Casting hír: újabb Trónok harca-szereplő a Star Wars világában

Úgy tűnik, hogy a Messzi-messzi Galaxisban szívesen látják a Trónok harca szereplőit…

Megerősítették, hogy Indira Varma, akinek legismertebb szerepe a Trónok harca Homok Ellariája, benne lesz a most készülő Kenobi-sorozatban. A 47 éves színésznő játszik színpadon is, de főként sorozatokból ismerhetjük, mint a Róma, a Patrick Melrose, a Luther vagy a már említett Trónok harca.

Nem Varma az első Trónok harca-szereplő, aki csatlakozott egy Star Wars-stábhoz, úgy tűnik a sorozat jó ugródeszka volt többüknek is.

Az egyik legismertebb ilyen ugrás, most kétségtelen, hogy A Mandalóri sorozat főszereplője, Pedro Pascal nevéhez köthető, aki Oberyn Martellt játszotta a 4. évadban.

Kép: Nerdist

A Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke játszotta Qi’Ra-t a 2018-as Solo: Egy Star Wars történetben.

Kép: Nerdist

A Tarth-i Brienne-t alakító Gwendoline Christie 2 részben is Phasma kapitányt, az első női króm rohamosztagost alakította Az ébredő erőben és Az utolsó jedik-ben.

Kép: Nerdist

A Homok Nymeraként feltűnt Jessica Henwick női pilóta volt az Ellenállás kötelékében Az ébredő erőben, ám őt valószínűleg nem a Star Wars-beli karaktere, hanem inkább Nymeraként tett mélyebb benyomást.

Kép: Nerdist

Thomas Brodie-Sangster már 30 éves, mégis mindenki kissrácként emlékszik rá az Igazából szerelemből. Két évadon keresztül alakította Jojen Reedet a Trónok harcában, mielőtt feltűnt a 2015-ös Az ébredő erőben mint Új rend-beli tiszt.

Kép: Nerdist

Emun Elliott még Marillionként tűnt fel a Trónok harca 1. évadjában 2011-ben, majd az Ellenállás egyik vezetőjeként láthattuk viszont Az ébredő erőben.

Kép: Nerdist

A Kenobi 10 évvel A Sith-ek bosszúja után játszódik majd, és a főbb szerepekben visszatér Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) és Hayden Christensen (Darth Vader) is. A minisorozat mindössze hatrészes lesz és A Mandalóri rendezői székében már bizonyított Deborah Chow fogja rendezni. Hogy pontosan mikor debütál a sorozat, arról még nem volt bejelentés, mindenesetre a forgatást már megkezdték és valószínűleg 2022-ben érkezik a Disney+-ra.


Friss

A vérszívó diktátor – A gróf (El Conde, 2023 – Netflix) kritika

Pablo Larraín világhírű chilei rendező konzervatív politikus szülők gyermekeként látta meg a napvilágot és...

“Tehetsz méh többet!” a Magyar Természettudományi Múzeum rendezvénye kisgyermekeknek

A Magyar Természettudományi Múzeum, Tehetsz méh többet! című rendezvénye főként a kisgyermekeket célozza meg....

A száműzött maffiózó – Tulsa királya 1. évad (Tulsa King Season 1, 2022 – SkyShowtime) kritika

A veterán akciósztár Sylvester Stallone összeállt Taylor Sheridannel, - aki a Sicario írója, valamint...

Branagh, Poirot és a kisértetek – Szeánsz Velencében (A Haunting in Venice, 2023) kritika

Poirot, Kenneth Branagh jóvoltából most Velence csodálatos kulisszái között nyomoz miközben néha a nézők...
Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.

Hasonlóak

Spy/Master – Nemzetközi – magyar koprodukcióban készült kém thriller érkezik májusban az HBO Maxra

Az Adina Sădeanu és Kirsten Peters kreátori közreműködésével készült Spy/Master a hidegháború tetőpontján játszódik, és egy kitalált karakter, az Alec Secăreanu (Isten...

A szolgálólány meséjének 5. évada szeptember 15-én érkezik az HBO Maxra

June-nak szembe kell néznie Waterford parancsnok megölésének következményeivel, miközben azzal küzd, hogy újra meghatározza...

Sárkányok háza – bárki nevelhet saját sárkányt a DracARys appal

A Sárkányok háza című új, saját gyártású sorozat augusztus 22-i premierjére készülve az HBO Max ugyanis...