hétfő, május 20, 2024

Trending

Hasonlóak

Orgazmushajhász diáklányokkal erősít a Netflix: megérkezett a Sexify

Megszokhattuk már az elmúlt években, hogy a Netflix saját gyártású sorozatai és filmjei néha elég furcsa megközelítéssel nyúlnak szokatlan témákhoz. Nincs ez másként a streamingszolgáltató napokban megjelent új üdvöskéje, a Sexify esetében sem. 

A sorozat története szerint ugyanis egy szexuális téren teljesen tapasztalatlan, de jó eszű diáklány, Natalia (Aleksandra Skraba) forradalmi ötlettel nevez be egy technológiai versenyre: azt tervezi, fejleszt egy új applikációt, mely segít a nőknek az orgazmus elérésében. Csakhogy ő erről a dologról nem igazán tud semmit, így segítségül hívja két barátnőjét, Paulinát (Maria Sobocinska) és Monikát (Sandra Drzymalska), akik nagy erőkkel vetik bele magukat a „kutatómunkába”. Természetesen azonban nem megy minden simán: a lányok terveit sem az iskola, sem a szüleik nem nézik jó szemmel.

A Sexify érezhetően merít az igen sikeres (és egyébként szintén a Netflix gondozásában készült) Szexoktatás című, 2019-ben indult sorozatból, ami szintén a fiatalok és a szexualitás viszonyát járja körül, csak lányok helyett férfi főszereplőkkel. Ezzel persze önmagában nincsen semmi baj, feltéve, ha a Sexify képes lesz elég egyedi és friss maradni. Erre a kérdésre hamarosan mi is megadjuk a választ, hiszen rövidesen saját kritikával jelentkezünk a sorozatról.

A Sexify április 28-a óta érhető el a Netflix kínálatában, a frissen megjelent első évad pedig nyolc, átlagosan 40 perc körüli epizódot tartalmaz.

Gulácsi Bence
Gulácsi Bence
Üdv, Bence vagyok. A Pázmány végzős Filmelmélet és filmtörténet szakos hallgatója. Tizenöt éves korom körül határoztam el, hogy filmkritikus leszek. Azóta aktívan művelem magam, olvasok és írok a témában. Igyekszem átlátni, alaposan megvizsgálni és megérteni mind filmeket, mind a mozi világát.