajánló: Mindenki kedvenc Star Wars folytatása újra a boltokban!

Ezúttal kemény kötetes változatban jelent meg a Szukits gondozásában Timothy Zahn remekműve, a Thrawn-trilógia,...

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....
Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.

Hasonlóak

A szolgálólány meséjének 5. évada szeptember 15-én érkezik az HBO Maxra

June-nak szembe kell néznie Waterford parancsnok megölésének következményeivel, miközben azzal küzd, hogy újra meghatározza...

Sárkányok háza – bárki nevelhet saját sárkányt a DracARys appal

A Sárkányok háza című új, saját gyártású sorozat augusztus 22-i premierjére készülve az HBO Max ugyanis...

Megvan a Rick és Morty hatodik évadának premierdátuma

A felnőtteknek szóló animációk műfajában élenjáró Adult Swim csatorna bejelentette, hogy a kétszeres Emmy-nyertes Rick...