péntek, április 19, 2024

Trending

Hasonlóak

2022-ben érkezik A boszorkányok elveszett könyve 3. évada

A boszorkányok elveszett könyvének második évada még csak a héten érkezett el a fináléhoz Nagy-Britanniában és az USA-ban, a harmadik évad munkálatai pedig alig pár hete fejeződtek be Angliában. A rajongók eddig csak találgattak, hogy vajon még idén láthatjuk-e a befejező évadot?

https://twitter.com/mashael_f94/status/1369353818891300868

A találgatásnak vége, egy twitter kérdezz-felelek keretében az executive producer Lachlan MacKinnon bejelentette, hogy a harmadik évad 2022-ben debütál a képernyőn, majd tegnap érkezett egy rövid ízelítő is belőle:

A teaserből túl sok minden természetesen nem derült ki, de köszönet érte a készítőknek! A villanások alatt több új szereplővel is találkozhatunk, valamint látható az új Baldwin de Clermont is Peter McDonald, akit az első két évadban Trystan Gravelle alakított. A csere oka, hogy Gravelle egyeztetési problémák miatt nem tudta vállalni a forgatást.

A boszorkány elveszett könyve
Kép: RadioTimes

A folytatásban visszatérünk 1590-ből a XXI. századba, ahol Diana és Matthew továbbra is az Élet könyvét keresik. Ám nem ez az egyetlen, amivel hazaérkezésükkor foglalkozniuk kell…

Az első és második évad összes része elérhető az HBO GO kínálatában!


Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.