hétfő, május 20, 2024

Trending

Hasonlóak

15 érdekesség a 15 éves Horrorra akadva 3 című filmről

1. Az Anthony Anderson által játszott Mahalik karakterét annyira szerette a tesztközönség, hogy szerepét kibővítették és még akkor is forgattak vele plusz jeleneteket, amikor a film utómunkálati már javában zajlottak.

2. Sokáig úgy volt, hogy Aaron Seltzer és Jason Friedberg párosa fogja írni és rendezni is a filmet. Ám a két filmes inkább a Star Wars, a Harry Potter és a Gyűrűk ura filmeket szerették volna elsősorban kipardizálni. Ezt azonban megvétózta a stúdió elnöke, Harvey Weinstein. 

3. Egy ideig úgy volt, hogy Kevin Smith írja a film forgatókönyvét.

4. Egy hosszú alternatív befejezést is leforgattak, amiben az Egy csodálatos elme, a Hulk és a Mátrix – Újratöltve című filmeket parodizálták ki.

5. Jenny McCarthy-t már az első Horrorra akadva epizód idején megkörnyékezték a készítők, de ő inkább a Sikoly 3. részét választotta akkor.

6. Ez volt az első és egyetlen Horrorra akadva film, amit díjra jelöltek a Nickelodeon Kids’ Choice Award-on.

7. Az előzetesben szerepelt egy olyan jelent is, amiben az orákulom egy serpenyővel elveri a férjet, ám ez végül nem került bele a kész filmbe.

8. Ez volt Charlie Sheen első paródia filmje az 1993-ad Nagy durranás 2. – A második pukk óta.

9. Ahogy az első két rész, úgy ez az epizód is kiparodizálja a Mátrix című franchiset. 

10. A George-ot alakító Simon Rex a valóságban is rappel, Dirt Nasty művésznéven.

11. Ez volt az első Horrorra akadva film, ami nem R, hanem PG-13-as korhatárral került bemutatásra.

12. 220 millió dolláros bevételével ez a franchise második legsikeresebb része.

13. A film elején, amikor Jenny McCarthy és Pamela Anderson karakterei arról beszélgetnek, hogy mi lehet a kazettán, az utalás Pamela Anderson kiszivárgott szexvideójára, amit akkori férjével, Tommy Lee-vel készítettek.

14. Egy olyan jelenet is leforgatásra került, ahol Cindy a Mátrix – Újratöltve híres jelentéhez hasonlóan egy csomó Tabitha-val harcolt volna. Ám ezt ismeretlen okok miatt végül kivágták.

15. A filmben Cindy egy kék színű, hibrid Toyota Prius-t vezet. Ez volt az első alkalom, hogy mozifilmben hibrid autót vezettek a szereplők.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/