Új bemutató dátumot kapott a Charlie angyalai reboot-ja is!

A Hollywood-i stúdiók az utóbbi időben sportot űznek a filmjeik bemutató dátumainak csúsztatásából. Az X-Men: Sötét Főnix premierjét a Fox például idén novemberről először 2019 februárjára, majd júniusára tolta el. Ma pedig egy másik nagyon várt szuperhős mozi, a Wonder Woman 1984 kapott új bemutató dátumot, ami igy több, mint fél évvel az eredetileg kitűzött időpont után debütál majd a mozikban. Előbbinél a hírek szerint az elhúzódó utóforgatás volt a ludas, míg utóbbit a stúdió egész egyserűen féltette az abban a hónapban bemutatásra kerülő vetélytársaktól.

A Sony azonban jóval bátrabbnak bizonyt a Warner-nél, ők ugyanis azon nyomban lecsaptak a Wonder Woman folytatásának megüresedett helyére. Mely napon a Charlie angyalai reboot-ját tervezik bemutatni majd. Az Elizabeth Banks (Tökéletes hang 2.) rendezésében jelenleg is forgó akció film, így közel 5 hetes csúszással érkezik majd meg a világ mozivásznaira 2019. november 1-én. Érdekesség képpen érdemes megjegyezni, hogy a Cameron Diaz, Lucy Liu és Drew Barrymore főszereplésével készült reboot szintén ebben a hónapban debütált 18 évvel ezelőtt és igen szép sikereket ért el ennek köszönehtően. Az új “angyal” mozinak azonban sokkal nehezebb dolga lesz majd, hiszen a Terminátor 6, a Jégvarázs 2 és a Kingsman 3 című alkotásokkal kell majd megütköznie a 2019-es év utolsó őszi hónapja folyamán.

Friss

Star Wars: Thrawn-trilógia – Legendák – a legjobb történetek könyvajánló: Mindenki kedvenc Star Wars folytatása újra a boltokban!

Ezúttal kemény kötetes változatban jelent meg a Szukits gondozásában Timothy Zahn remekműve, a Thrawn-trilógia,...

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....
Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/

Hasonlóak

SINA – Utak a jövőbe (egy szubjektív riport)

Augusztus 02-19-ig volt megtekinthető Szilágyi Imola Nelli (SINA) OTTHONOM című szóló kiállítása a budapesti...

A „szabad realizmus” festője: Szabados Norberttel beszélgettünk

Szabados Norbert ma egy felkapott kortárs festő, amit nemcsak az mutat, hogy több mint...