péntek, április 19, 2024

Trending

Hasonlóak

Casting hír: újabb Trónok harca-szereplő a Star Wars világában

Megerősítették, hogy Indira Varma, akinek legismertebb szerepe a Trónok harca Homok Ellariája, benne lesz a most készülő Kenobi-sorozatban. A 47 éves színésznő játszik színpadon is, de főként sorozatokból ismerhetjük, mint a Róma, a Patrick Melrose, a Luther vagy a már említett Trónok harca.

Nem Varma az első Trónok harca-szereplő, aki csatlakozott egy Star Wars-stábhoz, úgy tűnik a sorozat jó ugródeszka volt többüknek is.

Az egyik legismertebb ilyen ugrás, most kétségtelen, hogy A Mandalóri sorozat főszereplője, Pedro Pascal nevéhez köthető, aki Oberyn Martellt játszotta a 4. évadban.

Kép: Nerdist

A Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke játszotta Qi’Ra-t a 2018-as Solo: Egy Star Wars történetben.

Kép: Nerdist

A Tarth-i Brienne-t alakító Gwendoline Christie 2 részben is Phasma kapitányt, az első női króm rohamosztagost alakította Az ébredő erőben és Az utolsó jedik-ben.

Kép: Nerdist

A Homok Nymeraként feltűnt Jessica Henwick női pilóta volt az Ellenállás kötelékében Az ébredő erőben, ám őt valószínűleg nem a Star Wars-beli karaktere, hanem inkább Nymeraként tett mélyebb benyomást.

Kép: Nerdist

Thomas Brodie-Sangster már 30 éves, mégis mindenki kissrácként emlékszik rá az Igazából szerelemből. Két évadon keresztül alakította Jojen Reedet a Trónok harcában, mielőtt feltűnt a 2015-ös Az ébredő erőben mint Új rend-beli tiszt.

Kép: Nerdist

Emun Elliott még Marillionként tűnt fel a Trónok harca 1. évadjában 2011-ben, majd az Ellenállás egyik vezetőjeként láthattuk viszont Az ébredő erőben.

Kép: Nerdist

A Kenobi 10 évvel A Sith-ek bosszúja után játszódik majd, és a főbb szerepekben visszatér Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) és Hayden Christensen (Darth Vader) is. A minisorozat mindössze hatrészes lesz és A Mandalóri rendezői székében már bizonyított Deborah Chow fogja rendezni. Hogy pontosan mikor debütál a sorozat, arról még nem volt bejelentés, mindenesetre a forgatást már megkezdték és valószínűleg 2022-ben érkezik a Disney+-ra.


Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.