Orgazmushajhász diáklányokkal erősít a Netflix: megérkezett a Sexify

Nincs kétségünk afelől, hogy a meglehetősen bizarrnak ígérkező sorozat mivel igyekszik bevonzani a közönséget.

Megszokhattuk már az elmúlt években, hogy a Netflix saját gyártású sorozatai és filmjei néha elég furcsa megközelítéssel nyúlnak szokatlan témákhoz. Nincs ez másként a streamingszolgáltató napokban megjelent új üdvöskéje, a Sexify esetében sem. 

A sorozat története szerint ugyanis egy szexuális téren teljesen tapasztalatlan, de jó eszű diáklány, Natalia (Aleksandra Skraba) forradalmi ötlettel nevez be egy technológiai versenyre: azt tervezi, fejleszt egy új applikációt, mely segít a nőknek az orgazmus elérésében. Csakhogy ő erről a dologról nem igazán tud semmit, így segítségül hívja két barátnőjét, Paulinát (Maria Sobocinska) és Monikát (Sandra Drzymalska), akik nagy erőkkel vetik bele magukat a „kutatómunkába”. Természetesen azonban nem megy minden simán: a lányok terveit sem az iskola, sem a szüleik nem nézik jó szemmel.

A Sexify érezhetően merít az igen sikeres (és egyébként szintén a Netflix gondozásában készült) Szexoktatás című, 2019-ben indult sorozatból, ami szintén a fiatalok és a szexualitás viszonyát járja körül, csak lányok helyett férfi főszereplőkkel. Ezzel persze önmagában nincsen semmi baj, feltéve, ha a Sexify képes lesz elég egyedi és friss maradni. Erre a kérdésre hamarosan mi is megadjuk a választ, hiszen rövidesen saját kritikával jelentkezünk a sorozatról.

A Sexify április 28-a óta érhető el a Netflix kínálatában, a frissen megjelent első évad pedig nyolc, átlagosan 40 perc körüli epizódot tartalmaz.

Friss

The Last of Us 1-3. rész kritika (The Last of Us, 2023 – HBO Max)

Kevés olyan film, pláne sorozat van, amit az ún. mozaikcsalád képes együtt nézni. A...

Kopogás a kunyhóban kritika (Knock at the Cabin, 2023): Kipp-Kopp

M. Night Shyamalan az egyik legnagyobb kérdőjel Hollywoodban. Tehetsége kétségtelen, hiszen olyan klasszikusok fűződnek...

„Hollywood mára elmerült önmaga kényeztetésében” – mondja a sikerrendező

Miközben a nagy stúdiók igyekeznek biztosra menni, és sok esetben használt ötletekből építkező sorozatokban,...

Közös nevező: Farkas Attila és Farkas Éva kiállításán jártunk

2021-ben nyitotta meg kapuit a Bura Károly Galéria. Itt élt a híres prímás, Bura...
Gulácsi Bence
Gulácsi Bence
Üdv, Bence vagyok. A Pázmány végzős Filmelmélet és filmtörténet szakos hallgatója. Tizenöt éves korom körül határoztam el, hogy filmkritikus leszek. Azóta aktívan művelem magam, olvasok és írok a témában. Igyekszem átlátni, alaposan megvizsgálni és megérteni mind filmeket, mind a mozi világát.

Hasonlóak

6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Mark Hamillről

Mark Hamill legismertebb szerepe valószínűleg élete végéig Luke Skywalker jedi lovag (majd későbbi mester...

A szolgálólány meséjének 5. évada szeptember 15-én érkezik az HBO Maxra

June-nak szembe kell néznie Waterford parancsnok megölésének következményeivel, miközben azzal küzd, hogy újra meghatározza...

Sárkányok háza – bárki nevelhet saját sárkányt a DracARys appal

A Sárkányok háza című új, saját gyártású sorozat augusztus 22-i premierjére készülve az HBO Max ugyanis...